Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
211 Posty
20 Użytkownicy
0 Reakcje
13.1 K Wyświetlenia
dark1one

Napisane przez Mikson92

Na te wszystkie posty (nie inwestorów) odpiszę tylko tyle:
Wszystkie (dwie) dotychczasowe oferty okazały się profitowe:

żebym jako inwestor wyszedł na 0 w long runie to profitowe musi być 4/5 ;) na razie jesteś na dobrej drodze ale to dopiero 2 staki.

Napisane przez Mikson92
5$ na satelitę w longrunie, a im droższa satelita tym więcej $ na każdą. Jeżeli to dla was "gównoprofit" no to zazdroszczę skilla w takim wypadku.

bardziej chodzi o udział w zyskach, skoro przy 6k$ dostanę tyle co przy 10k$, a za 500 niewiele mniej niz za 1000, to najważniejsze jest dla mnie nie ponoszenie strat.

Fajnie, że zdecydowałeś sę na trochę zejscie z turków, aczkolwiek mi najbardziej podobała się opcja z reloadem, w której mógłbyś grać bezpiecznie trochę drożej ;)

Napisane przez Mikson92
Poza tym oferty schodzą w ciągu kilku minut i wątpię w to, że aż tylu ludzi nie zna się na stakingu, i dlatego chcą kupować te "złodziejskie oferty".

Zdziwiłbyś się :D

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

j/w, praktycznie wszystkie oferty z takimi schodkami profitu i niskim samplem sa nieoplacalne, przeciez dobrze o tym wiesz tak samo ty jak i reszta wystawiajacych. Dlatego je wystawiacie, bo raczej nie z dobroci serca.
Nie ma zadnego ryzyka, najwyzej storbisz/bedziesz na minus po 10 dniach. oh well, 10 dni bez profitu, spoko bo nowy stejk sie wystawia i lecisz od zera.
Jakbyscie chcieli 'fair' grac na stejku to byscie wystawili np 5000 gier, 10000 gier, 3 miesiace itp, nie 600 sitow 180man ktore idzie zagrac w tydzien. No ale sie sprzedaje wiec good for you, keep it up

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

no odnosnie volume to u Ciebie tragedii nie ma bo wiem ze gowno trafik jest i 3 tablujesz po 8 godzin dziennie, ale schodki cuta jak najbardziej typowe dla jeleni.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez 8dyb8
no odnosnie volume to u Ciebie tragedii nie ma bo wiem ze gowno trafik jest i 3 tablujesz po 8 godzin dziennie, ale schodki cuta jak najbardziej typowe dla jeleni.

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
ninusss

co sie dzieje? troche kuleje volume. Szczegolnie ze to byla koncowka scoopow, mogles wiecej zagrac

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
ninusss

jaki w tym momencie przewidujesz schedule?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
dark1one

dopiero polowa staka, wiec moze reload jak spadnie roll do 400? w razie czego moge przejac udzialy

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
ninusss

Napisane przez Mikson92
Gram to do końca, bez reloadu. Nie widzę już takiego value w satelitach jakie było wcześniej, z resztą idzie mi bardzo słabo. Nie chcę przegrać więcej pieniędzy inwestorów. Sam po zakończeniu stakingu nie będę grał już satelit przez dłuższy czas.

to chyba kiepski zart? Umowilismy ze grasz drogie satelity i w razie czego reload. A teraz piszesz ze nie chce ci sie juz grac satelit?
lecimy z reload az do BE i juz.

Ewentualnie mozesz oddac z wlasnej kieszeni...

i audyt prosimy

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
ninusss

Napisane przez Mikson92
Tylko Ty w tamtym momencie chciałeś reload, a reszta się nie wypowiedziała. Wtedy się zgodziłem, ale później zmieniłem zdanie i napisałem, że gram tylko tanie satelity i nie gram scoopów.

Napisane przez dark1one

Fajnie, że zdecydowałeś sę na trochę zejscie z turków, aczkolwiek mi najbardziej podobała się opcja z reloadem, w której mógłbyś grać bezpiecznie trochę drożej ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

.

Odpowiedz
Cytat
ninusss

Napisane przez Mikson92

Z mojej strony zapewniam, że zrobię wszystko żeby ofertę wyprowadzić na plus, a przynajmniej break even.

wszystko, ale o reload to nawet myslec nie chcesz?
Najpierw ustalilismy ze zejdziesz z drogich satelit bo roll idzie w dol. Potem przed sesją wyedytowales posta ze zmieniasz sobie zdanie i zagrales najdrozsze satelity. Nie siadly, to jednak wrociles do pierwotnego zdania.

Napisales ze chcesz zrobic wszystko aby wyjsc na plus i napisales ze bedziesz gral do BE, ale nagle piszesz ze reload nie wchodzi w gre?

Odpowiedz
Cytat
ninusss

Zachowaj się prosze jak facet, wez reload, szybko go odrob i kazdy jest wolny i szczesliwy...

Odpowiedz
Cytat