Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

railing bania_r

177 Posty
52 Użytkownicy
0 Reakcje
27.2 K Wyświetlenia
pankarek

ale nikt nie ukradl jego siana bo nie jest inwestorem i nigdzie nie widze zeby ktokowiel cos ukradl tylko ma problemy z limitami..

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1

elixar inwestował przez moją rezerwacje i niestety sam mu polecałem banie i go namawiałem, bo uwazałem że to jest pewna i profitowa inwestycja.
Póki co wygląda to na czysty wałek. Gość pali laptopa dokładnie w dniu w którym poproszono o audyt. Potem tłumaczy się że nie może dostarczyć audytu bo był na kompie spalony, a jak się okazuje że nie trzeba do tego kompa, bo starsy same gromadzą dane to i tak jest problem z dostarczeniem audytu "bo mama mi tu kuka i gada ze mna". Oczywiście gracz mówi że nie dysponuje Net+/MB choć 99% społeczności posiada choć jedno konto. Limity też już podnosi od 3 tygodni. Na prawdę pankarek da się takie coś obronić? Może pogadasz z kolegą żeby się wziął w garść, oddał to co powinien i przeprosił za zwłokę

Odpowiedz
Cytat
Dante872

Napisane przez pankarek

Napisane przez elixar
Dwa tygodnie byłem na wakacjach a ten gnój dalej nie oddał pieniędzy. Number powinieneś już dawno na niego nasłać US, albo profesjonalistów od tych spraw. Po co się męczyć?! z oszustami się nie dyskutuje!! Takie robactwo trzeba tępić!! inaczej ten kraj zejdzie na psy.

jak masz number zdjęcie jego kobiety to wrzuć, jakoś ją spróbujemy namierzyć. powinna mieć jakieś konto na portalu społecznościowym, a potem poinfomujemy jej znajomych jakiego pięknego chłopaka sobie znalazła.

za takie slowa juz bym ci zlamanego grosza nie oddal tylko bym cie sam zaczal szukac ;)

jakbyś nie oddał to okazałbyś się zwykłym złodziejem :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
pankarek

Napisane przez Dante872

Napisane przez pankarek

Napisane przez elixar
Dwa tygodnie byłem na wakacjach a ten gnój dalej nie oddał pieniędzy. Number powinieneś już dawno na niego nasłać US, albo profesjonalistów od tych spraw. Po co się męczyć?! z oszustami się nie dyskutuje!! Takie robactwo trzeba tępić!! inaczej ten kraj zejdzie na psy.

jak masz number zdjęcie jego kobiety to wrzuć, jakoś ją spróbujemy namierzyć. powinna mieć jakieś konto na portalu społecznościowym, a potem poinfomujemy jej znajomych jakiego pięknego chłopaka sobie znalazła.

za takie slowa juz bym ci zlamanego grosza nie oddal tylko bym cie sam zaczal szukac ;)

jakbyś nie oddał to okazałbyś się zwykłym złodziejem :facepalm:

trudno.. jakąś cenę musi zapłacić za poniżanie mnie i grożenie wpier*olem póki co za kilkanaście dni zwłoki.. chyba że daje swoje dane, ja jemu uczciwie oddaję hajs i jeśli mam taką wewnętrzną potrzebę to jadę w odwiedziny..

@NumberOne1

z bania póki co nie mam kontaktu bo jest niedostępny na gadu.. i jeśli chodzi o umiejętności stricte pokerowe to sam bym go polecił.. a to że nie traktuje tego zbyt poważnie to już inna kwestia. Jeśli ktoś ma normalne życie (praca, rodzina, wakacje) a nie jest poker pro to oczywiście że da się wytłumaczyć kilkunastodniową nieobecność..

Odpowiedz
Cytat
pankarek

.

to Ty wyszedłeś w tym momencie na ćwierćinteligenta bo nigdzie nie napisałem że pojechał na wakacje tylko że ma normalne życie a pokera włącza tylko gdy znajdzie jakąś wolną chwilę (oczywiście odda to co im się należy).. a ja współczuję ludziom którzy w Ciebie zainwestują bo jak widać jesteś tępakiem mającym problemy z interpretacją słów :fdrink

e/

z mojej strony eot.. zaczynam sesje a zniżanie się do twojego poziomu nie jest profitowe.

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82

Mimo , ze nie jestem osoba stakujaca z checia to napisze.dzieki takim osobom jak Bania coraz ciezej bedzie nowym graczom wystawiac oferty bo takie cos zabija zaufanie wiekszych ( w sumie kazdego inwestora) inwestorow...
wystawialam stakingi na niemieckim forum i moze jeden raz zdarzyl sie incydent z 'komputerem' ...
tak jak numberone napisal - podpis pod oszustwem postawiles piszac po prosbie o audyt ze twoj komputer umarl... jest to o tyle smutne , ze zamykasz droge wielu innym osobom w dazeniu do celu...ciekawie jakbysmy zrobili ranking scamow w ofertach stakingowych , na ktorym miejscu bylaby Polska...
bez odbioru.

Odpowiedz
Cytat

Smutne jest to co widzę w tym dziale. Niedługo będzie tak że ludzie będą stackować znajomych + osoby z dużym feedbeckiem bo jak widać każdy łakomy na darmowy hajs. Tylko tyle. Mam nadzieję, że inwestorzy odzyskają wszystkie zainwestowane dolary. Bez odbioru.

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1

wciąż brak odzewu. pora wyciągnąć Roberta z "normalnego życia", bo zyje on kosztem innych osób.

jeśli audit nie zostanie dostarczony do końca tygodnia kilku Twoich znajomych:

[Treść edytowana]

zostaną poinformowani jak się robi z Tobą interesy, jak ukradłeś innym - którzy w Ciebie uwierzyli - pieniądze, oraz o dalszych krokach które zostaną podjęte. może przekonają Cie i przemówią do rozsądku, że nie warto w dzisiejszym świecie być oszustem.

[Treść edytowana]

Odpowiedz
Cytat

.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz

tak jak nie zgadzalismy sie w wielu ofertach stakingowych odnosnie spraw stricte biznesowych
tak nie moge Ci odmowic rozmachu w sciganiu scammerow, numberone1 :sdrink

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Witam,

Proszę nie udostępniać publicznie danych osobowych osób trzecich. Jest to niezgodne z prawem i możecie za to zostać pociągnięci do odpowiedzialności.

Jeśli, ktoś czuje się oszukany, może tę sprawę zgłosić odpowiednim organom. Na naszym forum nie będziemy jednak tolerowali zastraszania i udostępniania danych osób trzecich.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Rakietman

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez imgoingtomirage
Jeśli, ktoś czuje się oszukany, może tę sprawę zgłosić odpowiednim organom.

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
NumberOne1

lepiej informowac jakie kroki są wykonywane po kolei czy je od razu wykonywać? Wydaje mi się że lepiej najpierw poinformować.

nikogo nie strasze - mam podstawy aby rzetelnie poinformować innych o tym jak wykonuje się biznesy z Robertem R. oraz dochodzić swoich praw.

Odpowiedz
Cytat
Lakshanya82

.

To byla ironia, ktorej nie potrafiles pojac. Typ wali notoryczne sciemy, a Ty pierdolisz farmazony o rodzinie i wakacjach. W sumie to moze mama 'kuka mu' juz od 2tyg na kompa i na forum posta wrzucic nie moze. Praca, rodzina lol Przeciez on ma chyba 12 lat. Bron sobie kolegi, ktory nie potrafi wyslac audytu z PSa ani w 21 wieku wejsc na kompa i wrzucic posta z info dla inwestorow. Szkoda tylko, ze to nie Twoja kasa.

:nh

Odpowiedz
Cytat
Rysiobrutal

pankarek pozamiatał... ludzie myśla ze w internecie sa anonimowi a w czasach twarzbuka i innych tego typu gowien gdzie ludzie podaja adresy telefony itp namierzenie kogos jest bajecznie proste

Odpowiedz
Cytat
FCbEAN1899

Byłem w podobnej sytuacji z Numeberone1 i chciałbym Was prosić, żebyście dali mu jeszcze trochę czasu. Ja też zachowałem się nieodpowiednio w stosunku do inwestorów, ale po poznaniu opinii innych ludzi przyznałem się do winy, może i on zrozumie i udostępni audyt ;). Powodzenia w wymierzaniu sprawiedliwości :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
malas1980

moze wkoncu sam stakowany by sie wypowiedzial w tym temacie a nie cisza ciagle...

Odpowiedz
Cytat
8dyb8

w jaki sposob? przeciez nie zyjemy w czasach gdzie kazdy ma internet w ipadzie, netbooku, a nawet w 5 letnim telefonie, wystarczy ze ten jeden komp w domu sie popsuje i juz nie ma dostepu do netu na miesiace.

Odpowiedz
Cytat