Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

rail

150 Posty
25 Użytkownicy
0 Reakcje
10.5 K Wyświetlenia
Mareckiy

kiedy ~~ planujesz skończyć?

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez Mareckiy

w tym tygodniu na 100% :fdrink

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

albo sick bad run, korekta tamtego stejka albo przestalem ogarniach gierke :facepalm: :rage: w kazdym razie jutro zejde na nl10, czy inne nl5 by nie bylo torby i odrobic jak najwiecej, bo na nl25 chyba 100 lat bede to konczyl :facepalm:

+88$

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

z drugiej strony na poprzednim stejku tez mialem podobny zjazd, wiec moze jednak nie zejde nizej bo zaraz odbije do gory, a nadal jest te kilkanascie bi na gre :coolface:

Odpowiedz
Cytat

zwykla korekta przyszla czyz nie :thinking:

Spoiler

graj do torby :coolface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez bobek81
zwykla korekta przyszla czyz nie :thinking:

Spoiler

graj do torby :coolface:

niestety na to wyglada :rage:

btw torby jeszcze nie ma i nie bedzie, na micro uratuje ile sie da do konca stejka. podsumowanie i zwroty bedzie ok poniedziaku/wtorku jak zagram satki do storma :fdrink

ps. potem to chyba pozostanie zasuniecie kurtyny i ogloszenie konca kariery :ayfkm: :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez bobek81

ps. potem to chyba pozostanie zasuniecie kurtyny i ogloszenie konca kariery :ayfkm: :facepalm:

weź nie pierdol :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez wukaesiak
Ja, ekspert od połówek oznajmiam, że druga będzie lepsza i dużo szybciej obalona! :coolface:

Napisane przez Mareckiy

w tym tygodniu na 100% Fish drink

:f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez bobek81

Napisane przez wukaesiak
Ja, ekspert od połówek oznajmiam, że druga będzie lepsza i dużo szybciej obalona! :coolface:

Napisane przez Mareckiy

Nie przypominam sobie zebys mial jakakolwiek cegle w tej ofercie, wiec po co tutaj sie w ogole wypowiadasz i trollujesz?

ps. jutro koniec i ostatnia prosta. Odrabiamy, odrabiamy :coolface:

Odpowiedz
Cytat

oj tam oj tam,choc w sumie jakie to dziwne troll o trolling sie podpruwa :coolface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez bobek81
oj tam oj tam,choc w sumie jakie to dziwne troll o trolling sie podpruwa :coolface:

tak, ponieważ nie trolluje w dziale stakingu :coolface:

Odpowiedz
Cytat

krociutka masz pamiec :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez bobek81
krociutka masz pamiec :yaoming :

grunt, ze kazdy kolejny twoj post zostanie zgloszony jako spam :coolface:

Odpowiedz
Cytat

aha :badteeth:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez bobek81

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez Mareckiy

Nie przypominam sobie zebys mial jakakolwiek cegle w tej ofercie, wiec po co tutaj sie w ogole wypowiadasz i trollujesz?

ps. jutro koniec i ostatnia prosta. Odrabiamy, odrabiamy :coolface:

on po prostu się zawsze przypierdalał do twoich ofert stakingowych, chyba tak dla zasady albo może Cię nie lubi. Nie wiem. :thinking:

Odpowiedz
Cytat
wc3razor

koncz pan bo kasa potrzebna :pokerface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez wc3razor
koncz pan bo kasa potrzebna :pokerface:

spoko, tez uwazam ze to za dlugo trwa i nie jestem z tego powodu dumny :facepalm: jutro o tej porze powinny być już zwroty, nawet jak nie dogram do końca, skoro jest taka potrzeba.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

@bobek81, wukaesiak

Wiem, żeście się poprztykali przy okazji innego stakingu i teraz się to przenosi na każdy kolejny :why:

Najlepiej odpuśćcie sobie ;)

Odpowiedz
Cytat

dramatyzujecie.krotka dyskusja ktora w sumie juz sie skonczyla...do tego byla utrzymana w zartobliwym nikomu nie szkodzacym tonie

ale ty jarzabek cos glupio pierdolisz albo masz zwidy w sumie nie wiem :yaoming :
nie przypominam sobie zebym sie przypierdalal do jego ofert stakingowych,za to czesto widze ze lubisz lizac anala :thinking:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez bobek81
nie przypominam sobie zebym sie przypierdalal do jego ofert stakingowych,za to czesto widze ze lubisz lizac anala :thinking:

Nie chce mi się przeglądać działu staking, może Cię pomyliłem z zawsze życzliwym dla wukaesiaka użytkownikiem bambus173. Pomyłka może wynikać z tego, że obaj jesteście randomami :truestory: Ale chyba nie tylko ja Cię nie kojarzę: nl5 starsy [sold]

Chociaż chyba jednak sobie przypomniałem :thinking: To ty kiedyś wystawiłeś stejka, w którym SzpaQ, który był głównym udziałowcem nie mógł wyjść z podziwu jak dobrze grasz :coolface: Z tego co pamiętam to zamiast normalnie grać, to zakładałeś się z innymi użytkownikami o to czy stejk wyjdzie na plus czy nie. Wprowadzasz nowe standardy do działu staking - przyjmowanie prop betów w trakcie o to czy stejk wyjdzie na +/- Brawo _thumbsup:

Napisane przez bobek81
ale ty jarzabek cos glupio pierdolisz albo masz zwidy w sumie nie wiem :yaoming :

I tylko nie pierdolisz

Odpowiedz
Cytat