w sumie beka
moz enajpierw sprawdz slusznosc swoich wymyslow jak chcesz sie do kogos przyjebac.bo kiedys ktos ci przyjebie
a prop bety to czesc pokera,no ale czaje skad mozesz to wiedziec.jestes tylko trollem na forum pokerowym....
w sumie beka
moz enajpierw sprawdz slusznosc swoich wymyslow jak chcesz sie do kogos przyjebac.bo kiedys ktos ci przyjebie
a prop bety to czesc pokera,no ale czaje skad mozesz to wiedziec.jestes tylko trollem na forum pokerowym....
Napisane przez StaryOjciec
Jak finiszujemy wukaesiak? Odrabiasz coś pinionszka?![]()
Stoje w miejscu, bo troche sie miotam miedzy multitablowanie nl5-nl10 w celu polowania na milestona, ktory w razie trafienia da nam pełny zwrot, a gra na nl25 na 4 stolach. W kazdym razie ostatnie dwa dni miałem problemy techniczne z trakerem, więc rozliczenie powinno być pod wieczór.
Napisane przez bobek81
w sumie bekamoz enajpierw sprawdz slusznosc swoich wymyslow jak chcesz sie do kogos przyjebac.bo kiedys ktos ci przyjebie
![]()
Już się boję :yaoming :
Masz jakiś problem, to zapraszam na najbliższy zlot PS, podobno będzie w sierpniu we Wrocku. Chętnie sobie porozmawiam z Tobą w 4 oczy, myślę że wukaesiak też.
EOT idź się z kimś załóż czy sprzedasz stejka na NL5.
Ogarnalem trackera, wgralem od nowa baze i...nie wiem czy jest sens to dalej dogrywac. W sume jedyne co sie udalo to uniknac torby

+110$ z rb
jeśli tak to zwrot wynosi 242$
30% - 72,6$ (o, to moje
)
20% - 48,4$
10% - 24.2$
Napisane przez Mareckiy
biorac pod uwage oba stakingi chyba jakos +10$ anyway![]()
na 2 piwa i kebsa