Już po railu, trud skończony.
Out 76th.
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/3681166_A003D2891A
Podsumowanie wrzucę jak wstanę.
Już po railu, trud skończony.
Out 76th.
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/3681166_A003D2891A
Podsumowanie wrzucę jak wstanę.
peszek
tez dzisiaj chyba z 12h grindowalem, po koniec na dodatek ostry rollercaster bo 1k pod ev to za malo zeby mnie wkurwic
Za nami, a właściwie za mną, najdłuższa sesja ever - ponad 17 godzin.
Volume + dobra gra przez cały dzień przyniosła dobre rezultaty. ♠_thumbsup: ♠_thumbsup: ♠_thumbsup:
W trakcie całego dnia mieliśmy 2x sFT, 2x FT, parę fajnych deepów.
Jak na niedzielę wynik naprawdę ok. Gdyby każda sesja niedzielna (w dodatku tak długa) mogła się kończyć zadowalającym profitem, to byłbym w siódmym niebie. ♠_rolleyes:
Szkoda Biggera 11$, którego grałem tyle czasu i odpadłem 76th - tym bardziej, że w pozostałym fieldzie 95 % graczy to std donczury.
No i szkoda Breeze'a, w którym przy 3 left miałem chipleadera, a skończyłem.... trzeci.
Przechodząc do ciekawszych wyników, mamy dwie czterocyfrówki:
1)
2)
Oby tak dalej! ♠_thumbsup:
Podsumowanie całej niedzielnej sesji (lista turniejów na screenie podzielona na dwa, tak żeby wszystko było widoczne):
Rozegrane: 555/1500 (37 %)
Roll: 12 075,07 $
----------------------------------------------------------------------------------------------
Zgodnie z punktem 5. regulaminu naszego stakingu, tj.:
Napisane przez d3ment0r
5. Proponuję także dodatkową opcję dla inwestorów. W chwili osiągniecia, w dowolnym momencie rolla w wysokości 12k $, dopuszczam możliwość rozesłania 2k $ zgodnie z wcześniej wykupionymi udziałami, tak aby staking live odbył się na "freerollu", a roll longtermowy wciąż pozostawał na poziomie startowym, tj. 10k $.
zapytuję się Was, jaka opcja jest dla Was najlepsza w tym momencie?
Mamy obecnie przekroczone 12k $, więc możliwości są dwie, obie bardzo proste:
1. Rozsyłam wg udziałów wspomniane 2k $ i macie freerolla na zbliżającą się Eurekę w której macie udziały, a przy okazji longtermowy staking nie będzie na totalny minus dla Was (choć w sumie to i tak niemożliwe imo
)
2. Zostawiamy te 2k $ w rollu na grę online i jedziemy dalej
Prosiłbym inwestorów o odpowiedzi do jutrzejszego wieczora, bo w środę/czwartek będę ogarniał swoje wyjazdy na turnieje live w wakacje i chcę wiedzieć na czym stoję. ♠_thumbsup:
Tymczasem cya! :sdrink
As You wish Sir !
Mnie jest naprawdę wszystko jedno.
No i GG ofcourse ♠_thumbsup: :sdrink
Po pierwsze to gratulacje za owocna desks
Co do rozsylania to wlasciwie większej różnicy mi to nie robi, jednak w minimalnym stopniu obstawal bym za odeslaniem nadwyżki
jeszcze raz gratulacje.
co do pytania, to przy tak malej ilości %, dostosuje sie do głosu reszty inwestorów.
Graty, dobra sesja.
Jako, że nikt do tej pory nie jest zdecydowany co do wysyłki, to napiszę stanowcze RACZEJ wyślij
Gratulacje niedzieli, wyników naprawdę tylko pozazdrościć
Jeśli chodzi o nadwyżkę, myślę, że lepsze będzie odesłanie. Mniejszy kapitał zamrożony i można inwestować dalej
Jestem za odesłaniem. Taki czas, że każdy hajsik mi się przyda :].
Oby szło tak dalej.
Dla mnie to w tej chwili nie ma akurat znaczenia, ale wyplata jest na pewno korzystniejsza opcja dla wszystkich.
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/3694426_4A2E593CDE - atm 1/47 (60bb) ♠_thumbsup: