co do analiz - póki co tylko rebus się zglosił, więc napisz mi kiedy ci pasuje i pracujemy
Witam.
Mam sprawę a nie chcę zaśmiecać tematu. Wysłałem zaproszenie, przyjmij jak będziesz miał czas.
Pozdrawiam
Napisane przez ferdynandbalon
Witam.
Mam sprawę a nie chcę zaśmiecać tematu. Wysłałem zaproszenie, przyjmij jak będziesz miał czas.
Pozdrawiam
done
póki co jest ok, brakuje wykończenia - potrzebujemy snajpera
9 sesja
Rozegranych sitów - 100 (56x 8$, 44x 15$)
Profit/strata - +1585.46$
Wykres:
Spoiler

Overall
Rozegranych sitów - 800/2000 (522x 8$, 278x 15$)
Stan rolla - 8019.49$ (+5019.49$)
VPP/FPP - 3776.92/6469.73 (+4 stellary 10$)
Wykres:
Spoiler

Napisane przez kylsonn1
co do analiz - póki co tylko rebus się zglosił, więc napisz mi kiedy ci pasuje i pracujemy
ja tez chetnie sie dolacze
Napisane przez Kuubek
Napisane przez kylsonn1
co do analiz - póki co tylko rebus się zglosił, więc napisz mi kiedy ci pasuje i pracujemyja tez chetnie sie dolacze
to niestety dotyczy tylko tych, którzy wzięli 5% cegiełkę
ale spoko możemy podyskutować w inny sposób
Napisane przez kylsonn1
Napisane przez Kuubek
Napisane przez kylsonn1
co do analiz - póki co tylko rebus się zglosił, więc napisz mi kiedy ci pasuje i pracujemyja tez chetnie sie dolacze
skype: crossbone89to niestety dotyczy tylko tych, którzy wzięli 5% cegiełkę
ale spoko możemy podyskutować
Kuubek dobry KOT. I tak tłumów nie ma, a w trójkę można przysiąść w poniedziałek
jak będę po inżynierce to też chętnie popatrzę co sie dzieje, chociaż dawno nie grałem 180
pochwalę się, pozwólcie, że połechtam swoje ego trochę po siedzeniu 7h srednio przy grindzie przez te pierwsze styczniowe dni.
trafilismy na dobrego runa, oby tak dalej!
Spoiler

Spoiler

Spoiler
:challenge
dziś niedziela, a tydzień temu niedziela była przyjemna. WML
przy dobrym już proficie i dużej swingowości tych gier, czy jesteście zainteresowani przedwczesnym zakończeniem stakingu? proszę każdego o odpowiedź, będę liczył TAK i NIE
a czy jak ludzie będą chcieli zakończyć przed czasem, bierzesz następny stacking czy grasz za swoje?
jak bedzie kolejna edycja to możesz rozliczyć profit z tego i zostawić mi udziały na następny.
też jestem za tym żebyś dograł, no chyba że wystawisz i zarezerwujesz udziały na nastepny
w przeciwnym wypadku skoro dobrze idzie jestem na NIE
Napisane przez fililp88
a czy jak ludzie będą chcieli zakończyć przed czasem, bierzesz następny stacking czy grasz za swoje?jak bedzie kolejna edycja to możesz rozliczyć profit z tego i zostawić mi udziały na następny.
raczej nie gralbym za swoje, chce zainwestowac kase w nowe centrum dowodzenia, wiec pewnie bedzie nastepny
Generalnie mi się opcja tak średnio podoba, bo z jednej stronie fajnie dostać wcześniej kase, ale opcja ta jest trochę -EV dla inwestorów :P. Dlatego mi najbardziej podobałaby się opcja rozliczenia np połowy profitu i przedłużeniem stakingu do 3k turków
Jak ta opcja jest zła to na razie się wstrzymuję i zobaczę jak reszta
wczesniej pisales ze nastepny staking jesli bedzie to na innych zasadach, jak mozesz to przygotuj taka przykladowa oferte, i jesli wszystkim bedzie pasowac to mozemy zrobic cos w stylu co proponuje dark1one.
Ja tam nie mam nic do gadania z moim procencikiem, ale generalnie byłbym na TAK.
Łatwo można wykalkulować, że biorąc pod uwagę osiągalne ROI na tych stawkach zrobiony dotychczas profit jest większy niż expected profit za cały staking, więc generalnie przy uwzględnieniu swingowości tych gierek dla mnie snap, tym bardziej w świetle szybszego uwolnienia kapitału.
Przemyślcie jeszcze ;]
10 sesja
Rozegranych sitów - 100 (48x 8$, 52x 15$)
Profit/strata - -384.23$
Wykres:
Spoiler

Overall
Rozegranych sitów - 900/2000 (570x 8$, 330x 15$)
Stan rolla - 7635.26$ (+4635.26$)
VPP/FPP - 4303.20/7522.29 (+5 stellarów 10$)
Wykres:
Spoiler

edit:// zastanówcie się. wiadomo, że będę grał nadal najlepiej jak mogę, ale kiedyś w końcu nadejdzie nieunikniony swing.
póki co nie jestem pewien czy będę wystawiał następny
edit2:// ok tu wpisuje wasze odpowiedzi, dajcie znac
TAK - 3x
NIE - 6x
gaaish - TAK
Rebusik - TAK
89deny89 - NIE
aimazing92
michael93pl - TAK (jeśli będzie nastepny stejk [nie dodaje tej odpowiedzi tam na górę, bo póki co sam nie wiem, musze to przemyśleć, jutro się określę])
JackTrefl
Strider444
szkot
dark1one - NIE
GibkiJoe - TAK
fililp88
Ares1986 - NIE
Prezydent1 - NIE
animus05
p9rzemek
qlencjusz
kalachpl - NIE
CichyGrzmot - NIE
ok jak dla mnie moze byc rozliczenie, ale prosilbym o zarezerwowanie takiej samej ilosci % na next staking.