tak to już jest z turkami turbo, im wiecej ludzi tym swingi potrafia byc wieksze, zobacz u chlopakow na 180kach lub u czestera, ktory ma 12k mtt be
Napisane przez Wojaq
tak to już jest z turkami turbo, im wiecej ludzi tym swingi potrafia byc wieksze, zobacz u chlopakow na 180kach lub u czestera, ktory ma 12k mtt be![]()
chester be chyba nie jest
wojaq wydaje mi sie ze 18 os to nie jest jakos bardzo duzo. mysle ze przy rollu ponizej 300 zdecydowanie powinienes zejsc nizej
Napisane przez vindurin
wojaq wydaje mi sie ze 18 os to nie jest jakos bardzo duzo. mysle ze przy rollu ponizej 300 zdecydowanie powinienes zejsc nizej
ok poczekamy jeszzce co na ten temat do powiedzenia maja cumil i kemor bo to oni maja razem 90% udzialow ale dla mnie nie ma problemu moge zejsc na stawki 1,5
spoko jeszcze do tego poziomu masz jeszcze troche miejsca na wariancje wiec narazie graj swoje. nie chce zebys mnie zle odebral bo dajac Ci hajs widzialem po wykresach ze stac Cie na dobra gre i zastanawiam sie co idzie nie tak. chyba zreszta sam zgodziles sie ze mna ze 60 BI jak na 18 to spore wahniecie. pozdro i GL w dalszym ciagu
jak Ty sam uważasz, jeśli czujesz się na siłach grać nadal to co grasz, to nie schodź niżej.
gram dalej 3,5$ jezeli nic sie nie zmieni schodze nizej kolejne info w piatek
pozdro
Napisane przez sionellin
Napisane przez Wojaq
Napisane przez vindurin
moze jeszcze mmniej stolow?imo doomswitch, wiem coś o tym
sionellin na pewno potwierdzi, że gdyby wygrywał chociaż połowę rozdań, które mają 70-95 do rivera to byłby zajebisty profit
po prostu wariancja sobie szaleje i jest kupa
![]()
siema wojaq grasz te 18 turbo wiec wiesz o co chodzi.... powiem ci ze wystarczy jakbym wygrywal 30% takich spotow o polowie nawet nie marze:P
powodzenia przy stolach
pozdro
30%? 50%? Mam dla was dobra informacje chlopaki, w longu spotow, w ktorych macie 70% na wygranie bedziecie wygrywac 70%, a tych ktore maja 95%... 95%! Pozdro
Napisane przez RogerMorales
Napisane przez sionellin
Napisane przez Wojaq
Napisane przez vindurin
sionellin na pewno potwierdzi, że gdyby wygrywał chociaż połowę rozdań, które mają 70-95 do rivera to byłby zajebisty profit
![]()
siema wojaq grasz te 18 turbo wiec wiesz o co chodzi.... powiem ci ze wystarczy jakbym wygrywal 30% takich spotow o polowie nawet nie marze:P
powodzenia przy stolach
pozdro30%? 50%? Mam dla was dobra informacje chlopaki, w longu spotow, w ktorych macie 70% na wygranie bedziecie wygrywac 70%, a tych ktore maja 95%... 95%! Pozdro
dzieki za info nareszcie jakies dobre wieści
Napisane przez sionellin
Napisane przez Wojaq
Napisane przez vindurin
![]()
powodzenia przy stolach
pozdro30%? 50%? Mam dla was dobra informacje chlopaki, w longu spotow, w ktorych macie 70% na wygranie bedziecie wygrywac 70%, a tych ktore maja 95%... 95%! Pozdro
za h...a sie z tym nie zgadzam
Znam pechowców co w longu spotów w których mają 70% wygrywaja 56,54 a w tych co maja 95% wygrywaja 89 ... Pozdro & Gl
To znaczy ni mniej ni wiecej, ze po prostu nie maja longa. Ja znam goscia, ktory na boss medii jeszcze flipa nie przegral, a gra ponad pol roku. Taki z duza glowa, bedziesz kojarzyl
Panowie, skonczcie tutaj z wypisywaniem bzdur o longrunach i wariancjach. Gdyby faktycznie w pokerze 70% wygrywalo sie 70% to ta gra bylaby za latwa
To znaczy ni mniej ni wiecej, ze po prostu nie maja longa. Ja znam goscia, ktory na boss medii jeszcze flipa nie przegral, a gra ponad pol roku. Taki z duza glowa, bedziesz kojarzyl
jeśli to ten o którym myśle to własnie przy 12 left przegrał flipa olbrzyma o 2x chiplead , zanotuj sobie . Pozdro
witam, niestety downswing a co za tym idzie kilka dni przerwy i ograniczenie liczby granych stołów spowodowało że staking będzie miał mały poślizg
mam nadzieje że nie jest to dla was jakiś duży problem sorry że tak wyszło podsumowanie będzie najpóźniej 7 października
1382/2000
profit +30$
bankroll 459$
nastepny update w piątek
pozdro
ok. nie wiem czy tylko ja widze korelacje ograniczenia ilosci stolow i zminy znaku z - na + wiec niech sie przeciaga a jakis profit chociaz bedzie. btw. jak tam RB?
Napisane przez vindurin
ok. nie wiem czy tylko ja widze korelacje ograniczenia ilosci stolow i zminy znaku z - na + wiec niech sie przeciaga a jakis profit chociaz bedzie. btw. jak tam RB?
"po zakończonym stackingu za punkty fpp rozgrywam satki do sunday storm wygarne wyliczam do profitu" w tym momencie mam prawie 4k fpp