Tutaj będę wrzucał wykresy co 5k hands prawdopodobnie też jakieś rozdania, startujemy odrazu dzisiaj so wish me luck
Pierwsza sesja, choć strasznie pechowa i masa coolerów to jednak jakoś się udało zachować pozytywny wynik.

Może trochę przesadzam ale wystarczy odjąć dwa rozdania AA vs KK i set 88 vs set 66 które przegrałem i byłoby 40$ więcej, a takich sytuacji wczoraj nie brakowało dlatego taki niedosyt. Mimo wszystko życzyłbym sobie codziennie taki wynik
Runnujemy całkiem przyjemnie, wszystko się samo wygrywa więc jest ok
W międzyczasie zagrałem dwie satelitki i jedną się udało wygrać. Będę zbierał te T$ i na koniec stakingu je sprzedam.

Niestety jak to zwykle bywa dobra pasja się skończyła, na pocieszenie udało się wygrać drugą satelitkę więc mamy teraz 22T$

Weekend szedl generalnie w okolicach BE ciezko się grało i na prawdę ciężko było wygrać sensowne rozdanie. Dzisiaj Niedziela więc optymistycznie zasiadam do stolików, nad ranem wrzucę jakiś wykres
Niestety dzisiaj nadal dostawałem po dupie, początkowo miałem zamiar grać co najmniej do 8ej ale na prawdę musiałem zejść ze stolików bo moja psychika ciężko zniosła, gdy na koniec w kilka rozdań przegrałem 3,5 staka

Dzięki, miałem co prawda problemy z utrzymaniem trzeźwości w weekend dlatego takie małe volume ale od poniedziałku już bez żadnych wymówek naciskam żeby jak najszybciej dojść do 50k hands.
Pisałem ostatnio, ze będę dużo grac w tym tygodniu ale niestety dostawałem tak po dupie, ze na prawdę musiałem schodzić ze stolików dla własnego dobra. Dodatkowo jeszcze przez te burze miałem prawie 2 dni bez prądu co tez się przełożyło na volume. Jestem pewny, ze w przyszłym tyg uda się dotrzeć do 50k hands