Przejdź do forum
philhell24 FR50 rai...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

philhell24 FR50 rail

76 Posty
17 Użytkownicy
25 Reakcje
17 K Wyświetlenia
duff2511 Autor wątku
duff2511

@Qskaa Ja tego tak nie odebrałem z Twojej strony i na Twoim miejscu pewnie też bym próbował odsprzedać udziały lub zakończyć staking. Myślisz bardzo rozsądnie. Zauważyłeś zdaje się to, czego ja nie dostrzegałem wcześniej, bo nie przypuszczałem, że dosłownie wszystko może potoczyć się tak źle. To był taki skrót myślowy z mojej strony. Zdałem sobie sprawę jak niekorzystna może stać się oferta dla obu stron, gdy jest bardzo duży minus. Czysto teoretycznie, z punktu widzenia teorii gier, pomijając jakieś aspekty moralne. Gdybyś zapytał np. Johna Nasha jak w takim scenariuszu zmienia się strategia stakowanego względem maksymalizacji EV, to granie dobrze i jeszcze stawek niżej będzie na samym końcu listy. Najgorsze jest to, że ja zdaję sobie z tego sprawę i chociaż świadomie nie podejmowałbym niekorzystnych dla stakerów działań, to gdzieś na poziomie podświadomym mnie to męczy i moja gra nie jest taka jaka powinna być. Po prostu nie widzę światełka w tunelu. Nawet nie piszę o najbardziej optymalnych rozwiązaniach tej sytuacji wg teorii gier, bo nawet nie przechodzi mi to przez palce na klawiaturze, poza tym wydają się oczywiste i każdy może na to wpaść.

Dzisiaj nie będę grał, może do tego czasu coś wymyślimy.

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Nigdzie nie pisaliśmy żebyś odrabiał całość na NL25 , po prostu postaraj się grać na tym limicie do zrobienia 1000$ w rollu tak aby z powrotem mieć te 20BI na limit. 250$ na NL25 to może być 1-2 sesje na plus. Na wykresach widać że red line idzie poziomu więc po prostu słabo runnujesz na showdown ale nie można tak cały czas.

Powodzenia , wierzymy w Ciebie.

Odpowiedz
Cytat
duff2511 Autor wątku
duff2511

To $1000 w rollu liczyć z RB, czy bez?

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Ja wolałbym bez , RB ma być buforem który pokryje ewentualne straty na koniec nie w trakcie trwania

Odpowiedz
Cytat
xTcWarMaster

Szczere powodzenia. Sam przymierzałem się do gry na reg nl50 fr. Jednak patrząc na Twój run poczekam z tym.

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Grałeś / grasz dziś w nocy sesję?

Odpowiedz
Cytat
duff2511 Autor wątku
duff2511

Gdybym nie zagrał, byłoby lepiej.

Nie wiem co się dzieje. Jak gram dobrze to mnie mnie kara, fishe coś trafiają i się zwijają. Potem gram dużo gorzej.

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

Nie wygląda to dobrze , jaki mamy w tej chwili stan rolla razem z RB.

Odpowiedz
Cytat
Qskaa

Kontynuowanie stakingu gdy gracz na próbie 16k rąk na dwóch różnych limitach notuje wyniki rzędu -14bb, nie ma praktycznie żadnych perspektyw na profit, a co gorsza nie ryzykuje w sensie finansowym niczego uważam za kompletna głupotę i wyrzucanie pieniędzy w błoto. Proszę aby każdy inwestor wyraził swoje poparcie lub sprzeciw co do przerwania stakingu i rozliczeniu go. Jeśli chociaż połowa udziałów będzie chciała skończyć to tak zrobimy.

Odpowiedz
Cytat
konrad513

Rowniez jestem za przerwaniem

Odpowiedz
Cytat
elusivepl

+1

Odpowiedz
Cytat
Qskaa

Ok więc mamy już połowę. W takim razie czekam na rozliczenie i odesłanie tego co zostało.

Odpowiedz
Cytat
duff2511 Autor wątku
duff2511

W rollu jest $644.57 + $85 RB(tyle się da scashować w VIP store). Zaraz to policzę i roześlę.

Odpowiedz
Cytat
duff2511 Autor wątku
duff2511

10% - $72.95
20% - $145.91
30% - $218.87

Pieniądze wysłane, 2 centy musiałem losowo rozdzielić. Gdyby ktoś chciał audyt cashiera, to nie ma problemu. Zdaję sobie sprawę, że nie takie były oczekiwania i strasznie zawiodłem, ale trzeba zaakceptować to co jest.

Odpowiedz
Cytat
xradzix

Planujesz jakis kolejna oferte wystawic? Jak cos bylbym zainteresowany.

Odpowiedz
Cytat
duff2511 Autor wątku
duff2511

Póki co nie jest to dobry pomysł. Pojawiły się problemy z przegrzewającym się kompem i ostatnio internety zaczęły przerywać dosyć często, a na tych stawkach nie mogę sobie pozwolić na tyle dystarkcji. Do tego codzienne patrzenie na wyniki i 30 BI na limit sprawia, że gram trochę results-oriented - rzeczy, na które nie mam wpływu, gdzie normalnie bym je olał, teraz miałyby wpływ na moją grę.

Odpowiedz
Cytat