.
Witam ♠_biggrin:
Dzisiaj o 19 ruszam z pierwszą sesją, po dzisiejszej analizie mam bardzo dużą ochotę do gry. Podjąłem decyzję, że przez pierwsze sesje raczej nie będę otwierał więcej niż 8 stolików na raz. Uważam, że nie ma sensu robić volume kosztem gry
zobaczymy później jak to będzie.
Na pewno dzisiaj zagram z mtt:
19:00 5k 5.50$
19:15 3k 11$
20:00 The Big 11$
20:00 5k 3.30$
20:15 1000 cap 4.40$
i ewentualnie:
21:30 10k 11$
21:45 1000cap 5.50$
22:15 3k 11$
22:30 8k 8.80$
reszta to oczywiście 180tki, które pewnie będę odpalał do ok 22-23
screen rolla bez wpłat chłopaków:

GL ME! :sdrink
Dzisiaj zagrałem zatrważającą ilość stołów 16, słownie szesnaście
Stan sesji sesja na ~ (-13$)
Szkoda, ponieważ miałem dwa FT w 180 (5 i 8 miejsce), był też sFT 180tki i fajny deep w 11$ 3k w którym gość z VPIP 60% trafił strita z flopa mając 43s vs moje TT
Pierwsza sesja tak na rozgrzewkę, będzie tylko lepiej
"widzimy" się w piątek
!
pzdr
Napisane przez dark1one
lato za oknem a u Ciebie bałwan na pulpicie![]()
Żeby była chłodna głowa
Dobra panowie, zarzucę klasykiem:
"Siadamy głęboko w fotelach, zapinamy pasy i startujemy!"
Jakby coś to jestem odkryty, o deepach będę pisał później :sdrink
Kurcze nie rozpieszczał mnie dzisiaj P* w kluczowych momentach + naprawdę spieprzyłem jedną 180tke, dzisiaj 3 mini cashe 5k 5.50 (13,57) i 2x 180tki (2x4,79)
Generalnie strasznie dobrze zaczynam czuć się w 180tkach i myślę, że skupię się na nich bardziej po niedzieli, możliwe, że przez jakiś czas tylko na nich (szczególnie jeśli niedziela nie będzie łaskawa).
W niedzielę planuję zagrać czerwone turnieje (bigeery 8.8, 11, 22, storma) a resztę uzupełnię 180tkami ewentualnie jeśli będę się fajnie czuł w mtt to 5k 5.50 o 19 i 3k 11$
Miałem też dzisiaj dwa outy ze 180tek w okolicach bubbla, więc myślę, że na nich na pewno zacznie coś żreć
stan rolla to 1851.2$
Próbka nie jest zbyt duża, bo dzisiaj zagrałem 24 turnieje, więc póki co wydaję mi się że nie ma się co martwić. Plus nie mam skłonności do gamblowania i jak będę czuł że mtt nie idą, to skupię się tylko na 180tkach
Jutro ogarniam uczelnię, bo sesja się zbliża
pzdr!
Siema,
Jednak dzisiaj też gram, będę grał głównie 180tki. Miłym dodatkiem jest fajny początek 5k 5.5$ o 19:00 8k na blindach 25/50
Odpalę jeszcze Biga 11$ i resztę sitki
Pzdr!
koś te 4,5$. Ja pamiętam że tam ROI 80-100% spokojnie kiedys było do wyciągnięcia.
Dzisiaj tylko 4 miejsce w 180tce AQs<AJs
Miałem nadzieję na odrobienie trochę strat, no ale nie wyszło niestety. Roll: 1833$
Od jutra gram przez jakiś czas tylko 180tki, odpalę jutro tylko storma i biga.
Pod koniec przyszłego tygodnia podejmę decyzję czy nie grać już do końca stakingu samych 180tek. Jeśli tak zdecyduję to na pewno roll 2k$ nie będzie mi do tego potrzebny, dlatego wtedy zmniejszę go np. do 1200$ i podsyłam $ wg. %, żeby po prostu nie mrozić wam środków.
Czuję, że skupienie się tylko i wyłącznie na 180tkach może dać fajne efekty :sdrink
Oczywiście jeśli taka opcja będzie wam odpowiadała!
do jutra,
pzdr :fdrink
jestem za 180tkami @4,5$
to bardzo fajne turnieje z dobrym ROI do wyciagniecia. proponowałbym nie zwracać nic udziałów. Kiedyś widziałem wykres kumpla co ma tam 90% ROI i widziałem zjazdy o 800$, także lepiej mieć ten zapas 1800$ tymbardziej że nie wiadomo jakie Tobie się uda ROI wyciągnąć.
Powodzenia i rób volume
spazz w chuj z tym AJ, co sie pod QQ wjebałeś, zamiast 3b/c albo bym dokładał ip, albo foldował pre, w zależności od statów graczy. 3b/c ssie, bo mamy max flipando, a szkoda staczka.
Napisane przez lukich1908
spazz w chuj z tym AJ, co sie pod QQ wjebałeś, zamiast 3b/c albo bym dokładał ip, albo foldował pre, w zależności od statów graczy. 3b/c ssie, bo mamy max flipando, a szkoda staczka.![]()
Ciężko się nie zgodzić
panie poanalizuj troche gre, poogladaj filmiki, zrob przerwe kilka dni i potem bierz sie za 180tki