kiedy ~~ planujesz skończyć?
Napisane przez Mareckiy
w tym tygodniu na 100% :fdrink
albo sick bad run, korekta tamtego stejka albo przestalem ogarniach gierke
w kazdym razie jutro zejde na nl10, czy inne nl5 by nie bylo torby i odrobic jak najwiecej, bo na nl25 chyba 100 lat bede to konczyl

+88$
z drugiej strony na poprzednim stejku tez mialem podobny zjazd, wiec moze jednak nie zejde nizej bo zaraz odbije do gory, a nadal jest te kilkanascie bi na gre

Napisane przez bobek81
zwykla korekta przyszla czyz nie![]()
Spoiler
graj do torby
![]()
niestety na to wyglada
btw torby jeszcze nie ma i nie bedzie, na micro uratuje ile sie da do konca stejka. podsumowanie i zwroty bedzie ok poniedziaku/wtorku jak zagram satki do storma :fdrink
ps. potem to chyba pozostanie zasuniecie kurtyny i ogloszenie konca kariery
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez bobek81
ps. potem to chyba pozostanie zasuniecie kurtyny i ogloszenie konca kariery
![]()
![]()
weź nie pierdol
![]()
Napisane przez wukaesiak
Ja, ekspert od połówek oznajmiam, że druga będzie lepsza i dużo szybciej obalona!![]()
Napisane przez Mareckiy
w tym tygodniu na 100% Fish drink
Napisane przez bobek81
Napisane przez wukaesiak
Ja, ekspert od połówek oznajmiam, że druga będzie lepsza i dużo szybciej obalona!![]()
Napisane przez Mareckiy
kiedy ~~ planujesz skończyć?w tym tygodniu na 100% Fish drink
![]()
Nie przypominam sobie zebys mial jakakolwiek cegle w tej ofercie, wiec po co tutaj sie w ogole wypowiadasz i trollujesz?
ps. jutro koniec i ostatnia prosta. Odrabiamy, odrabiamy
Napisane przez bobek81
oj tam oj tam,choc w sumie jakie to dziwne troll o trolling sie podpruwa![]()
tak, ponieważ nie trolluje w dziale stakingu
Napisane przez bobek81
krociutka masz pamiec :yaoming :
grunt, ze kazdy kolejny twoj post zostanie zgloszony jako spam
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez bobek81
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Mareckiy
kiedy ~~ planujesz skończyć?w tym tygodniu na 100% Fish drink
![]()
Nie przypominam sobie zebys mial jakakolwiek cegle w tej ofercie, wiec po co tutaj sie w ogole wypowiadasz i trollujesz?
ps. jutro koniec i ostatnia prosta. Odrabiamy, odrabiamy
![]()
on po prostu się zawsze przypierdalał do twoich ofert stakingowych, chyba tak dla zasady albo może Cię nie lubi. Nie wiem.
Napisane przez wc3razor
koncz pan bo kasa potrzebna![]()
spoko, tez uwazam ze to za dlugo trwa i nie jestem z tego powodu dumny
jutro o tej porze powinny być już zwroty, nawet jak nie dogram do końca, skoro jest taka potrzeba.
@bobek81, wukaesiak
Wiem, żeście się poprztykali przy okazji innego stakingu i teraz się to przenosi na każdy kolejny
Najlepiej odpuśćcie sobie
dramatyzujecie.krotka dyskusja ktora w sumie juz sie skonczyla...do tego byla utrzymana w zartobliwym nikomu nie szkodzacym tonie
ale ty jarzabek cos glupio pierdolisz albo masz zwidy w sumie nie wiem :yaoming :
nie przypominam sobie zebym sie przypierdalal do jego ofert stakingowych,za to czesto widze ze lubisz lizac anala
Napisane przez bobek81
nie przypominam sobie zebym sie przypierdalal do jego ofert stakingowych,za to czesto widze ze lubisz lizac anala![]()
Nie chce mi się przeglądać działu staking, może Cię pomyliłem z zawsze życzliwym dla wukaesiaka użytkownikiem bambus173. Pomyłka może wynikać z tego, że obaj jesteście randomami
Ale chyba nie tylko ja Cię nie kojarzę: nl5 starsy [sold]
Chociaż chyba jednak sobie przypomniałem
To ty kiedyś wystawiłeś stejka, w którym SzpaQ, który był głównym udziałowcem nie mógł wyjść z podziwu jak dobrze grasz
Z tego co pamiętam to zamiast normalnie grać, to zakładałeś się z innymi użytkownikami o to czy stejk wyjdzie na plus czy nie. Wprowadzasz nowe standardy do działu staking - przyjmowanie prop betów w trakcie o to czy stejk wyjdzie na +/- Brawo ♠_thumbsup:
Napisane przez bobek81
ale ty jarzabek cos glupio pierdolisz albo masz zwidy w sumie nie wiem :yaoming :
I tylko nie pierdolisz