Witam!!!
Będę tutaj umieszczał info dotyczące moich wyników po każdej dziennej sesji.
ilosc sng 0/2000
bankroll 560$
Witam!!!
Będę tutaj umieszczał info dotyczące moich wyników po każdej dziennej sesji.
ilosc sng 0/2000
bankroll 560$
witam!!! Chciałem rozegrac dzisiaj 75 sitów jednak niestety z przyczyn niezależnych ode mnie skończyło sie na 45 sitkach...
póki co 45/2000
profit +30$
bankroll 590$
pozdro
sick day koniec na dzisiaj muszę ochłonąć bo miałem wrażenie ze jestem w ukrytej kamerze i ktoś robi sobie ze mnie jaja..... jednym słowem komedia
90/2000
roll 507$
profit -53$
Napisane przez vindurin
yyy 590 - 53 to nie 507 chyba ze cos pominalem albo chodzilo Ci o 83
po pierwszej sesji było + 30 wiec na rollu bylo 590 dzisiaj przegralem 83 $ wiec jest 507$
-53$ to ogolny aktualny profit
jezeli nie jest to jasne to ok
profit -83$
roll 507$
niestety programiści starsów póki co są bezlitośni wygranie allina pre flop z lepszą ręką graniczy z cudem 2 i 3 outery siadają na mnie niemal wszystkie..... mam nadzieje ze niedlugo sie to odmieni
165/2000
profit -47$
bankroll 460$ (ogólny profit-100$)
dobranoc
nierealnie chory downswing na tym śmiesznym portalu nadal nie odpuszcza jestem bezradny ale co zrobic jak przegrywam praktycznie wszystkie alliny z lepsza reka....
225/2000
profit -33$
bankrolll 427$ (ogólny profit - 133$)
Napisane przez Kemor
Wrzuc jakis wykres jak bedziesz mial chwilke
jedynie moge wrzycic wykres z topsharka nie wiem czemu poker tracker nie zapisuje mi polowy rozdań ze starsów a jezeli chodzi o inne portale wszystko jest ok

na sharkscopie i topsharku jestem odblokowany
pozdro
nie ma sensu opisywać tego co dzieje sie na tym chorym portalu "wariancja"
297/2000
profit -137$
bankroll 290$ (ogólny profit -270$)
dokładnie, nie tiltuj. wariancja potrafi robić takie cuda, że jak myślisz że już gorzej być nie może, to ona ci udowadnia, że owsze, może. dzień przerwy, zalej się, zresetuj i cisniesz dalej. skoro Twoj wykres wyglada tak jak wygląda, to nie wzięło się to znikąd. oznacza to, że umiesz grać, a po prostu łotrzyk nie pozwala w tym momencie wygrywać. trzeba to przeczekać a potem czerpać profit.
pozdro & gl