Railling

Niestety jestem zmuszony odwolac pierwsza sesje z dzisiaj gdyz pojawila sie niespodziewanie Turbo Night i wiekszosc turniejow z oferty po prostu dzis nie ma.
Railling

Niestety jestem zmuszony odwolac pierwsza sesje z dzisiaj gdyz pojawila sie niespodziewanie Turbo Night i wiekszosc turniejow z oferty po prostu dzis nie ma.
Napisane przez trinec
mam nadzieje że nie odwołać tylko przełożyć?
Tak, tylko tak jak pisalem wczesniej moge sie nie wyrobic z rozegraniem 3 sesji przed wylotem do Barcelony, a wtedy ostatnio z trzech sesji rozegram dopiero za 1,5tygodnia
Wyniki w pierwszym poscie, w skrocie masakra, dwuoutowce latały fakt faktem w dwie strony, jednak nie w kluczowych momentach dla mnie. Da chetnych moge udostepnic historie turniejow, wystarczy napisac wiadomosc prywatna z data sesji
;Niestety nie dalem rady zagrac dzisiaj rankiem, postaram sie zagrac jutro, jednak nie obiecuje. W kazdym badz razie w hotelu w Barcelnie bede mial dostep do Wifi, wiec jezeli nie bedzie ultra deepa w Main Evencie rozegram ja w przyszlym tygodniu
Hello Damian,
Thank you for your email.
Due to the legislation set by the Spanish Government, only PokerStars.ES accounts are allowed in Spain. Therefore, you will not be able to use your PokerStars.EU account as long as you remain in Spain.
Musze poczekac na powrot niestety.
Gram sesje numer dwa, niestety dwa pierwsze turnieje zaczalem z late rega, bardzo fajnie sie gra flipow wszystkich jescze nie wygrywam, ale zobaczymy jak dzis pojdzie
PokerStars No-Limit Hold'em, 16.5 Tournament, 1500/3000 Blinds 300 Ante (8 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
BB (t3840)
UTG (t39666)
UTG+1 (t38984)
MP1 (t14689)
MP2 (t31558)
CO (t30257)
Button (t29675)
Hero (SB) (t23301)
Hero's M: 3.38
Preflop: Hero is SB with 9
, 9
3 folds, MP2 bets t9000, 2 folds, Hero raises to t23001 (All-In), BB calls t540 (All-In), MP2 calls t14001
Flop: (t51942) 6
, 5
, Q
(3 players, 2 all-in)
Turn: (t51942) A
(3 players, 2 all-in)
River: (t51942) Q
(3 players, 2 all-in)
Total pot: t51942
Results:
Hero had 9
, 9
(two pair, Queens and nines).
BB had A
, 7
(two pair, Aces and Queens).
MP2 had 5
, 5
(full house, fives over Queens).
Outcome: MP2 won t51942
Bubbel 33 Freez, push ATs, call od chip leadera grajacego 60/20/0 trzymajacego AA...
PokerStars No-Limit Hold'em, 16.5 Tournament, 40/80 Blinds 10 Ante (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Button (t1351)
SB (t3380)
Hero (BB) (t4052)
UTG (t2935)
UTG+1 (t3323)
MP1 (t7907)
MP2 (t2755)
MP3 (t2190)
CO (t2800)
Hero's M: 19.30
Preflop: Hero is BB with A
, A
UTG calls t80, 7 folds, Hero bets t320, UTG calls t240
Flop: (t770) 4
, 8
, 2
(2 players)
Hero bets t400, UTG raises to t2605 (All-In), Hero calls t2205
Turn: (t5980) 5
(2 players, 1 all-in)
River: (t5980) 9
(2 players, 1 all-in)
Total pot: t5980
Results:
Hero had A
, A
(one pair, Aces).
UTG had 3
, A
(flush, Ace high).
Outcome: UTG won t5980

Dwa turnieje ktore sa zwroty, zostaly rozpoczete przezemnie, jednak po prostu stiltowalem sie w pewnym momencie i je ....... dlatego tez ida zwroty za nie.
Podsumowanie drugiej sesji.
Zajebisty poczatek, swietna moja ra, podwojenia za podwojeniem szly , wchodzi pozna faza turnieju i bang. Flip za flipem w dupe, jak zaczalem przegrywac rozdania w ktorych mialem po 80-90% na zwyceistwo zaczalem sie leciutko denerwowac, gdyz nie tego oczekiwalem po tej sesji gdy glod pokera byl wielki.
Nic nie zrobie niestety, historia turniejow jak zawsze dla chetnych, wystarczy napisac na priv.
Ostatnia sesja bedzie moim totalnym best game, zeby robic jakis PROFIT!
Dla motywacji dodatkowej mozliwe ze udostepnie tutaj w raillingu joinme.
Trudno nie zawsze się wygrywa;) Chętnie popatrze na join.me jak będziesz grał. Jutro grasz 3 sesje?
Napisane przez Orangpendek
Trudno nie zawsze się wygrywa;) Chętnie popatrze na join.me jak będziesz grał. Jutro grasz 3 sesje?
Dzisiaj gram sesje wieczorna medium/high, zaleznie jak pojdzie to zagram albo jutro albo w czwartek.
napisze post tutaj jak bede rozpoczynal gre, kazda osoba ktory ma jakis procent udzialu i bedzie chetna do join.me dostanie go na priv wiadomosci .