Przejdź do forum
Longterm Stake Mixe...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Longterm Stake Mixed Softs vol. III

452 Posty
36 Użytkownicy
0 Reakcje
20.1 K Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/4518949_65561997F3 - out na sFT. Bleh. _confused:

Odbiłem się z 1bb na 8 i atm 10/14 ale dalej trzeba dobrego flipowania.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
ferdynandbalon

niezły powrót :) gl

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Rozegrane: 1502 (100 %)
Roll: 5 100,48 $

--------------------------------------------------------------------------------------------

W ostatniej sesji tej edycji longterma, można było idealnie wyjść b/e - wystarczyło shipnąć 27$ TKO. Niestety na bubblu FT AQo < 33, short i ostatecznie tylko 8th. :rage:

Parę słów od siebie, ewentualne propozycje/pomysły itd. oraz oczywiście podsumowanie wrzucę za 2-3 dni.
Jutro z rana wyjeżdżam do Pragi na weekend na Poker Tour, ale postaram się to zrobić na miejscu tak byście nie musieli za długo czekać.

Tymczasem jeśli ktoś ma jakieś ciekawe propozycje - gimme this! :sdrink

Stay tuned.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

PODSUMOWANIE

Dajcie znać tutaj, bądź w ofercie, czy zostajecie i jeśli tak, to od niedzieli chciałbym ruszyć. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
dark1one

cos slabiutko tym razem, afe oczywiscie zostaje ;)

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

.

Odpowiedz
Cytat
d2vio

Napisane przez CichyGrzmot
Yo, mógłbyś napisać jak to się wszystko miało do tego, co Ci przesyłałem na początku stejka ? Wiem, że zaczynaliśmy stejk z 12k(?)k. Później Ty coś odsyłałeś w 2 ratach. Chodzi mi o to ile dokładnie miałbym zwrotu od kwoty początkowej, gdyby wszystko podsumowac do kupy.

.

Odpowiedz
Cytat
gollobunia

Napisane przez d2vio

Napisane przez CichyGrzmot
Yo, mógłbyś napisać jak to się wszystko miało do tego, co Ci przesyłałem na początku stejka ? Wiem, że zaczynaliśmy stejk z 12k(?)k. Później Ty coś odsyłałeś w 2 ratach. Chodzi mi o to ile dokładnie miałbym zwrotu od kwoty początkowej, gdyby wszystko podsumowac do kupy.

10k $ - online
2k $ - live

Robiąc online profit 2k $, odesłałem Wam ten hajsik, żeby live wyszedł już na freerollu. Następnie hajsik który scashowałem w Pardubicach wliczyłem na poczet longterma.
Nie wiem czy dobrze rozumiem, ale tutaj jest ciągle 10k i z tego się rozliczamy, więc gdybyś brał zwrot to miałbyś swoje % z 5,1k $, które zostały total na koniec oferty.

...

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Łoo, napisane z konta davia, sory. :D

Odpowiedz
Cytat
slawciu

Napisane przez d3ment0r
Łoo, napisane z konta davia, sory. :D

multi? :P