Jestem za opcja, żebys dzisiaj grał
gram dziś, ruszam z sesją, odpalam do 12tej gram satki do 55$ i 109$ i wszystkie turki prawie do 22$ + chyba jeden deepostack za 35$ jak rolla starczy
będe informował o deepach, GL
shiplem to samo gowno co ostatnio 11 frez 715$ wpadło i wyszliśmy ze stejkiem na rolla 897$ więc licze 900$
z ciekawszych to było sft w turbosie 6$2r1a i polecialem ~20m w turbo 4$ R tam szkoda bo byl wyjebany stack i over 2k za ship. a tak to tylko itm w chalangu, ogólnie run oceniłbym na naprawde tragiczny, to co wpierdalam za spoty przechodzi ludzkie pojęcie, ciesze chociaż, że udało sie jako tako wyjść z twarzą z tego stejku ale wierzcie mi z tym kurweskim bad runem to chyba wyszło i tak nienajgorzej
ale przecież w końcu kiedyś musi się odwrócić, nast stejk na czw-piątek będzie opiewał na kwotę max 1k$ myśle, piszcie kto zostaje a kto zwroty
10% - 90$
dzięki i do nast stejku
JA 32% Diamond
Rebus 10% Diamond
rakietman 8% Diamond
asiarat 12% Diamond
d3ment0r 2% Diamond
gryzzlie 3% Diamond
szkot 2% Diamond
rafalk100 10% Diamond
ksiadz 7% Diamond
sitar 1% Diamond
derus 5% Diamond
timothees 4% Diamond
zuczek92 2% Diamond
gieniaszek 2% Diamond
lista inwestorów, przypominam 1% = 9$
piszcie co z tym robić
rebus oprócz tego mam jeszcze Twoje 52$
pablo07j nie było Cie w tym stejku ale mam jeszcze Twoje 66$ pisz czy chcesz zwrot czy pisać ci cos na nowy
nowa oferta
Durex 888 czw/piatek [69% left]
i błagam kto zwrot piszcie nicki i gdzie, tx ♠_thumbsup:
Moje udziału też zostaw na następny staking, jeżeli oferta będzie wynosiła 1k$ to zarezerwuj mi 10 %
Napisane przez ksiadz87
Moje udziału też zostaw na następny staking, jeżeli oferta będzie wynosiła 1k$ to zarezerwuj mi 10 %
napisalem 10% wychodzi dopłata 37$, dzieki
gieniaszek poszlo z lordmaly
derus szukam sposobu zebys dostal zwrot, sam mam zablokowane transfery, na lordmaly juz nie moge przelewac ze skrilla (tez blokneli) moze skrill wchodzi w gre? albo party poker? bo na 888 konta nie masz z tego co pamietam?