Ok spoko
Tak czy siak gl przy następnych
$20 + $2 PL Omaha Hi Rush $7,500 22 - OUT, niestety jak się będąc z przodu nie wygrywa to z tyłu tym bardziej.
Jutro ostatni dzień z bardzo ciekawymi turniejami jak;
$20 + $2 NL Hold'em 6-Max $50,000
$70 + $5 NL Hold'em Re-Entry Tournament $400,000
$10 + $1 NL Hold'em Multi-Day Tournament $50,000
Z szybkiego podsumowania wychodzi -690 +521.
Pyknij te 400k $ i jedziemy w ramach odpoczynku powygrzewać się na jakiejś przyjemnej wyspie
Szału nie ma dupy nie urywa, juro dokładne posumowanie i odsyłam. Mniej więcej -128.
$20 + $2 NL Hold'em 6-Max $50,000 - ITM $37.94
$70 + $5 NL Hold'em Re-Entry Tournament $400,000 - OUT szkoda rozdania z AA v KK v JTs w puli 44bb.
$10 + $1 NL Hold'em Multi-Day Tournament $50,000 ITM $23.86
Dziękuje za stacking. Wrażeniami proszę podzielić się z innymi użytkownikami forum
TU -> feedback okurosaki
Mam ciekawą propozycję na satelity do TCOOP szczegóły jutro.
Gotowy! pierwszy z trzech stakingów na TCOOP dwa kolejne to: satelity i turniej KO
Stacking TCOOP
WTF ten spot, trochę jestem zawiedziony. Do tego miały być wpłaty do 2015/01/22 16:00, jeśli nie sprzedałeś to wypada dać trochę wcześniej info czy z late rega będziesz wchodzić.
No nic może następnym razem
Mogłem napisać, że zagram przy sprzedanych ok 40% tak czy inaczej, sorry. Starałem się informować na bieżąco i tak też ogarniałem.
Co do spota, marginalny ale IMO profitowy, spadła najlepsza karta dla mnie na river. Już tłumaczę i jeżeli gdzieś popełniam błąd to proszę o poprawienie.
Flop marginalny CB ale flop jest sparowany po za tym gracze pokazali już pewne tendencje i miałem trochę statów na gracza Zzzaaaassss aby ocenić jego calling range PF i stwierdzić że w tej fazie gra straightforward plus zaplątany BB z szerokim rangem. Dodatkowym faktorem jest to, że gram CB w mwp z UTG. Gram CB 40% pota IMO wystarczająco często dostane foldy.
Turn podejrzewam, że Zzzaaaassss grając tam extremalnie Tight ma TT,88,(kilka 99,AJs,KJs,QJs,JTs,KsQs,AsTs,Ts9s, czyli ok. 20 combo z których spasuje ok9 (TT(50%), 99(większość), KsQs, AsTs,) a może mieś jeszcze przecież Kts A9s QTs ect. w końcu tak dobrze się nie znamy żeby postawić go na dokładny range (a grał call na trzeciego pod potencjalnie słabego gościa w środku) , bardzie jestem pewien tego że nie będzie on akurat grał drawy na sparowanym bordzie. Więc mam tam między 9/20 - 14/33 gram 40% pot nadal profitowe.
River jak dla mnie ma tam miedzy 4 a 6 combo J na foldujące 3 combo 88 plus 2 lub 3 combo TT plus 1xT9s - w przypadku gdyba grał extremalnie tight i nigdy nie miał tam lub 77 lub ATs KTs. Wiec gra o pot jest IMO profitowe. On u mnie widzi QQ+.
IMO wiem, że marginalne ale uważam, że profitowe tym bardziej w turnieju Turbo gdzie najczęściej wypracować można sobie marginalne przewagi. Miałem 55.
http://www.pokerhandreplays.com/view.php/id/6470454
Jak na moje to fantazja Cię trochę poniosła za bardzo z tym pocketem 5 do tego jeszcze z UTG ;D
Ja tu się wysilam z zakresami i analizą żebyś mi powiedział, że open 55 z utg na 50bb na tym stole to fantazja
postawie Ci ♠_drink: i zapraszam na następny staking
Dobra rzeczowa analiza ręki, fakt nie znam graczy dla mnie każdy tam był unkiem więc skoro miałeś podstawy tak zagrać to zagrałeś, tym razem nie pykło. Możesz odnieść wrażenie, iż pisałem tamtego posta aby Ci dopiec czy coś, jeśli tak myślałeś to przepraszam, tak nie było :). Mimo wszystko bym się złożył na flopie ^^
Będę śledzić kolejne oferty.