.
miales odpuscic te najdrozsze satki...

nie widze abys sie do tego stosowal...
EDIT: widze ze napisales o zmianie zdania, ale takie rzeczy to powinienes z nami ustalic juz, skoro miales ze stawek zejsc
jestem za bezpiecznym rozwiazaniem ze wzgledu na progi ktore przedstawiles oraz to ze makeupu nie mamy sie pewnie co spodziewac. Chyba ze sie zgodzisz na makeup jezeli bedzie minus po 1k satelitach, to zgodze sie ze grasz swoje poki nie spadniesz do 1k
chodzilo mi o makeup, sorry
jezeli nie bedzie profitu po 1k satelitach, grasz poki bedzie BE
bardziej mi zalezy aby nie stracic, niz zarobic, bo progi ktore sa w tej ofercie nie gwarantuja MEGA profitow dla inwestora
super, wiec mozesz grac satelity ktore chcesz, poki do 1k nie spadniesz
powodzenia!
make up nie polega na busto. Tylko inwestorzy dolewają kolejne $ i gramy dalej do BE. Jeżeli tego nie będzie to w ogóle nie wiem co robię na tym stacku, bo nie myślałem że będą grane satki z rebuyami po 25$. podział 70/30 patrząc na pierwszy rzut oka nie wygląda tragicznie, ale aż 4/5 ofert musi zakończyć się na proficie, żeby inwestor był BE. Także jeżeli teraz nie ustalimy reloada w przypadku zejscia do 0 to jestem zdecydowanie za graniem niższych turkow, inaczej po prostu przy takiej wariancji inwestorzy są stratni.
panie Mikson, wystawil pan oferte z absurdalnymi schodkami bijąc na glowe i tak juz praktycznie zlodziejskie, ale bardzo popularne ostatnio oferty w stylu 500 sitkow, podzial 50/50 przy gownoproficie, ale jak mi przyzre to 60% dla mnie, a jak juz bardzo przyzre to zachachmece 70%. czesto dochodzi do absurdalnych sytuacji gdzie wyzszy profit wykrecony przez stakowanego oznacza mniejszy profit dla inwestora niz przy nizszym stanie stejka
Ty ustawiles sobie najwyzszy prog na 80% i urządzileś sobie niezly freerol zeby wskoczyc od razu na najwyzszy schodek. Slabo to wygląda od Twojej strony
Tutaj nie chce mi sie wglebiac dokladnie w konstrucje oferty, ale jesli bi satek ktore grales przekraczaly jakis bm (o ile byl ustalony) powinienes zwrocic ten hajs a juz na pewno nie mozesz krecic nosem na make up
nie jestem inwestorem w tym stejku ale nie moge juz patrzec na te absurdalne oferty, ktore schodzą, na ktorych w longrunie zarabiają tylko stejkowani, a chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. zawsze wychodzilem z zalozenia ze nie warto sie wtrącac, "inwestorzy" sobie kupią kilka takich ofert, potem przeliczą kase w portfelu i stwierdzą ze nie oplaca sie stakowac i zmniejszy sie konkurencja :D. Jednak okazuje sie ze popyt na rynku jest tak ogromny, ze wszystko sie sprzedaje, co raz przychodzą nowi inwestorzy, ktorzy uslyszeli ze na stejkach mozna dorobic, wiec normalną reakcją jest to ze stakowani "przebijają" się w podnoszeniu cuta i zmniejszaniu volume, bo czemu nie, skoro i tak zejdzie?
nie traktuj tego wpisu jako atak, po prostu juz krew mnie zalewa i chcialbym zeby wrocila normalnosc i zebym mogl znalesc naprawde uczciwe i profitowe oferty. pozdro
Napisane przez pszczola321
Nie minęła połowa stejka, nie spadł poniżej połowy rolla a już ból dupy![]()
obv, ktoś napiszę parę mądrych linijek prawdy w nieswojej sprawie to od razu jest hejterem
Napisane przez MikeWrclv
obv, ktoś napiszę parę mądrych linijek prawdy w nieswojej sprawie to od razu jest hejterem
![]()
Pisałem te kilka linijek prawdy przed sprzedaniem oferty, to byłem hejtowany, a teraz ból dupy mają, i to do tego osoby którym się nie podobało to co piszę
Napisane przez MikeWrclv
![]()
Pisałem te kilka linijek prawdy przed sprzedaniem oferty, to byłem hejtowany, a teraz ból dupy mają, i to do tego osoby którym się nie podobało to co piszę
![]()
odroznij hejtowanie od przedstawiania wlasnej opinii. Nikt nie ma bolu dupy o oferte. Jedynie co wystepuje to omawianie brm
idz probowac byc fajnym gdzie indziej, skoro nie masz tutaj udzialow
Czemu ten post tylko do mnie? ^^ przeciez pisze tutaj wiecej osob ktore nie maja udzialow... poza tym nie napisalem nic zlego tak swoja droga. Nie jestem jakims psem ogrodnika i mimo ze nie mam gdzies swoich udzialow to i tak zycze wam jak najlepiej, Miksonowi rowniez (mimo oferty ktora moim zdaniem jest dymaniem inwestorow). Takze powodzenia.