pewnie zaraz dostaniemy info o "trudnej sytuacji rodzinnej" stackera.
nie wiem jak pozostali inwestorzy, ale ja jestem za rozliczeniem. Stacker zachowuje się niepoważnie, od 5-6dni się nie odzywa zaraz po prośbie o audit.
Trzeba jeszcze chwilke poczekac a potem chyba trza sie pytac soekholdem skad zna goscia ze go rekomendowal.
na gg dostałem taką wiadomość:
bania (20:27)
Nie martw się o nic, laptop mi się spalił, czekam na wiadomość czy coś jeszcze z niego wyczarują
bania (20:28)
Nie jestem złodziejem pieniądze Ci oddam
bania (20:30)
Jak możesz to przekaż reszcie inwestorów...
bania (20:33)
Przepraszam Cię ale to nie moja wina ; /
bania (20:33)
Postaram się odezwać jutro bo piszę od mamy a uciekam do siebie do domu
-----
wygląda na to że trzeba postawić póki co na cierpliwość, może faktycznie gość spalił kompa na tych turbosach. choć ciekawy przypadek że problemy się zaczęły akurat w dniu w którym poproszono o audit.
dzis dostalem kolejną wiadomość :
bania (14:07)
Napisalem o zwiekszenie limitu bo mam mozliwosc wysylania 500$/30 dni
bania (14:08)
poki co wysle tym co maja mniejszy wklad
---------
dostaliście jakieś siano ? jesli tak to ile?
wygląda to juz totalnie na wałek, bo np. gość ma ten sam status na gadu od miesiaca coby jednak wskazywało że mu się komp nie popsuł i nie pisał z innego klienta gg - chyba że się myle i nowe gg zapamietuje status.
tak czy owak, jeśli do końca tygodnia na przeleje kasy to trzeba coś zacząć działać. Ponoc MateuszXas go zna i pankarek. Ja moge wrzucić zdjęcie i dane jego obecnej żony (20lipca sie ponoć żenił) - o ile to wszystko nie jakaś sciema.
Odrobina cierpliwości Panowie, znam go bardzo dobrze i to nie jest chłop który by was oszukał. Na życie i rozrywki $$$ ma, więc nie ma potrzeby was czy kogokolwiek "okradać" :/
korespondencja ostatnia:
ja (15-08-2013 17:42)
ludzie pisza że nic nie dostali od ciebie. czekmy do konca tygodnia, jak nie przeslesz wszystkim kasy to zaczynamy cos dzialać żeby odzyskać pieniądze
bania (13:37)
po pierwsze nie strasz mnie i nie groź mojej kobiecie
bania (13:37)
bo osobiście CI siano oddam
bania (13:38)
zwiększyli mi limit i wysłałem Ci 1000$
bania (13:38)
dziś więcej nie mogę
--------
dostałem przelew 1000$. Wy cos dostaliście?
dostalem 200$... uznaje sprawe za zamknieta... mimo wszystko maly niesmak pozostal ;/
kolejna rozmowa z bania_r
bania (17:59)
Napisalem o zwiekszenie limitu i coś mi nie odpisują, możesz sobie darować te groźby
dostaniesz swoje siano
Nie robią na mnie wrażenia
ati (18:00)
jestes ?
bania (18:00)
tak chwile jestem u mamy na kompie
bo mojego nie odzyskam
ati (18:00)
sluchaj przeciez ja CI nie groże
wyczuwam w tonie groźbe i myślę ze słusznie
gdybym miał Cię wyruchać na siano to bym to zrobił
ati (18:01)
no ale czemu nie chcesz wysłać audytu
bania (18:01)
bo kurwa nie mam kompa typie
nie masz netelera /moneybooker ?
bania (18:01)
że czego?
ale masz zainstalowane pokerstars bo przesylasz transfery
nie trzeba miec kompa żeby dostac audyt
bania (18:02)
facet ja to instaluje na moment podobnie jak gadu bo nie chce zeby jakies wiadomosci dziwnej treści przypadkiem dostawała
ati (18:02)
i od razu usuwasz pokerstars ?
bania (18:03)
nie bede Ci sie teraz tłumaczył, dostaniesz co chcesz ale już sobie daruj
ati (18:03)
aha czyli nawet nie chcesz poświecic chwile czasu
dla osoby która CI zaufała i w Ciebie uwierzyla
i tez przekonała inne osoby zeby w Ciebie zainwestowały
bania (18:03)
ta.....
bania (18:04)
chwila dsa i zaraz jakies jazdy
bania (18:04)
daj sobie spokoj
ati (18:04)
i tez nie chcesz oczyscic sie z wszelkich wątpliwosci ?
ati (18:05)
gdzie ja na CIebie jadę, chciałbym jedynie odzyskać pieniądze i sprawdzić czy wszystko było realizowane zgodnie z umową
bania (18:06)
czekaj bo mama mi tu kuka i gada ze mna
bania (18:07)
było realizowane zgodnie z umowa i jak było na + to było wszytsyko ok
ati (18:08)
jeśli byłoby na plus, ale liczba turniejów bym sie nie zgadzała to nie byłoby wszystko ok, bo staram sie monitorowac zawsze liczbe turniejów
bania (18:08)
wystarczyly 3-4 gorsze dni i zaczynasz pierniczyc jakies farmazony
bania (18:09)
i była rzetelnie podawana
ati (18:09)
w takim razie nie widze problemu żeby wysłac audyt, zajmuje to mniej niż minute
ati (18:09)
rozliczymy sie i sprawa zamknieta
bania (18:10)
moze sie gdzies pomylilem o 2-3 sng bo łba sobie nie dam uciąć
ati (18:10)
może na swoje niekorzyść
bania (18:10)
dobra dostaniesz wszystko i tak jak mówiłem/prosiłem daroj juz sobie ten groźny ton
ati (18:11)
1-10 sng jestem w stanie zrozumiec. gorzej jesli to jest 50-100
bania (18:11)
bo pieniadze oddam ale po nie przyjedziesz
bania (18:12)
ahahahah o 50-100 ?
o kurwa...
dobra nvm , dsotaniesz wszystko
to za niezłego dekla musiałbym Cię miec zebym stwierdził ze nie potrafisz liczyc
bania (18:13)
no chyba, ze ja nie potrafie .... dobra moze zaraz wroce
-----------
czyli w skrócie: gość wisi pieniądze inwestorom od 3tyg, stacking jest na minus, ale to inwestorzy są tymi złymi, pieprzą farmazony, straszą i są deklami. Do tego wciąż brak audytu i chociaz przybliżonego terminu spłaty.
Prawdopodobnie trzeba prędzej czy później zastosowac to co z Bean'em
Dwa tygodnie byłem na wakacjach a ten gnój dalej nie oddał pieniędzy. Number powinieneś już dawno na niego nasłać US, albo profesjonalistów od tych spraw. Po co się męczyć?! z oszustami się nie dyskutuje!! Takie robactwo trzeba tępić!! inaczej ten kraj zejdzie na psy.
jak masz number zdjęcie jego kobiety to wrzuć, jakoś ją spróbujemy namierzyć. powinna mieć jakieś konto na portalu społecznościowym, a potem poinfomujemy jej znajomych jakiego pięknego chłopaka sobie znalazła.
co do limitow to mi podniesli w niecale 2h . ogarnijcie kolesia i mam nadzieje ze wszyscy dostana swoj hajs
Napisane przez elixar
Dwa tygodnie byłem na wakacjach a ten gnój dalej nie oddał pieniędzy. Number powinieneś już dawno na niego nasłać US, albo profesjonalistów od tych spraw. Po co się męczyć?! z oszustami się nie dyskutuje!! Takie robactwo trzeba tępić!! inaczej ten kraj zejdzie na psy.jak masz number zdjęcie jego kobiety to wrzuć, jakoś ją spróbujemy namierzyć. powinna mieć jakieś konto na portalu społecznościowym, a potem poinfomujemy jej znajomych jakiego pięknego chłopaka sobie znalazła.
za takie slowa juz bym ci zlamanego grosza nie oddal tylko bym cie sam zaczal szukac