Win rate Ci spada
gram dzisiaj dwa turki dla vipow(30k i 100k) i oba idą do rb. wykres wstawie jakos nad ranem
Napisane przez wukaesiak
gram dzisiaj dwa turki dla vipow(30k i 100k) i oba idą do rb. wykres wstawie jakos nad ranem![]()
nie siadly
btw
tak nadszedl ten dzien korekty
musialem wlaczyc stoplossa, wiec nie wiem czy dzis juz zagram. baardzo sie obrazicie jak skoncze stejka we wtorek zamiast poniedzialku?

Napisane przez wukaesiak
Napisane przez wukaesiak
gram dzisiaj dwa turki dla vipow(30k i 100k)![]()
nie siadly
![]()
Też grałem...
Ale Cię nie widziałem i nie miałem okazji zrobić z Ciebie bubble boya
Hejterzy są zawiedzeni :yaoming : a stejkerzy zadowoleni
Szkoda tylko że nie wiedzą, że jak przyjdzie do rozliczenia to wylądujesz w szpitalu
Napisane przez Jarzab86
Hejterzy są zawiedzeni :yaoming : a stejkerzy zadowoleni![]()
Szkoda tylko że nie wiedzą, że jak przyjdzie do rozliczenia to wylądujesz w szpitalu
![]()
![]()
musisz zdradzac moje sekrety? jak ja jeszcze szpitala nie wybralem

tylu coolerow i bedbitow to ja dawno nie widzialem
PokerStars - $0.25 NL (6 max) - Holdem - 5 players
Hand converted by PokerTracker 4
SB posts SB 0.4 BB, BB posts BB 1 BB
Pre Flop: (pot: 1.4 BB) Hero has Q♦ Q♥
UTG raises to 4.88 BB, Hero raises to 13 BB, fold, fold, fold, UTG calls 8.12 BB
Flop: (27.4 BB, 2 players) 2♠ 6♠ 2♦
UTG checks, Hero bets 16 BB, UTG raises to 32 BB, Hero raises to 95 BB and is all-in, UTG calls 63 BB
Turn: (217.4 BB, 2 players) K♦
River: (217.4 BB, 2 players) J♠
UTG shows 2♥ 8♦ (Three of a Kind, Twos) (Pre 11%, Flop 91%, Turn 95%)
Hero shows Q♦ Q♥ (Two Pair, Queens and Twos) (Pre 89%, Flop 9%, Turn 5%)
UTG wins 209.4 BB
a po tej rece to moge powiedziec ze mam dosc i chyba naprawde trafie do spzitala
Napisane przez wukaesiak
tylu coolerow i bedbitow to ja dawno nie widzialem![]()
Słynna wymówka :yaoming :
Nie oszukujmy się.
Po prostu wypadłeś z formy.
Ale nie łam się. Taka przypadłość przytrafia się nawet najlepszym
Napisane przez Marecky
;[
przyjmij zapro plz
nie ma zadnego zapro, wiec sam wyslalem
Napisane przez Varrancomando
Na PS premium hands na takim boardzie zawsze wpierdala. W kapuście cię znaleźli![]()
szczegolnie jak czarodziej flopa, wiec ze z 82o spadnie mu trips. Diabeł wcielony
no ja narazie widze jedno rozdanko powiedzmy z BB:P(wiec jak cos wklejaj wiecej),graj na spokojnie skoro wczesniej ty trafiales teraz oni beda,nie zapalaj sie wyciagaj wnioski z tego co robisz,wklejaj rozdanka jak niewiesz jak zagrales pomozemy w ocenie
Napisane przez Edgrim
no ja narazie widze jedno rozdanko powiedzmy z BB:P(wiec jak cos wklejaj wiecej),graj na spokojnie skoro wczesniej ty trafiales teraz oni beda,nie zapalaj sie wyciagaj wnioski z tego co robisz,wklejaj rozdanka jak niewiesz jak zagrales pomozemy w ocenie
spoko, po prostu gdzies musialem ponarzekac
ale teraz dla lepszego wyniku i skupienia zmniejsze liczbe stolow, wiec skoncze sztejka najpozniej do piatku :fdrink