Przejdź do forum
sng 18 os turbo 3,5...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

sng 18 os turbo 3,5$ by sionellin

68 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,754 Wyświetlenia
Wojaq
PokerStrategist

tak to już jest z turkami turbo, im wiecej ludzi tym swingi potrafia byc wieksze, zobacz u chlopakow na 180kach lub u czestera, ktory ma 12k mtt be :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
martinez92pl
Elite Grinder

Napisane przez Wojaq
tak to już jest z turkami turbo, im wiecej ludzi tym swingi potrafia byc wieksze, zobacz u chlopakow na 180kach lub u czestera, ktory ma 12k mtt be :f_cool:

chester be chyba nie jest :pokerface: :D

Odpowiedz
Cytat
vindurin
Oldschool Grinder

wojaq wydaje mi sie ze 18 os to nie jest jakos bardzo duzo. mysle ze przy rollu ponizej 300 zdecydowanie powinienes zejsc nizej

Odpowiedz
Cytat
sionellin Autor wątku
sionellin
Oldschool Grinder

Napisane przez vindurin
wojaq wydaje mi sie ze 18 os to nie jest jakos bardzo duzo. mysle ze przy rollu ponizej 300 zdecydowanie powinienes zejsc nizej

ok poczekamy jeszzce co na ten temat do powiedzenia maja cumil i kemor bo to oni maja razem 90% udzialow ale dla mnie nie ma problemu moge zejsc na stawki 1,5

Odpowiedz
Cytat
vindurin
Oldschool Grinder

spoko jeszcze do tego poziomu masz jeszcze troche miejsca na wariancje wiec narazie graj swoje. nie chce zebys mnie zle odebral bo dajac Ci hajs widzialem po wykresach ze stac Cie na dobra gre i zastanawiam sie co idzie nie tak. chyba zreszta sam zgodziles sie ze mna ze 60 BI jak na 18 to spore wahniecie. pozdro i GL w dalszym ciagu

Odpowiedz
Cytat
cumil
Oldschool Grinder

jak Ty sam uważasz, jeśli czujesz się na siłach grać nadal to co grasz, to nie schodź niżej.

Odpowiedz
Cytat
sionellin Autor wątku
sionellin
Oldschool Grinder

gram dalej 3,5$ jezeli nic sie nie zmieni schodze nizej kolejne info w piatek
pozdro

Odpowiedz
Cytat
RogerMorales
Elite Grinder

Napisane przez sionellin

Napisane przez Wojaq

Napisane przez vindurin
moze jeszcze mmniej stolow?

imo doomswitch, wiem coś o tym

sionellin na pewno potwierdzi, że gdyby wygrywał chociaż połowę rozdań, które mają 70-95 do rivera to byłby zajebisty profit

po prostu wariancja sobie szaleje i jest kupa :rage:

siema wojaq grasz te 18 turbo wiec wiesz o co chodzi.... powiem ci ze wystarczy jakbym wygrywal 30% takich spotow o polowie nawet nie marze:P
powodzenia przy stolach
pozdro

30%? 50%? Mam dla was dobra informacje chlopaki, w longu spotow, w ktorych macie 70% na wygranie bedziecie wygrywac 70%, a tych ktore maja 95%... 95%! Pozdro

Odpowiedz
Cytat
sionellin Autor wątku
sionellin
Oldschool Grinder

Napisane przez RogerMorales

Napisane przez sionellin

Napisane przez Wojaq

Napisane przez vindurin

sionellin na pewno potwierdzi, że gdyby wygrywał chociaż połowę rozdań, które mają 70-95 do rivera to byłby zajebisty profit

siema wojaq grasz te 18 turbo wiec wiesz o co chodzi.... powiem ci ze wystarczy jakbym wygrywal 30% takich spotow o polowie nawet nie marze:P
powodzenia przy stolach
pozdro

30%? 50%? Mam dla was dobra informacje chlopaki, w longu spotow, w ktorych macie 70% na wygranie bedziecie wygrywac 70%, a tych ktore maja 95%... 95%! Pozdro

dzieki za info nareszcie jakies dobre wieści

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez sionellin

Napisane przez Wojaq

Napisane przez vindurin

powodzenia przy stolach
pozdro

za h...a sie z tym nie zgadzam ;) Znam pechowców co w longu spotów w których mają 70% wygrywaja 56,54 a w tych co maja 95% wygrywaja 89 ... Pozdro & Gl

Odpowiedz
Cytat
RogerMorales
Elite Grinder

To znaczy ni mniej ni wiecej, ze po prostu nie maja longa. Ja znam goscia, ktory na boss medii jeszcze flipa nie przegral, a gra ponad pol roku. Taki z duza glowa, bedziesz kojarzyl

Odpowiedz
Cytat

Panowie, skonczcie tutaj z wypisywaniem bzdur o longrunach i wariancjach. Gdyby faktycznie w pokerze 70% wygrywalo sie 70% to ta gra bylaby za latwa ;)

Odpowiedz
Cytat
sionellin Autor wątku
sionellin
Oldschool Grinder

pogadajcie sobie na gg bo nie wiem czemu sluzyc ma te trollowanie......

Odpowiedz
Cytat
sionellin Autor wątku
sionellin
Oldschool Grinder

1205/2000
profit +82$
bankroll 442$
pozdro

Odpowiedz
Cytat

To znaczy ni mniej ni wiecej, ze po prostu nie maja longa. Ja znam goscia, ktory na boss medii jeszcze flipa nie przegral, a gra ponad pol roku. Taki z duza glowa, bedziesz kojarzyl

jeśli to ten o którym myśle to własnie przy 12 left przegrał flipa olbrzyma o 2x chiplead , zanotuj sobie . Pozdro

Odpowiedz
Cytat
sionellin Autor wątku
sionellin
Oldschool Grinder

1305/2000
profit- 13$
bankroll 429$ (ogolny profit -131$)

Odpowiedz
Cytat
sionellin Autor wątku
sionellin
Oldschool Grinder

witam, niestety downswing a co za tym idzie kilka dni przerwy i ograniczenie liczby granych stołów spowodowało że staking będzie miał mały poślizg :( mam nadzieje że nie jest to dla was jakiś duży problem sorry że tak wyszło podsumowanie będzie najpóźniej 7 października

1382/2000
profit +30$
bankroll 459$

nastepny update w piątek

pozdro

Odpowiedz
Cytat
vindurin
Oldschool Grinder

ok. nie wiem czy tylko ja widze korelacje ograniczenia ilosci stolow i zminy znaku z - na + wiec niech sie przeciaga a jakis profit chociaz bedzie. btw. jak tam RB?

Odpowiedz
Cytat
sionellin Autor wątku
sionellin
Oldschool Grinder

Napisane przez vindurin
ok. nie wiem czy tylko ja widze korelacje ograniczenia ilosci stolow i zminy znaku z - na + wiec niech sie przeciaga a jakis profit chociaz bedzie. btw. jak tam RB?

"po zakończonym stackingu za punkty fpp rozgrywam satki do sunday storm wygarne wyliczam do profitu" w tym momencie mam prawie 4k fpp

Odpowiedz
Cytat
vindurin
Oldschool Grinder

tak tak to pamietalem wlasnie o fpp mi chodzilo. GL dalej

Odpowiedz
Cytat