30/500
+228$
Dzisiaj tylko jeden bubbelek w satce do super wtorku
E: Jednak siadly 2 ostatnie satki do sm
30/500
+228$
Dzisiaj tylko jeden bubbelek w satce do super wtorku
E: Jednak siadly 2 ostatnie satki do sm
Niestety dzisiaj nie grałem, miałem problemy z internetem i nie chciałem ryzykować. Wydaje się juz spoko, więc jak będzie co w nocy to odpale.
Proszę o dokładniejsze rozliczenia.
"-400
, albo "2400 w rollu" jest raczej niewystarczające.
Jeżeli rozpoczynasz rozliczenia pisząc zysk/strate to bądź konsekwentny.
Także mam wrażenie że wyniki podajesz na oko (lub zaokrąglasz) i obawiam się że sam tego mało pilnujesz. (4 razy pod rząd są to sumy podzielne przez 10).
Prosze Cię, przyłóż się do tego - dysponujesz pieniędzymi nie tylko swoimi, to wymaga od Ciebie pewnej odpowiedzialności.
Pzdr
Napisane przez yellowElephant
Proszę o dokładniejsze rozliczenia."-400
, albo "2400 w rollu" jest raczej niewystarczające.
Jeżeli rozpoczynasz rozliczenia pisząc zysk/strate to bądź konsekwentny.Także mam wrażenie że wyniki podajesz na oko (lub zaokrąglasz) i obawiam się że sam tego mało pilnujesz. (4 razy pod rząd są to sumy podzielne przez 10).
Prosze Cię, przyłóż się do tego - dysponujesz pieniędzymi nie tylko swoimi, to wymaga od Ciebie pewnej odpowiedzialności.Pzdr
Sa to faktycznie zaokraglane kwoty, ale to kwestia paru dolarow. Przykladowo piszac 2400 w rollu, faktyczny stan to 2402$. Nie mam zadnych innych srodkow na koncie, wiec nie robie tego na oko. Nie robie tego na odwal sie, tylko wydaje mi sie, ze kwestia 2$ nie jest tu najistotniejsza, wazniejsze jest to, ze poki co idziemy w dol.
Nastepnym razem postaram sie byc dokladniejszy.
"Nie mam zadnych innych srodkow na koncie.."
właśnie o to się obawiałem, ale skoro tak to spoko.
Dzięki za pozytywne rozpatrzenie prosby
Co wy na to, żeby zagrać dzisiaj TCOOP 04 z wpisowym 55$? Co prawda staking nie dotyczy tego typu turniejów, ale generalnie na turniejach typu turbo mam prawie 25k$ profitu. Do sprawdzenia na sharkscopie.
Supsport rowniez potwierdzil priv, wiec gralem. Niestety bez historii.
Na liczniku około 140 satek
Roll: 2559
Nie bede niestety dostepny w ten weekend, do grindu wracam w srode i cisniemy po jakis plusior
Kolejna propozycja: jutro o 24 w ramach TCOOP'a jest $27+R 2x turbo. Co wy na to by zagrać go 1r1a ewentualnie 2r1a w najgorszej opcji?