/ chlopaki, dzisiaj biegalem jak sprinter ;). Stejk w koncu wyszedl na +. Jutro napisze cos wiecej. IMO zmiana roomu wyszla mi naprawde niezle, duzo lepiej gra mi sie przy tak malej puli regow gdzie wiem jak kto gra. Tylko problem jest taki ze na tym roomie nie mam rb. Wiec tu pytanie do was, zostawac na becie gdzie idzie mi lepiej czy spadac gdzies gdzie daja lepszy rb ?
Ok, czas zrobić jakiegoś grubszego update:
Najpierw graf z ipokera IPOKER
I graf z bet 365: bet365
Łącznie rozegrałem 50k rąk. Wg wykresów straciłem 210usd, ale tak jak mówiłem, HM poucinał ręce ze speeda gdzie straciłem jakieś 200usd patrząc na stan rolla, w sumie te uciekające ręce były głownym powodem poprzestania gry na speedzie. Więc total profit wynosił by -410. Z drabiny na becie dostałem 120usd RB co daje -280. RB z poprzedniego roomu, ktory obiecałem oddać z własnej kieszeni to 180 usd. Więc total profit wychodzi -180. Na bet365 muszę ugrać jeszcze jakieś 250usd rakeu zeby dostać 150usd rb, więc szkoda tego marnować.
Moje wrażenia ? Te 50k rąk było mega ciężkie, swing + pewne zawirowania w życiu osobistym przekładające się na mega niski volume sprawiają, że jestem nie zadowolony z tego stejku. Dodatkowo dobił mnie trochę ipoker swoimi zmianami wewnętrznymi. Myślę, że kolejne 50k możemy uznać za nowy początek. Na pewno moje umiejętności mocno poszły do przodu, i jestem dobrej myśli. Jeśli ktoś z inwestorów chce wycofać swoje udziały, nie widzę problemu. Choć wolał bym zostawić ładne wrażenie po sobie i odesłać więcej kapitału niż otrzymałem.
EDIT: gdzies sie jebnalem, total profit to -50 więc jesteśmy b/e
zawsze lepiej pauzowac jak w zyciu osobistym nie idzie. trzeba czasem odpuscic a jak sa wieksze problemy to na pewno sie przekladaja na wyniki.
trzymam kciuki za kolejne 50k
Nie byly to tego stopnia zawirowania, chodzilo bardziej o moje zycie 'na walizkach' w ostatnim czasie kiedy mialem problemy ze znalezieniem mieszkania i staking prawie stanal w miejscu.
Padam na pysk więc bez wykresów będzie. Wrzucę je jutro. Ale w skrócie zostało 30k rąk do rozegrania, udało się zrobić profit, więc jest spoko. Jak liczyłem na szybko to jest ~450usd dla inwestorów 250usd dla mnie (rb, który wam wisze). Było by ciut więcej ale storbiłem 4bi na NL100 i na razie odpuszczam ten limit. Nie chce mi się tam męczyć mając perpektywe tylko 30k rak przed soba bo jak widać lubi mnie swingnac jak nie mam dynamiki, hh itd.
Siemano, sorka niestety nikt nie lubi chwalić się publicznie, kiedy nie idzie. Osoby, ktore mialy ze mna kontakt na bieżąco dostawały świeże informacje o tym jak mi idzie, lub może nie idzie bo ten miesiąc był naprawdę fatalny.
Nie ma sie co tłumaczyć ile jestem pod ev na nl100 bo kazdy wie ze ta linia i tak jest niewiele warta w grach cash wiec przechodze odrazu do konkretow.

RB z pkt na bet365 ----> 600usd
RB z drabiny ---> 380
+ dorzucam od siebie 120 usd z rb ktorego nie otrzymalem na Ipoker
Wspominałem też wcześniej o tym, ze mi HM poucinal rece i minus jest wiekszy ale to tez biore na siebie, i tak pewnie bedziecie na mnie wieszac psy ale skoro nie ma tego na wykresie to jest to moj problem podobnie jak z rb
razem 1k do zwrotu, czyli kazdy dostaje 50% tego co wlozyl.
Mgrudzie: 40% ---> 400usd
IAMPOKER: 15%--> 150usd
Arcadius: 5%---> 50usd
ozi:5%--->50usd
Moni1989417:5%-->50usd
mazik22:2.5% --->25usd
Bylo by super jak by każdy z wyzej wymienionych wyslal mi jeszcze raz swoje dane do przelewu na mb zebym nie musial grzebac w archiwum
cześć,
RB z pkt na bet365 ----> 600usd
RB z drabiny ---> 380
+ dorzucam od siebie 120 usd z rb ktorego nie otrzymalem na Ipoker
razem zwrotu 1100 z tego co napisałeś:) chyba , że czegoś nie wiem
pozdrawiam
HM pokazuje -2050usd wiec jesli juz 1040, w rzeczywistości poucinal rece przy disconectach itd czyli sytuacjach gdzie tracisz bo wywala cie w srodku akcji. Wzialem to w wiekszym stopniu na siebie, bo spokojnie wychodzi z 200usd takich akcji. Ja zwyczajnie nie dostaje zwrotu z tego stakingu tylko to co wlozylem oddalem zeby zminimalizowac wasze straty, ale nie bede dokladal wiecej niz wykupilem %. Zwlaszcza ze przy 5% to sa 2usd dodatkowego zwrotu.
spoko:) juz wszystko jasne , zle zrozumialem wczesniejszy post i myslalem , ze sie machnales o 100
zaraz podesle dane do przelewu