Przejdź do forum
Longterm Prezesa"Bę...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Longterm Prezesa"Będzie zabawa, będzie się działo.."

300 Posty
70 Użytkownicy
14 Reakcje
42.4 K Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez wincentf

Napisane przez strusiek22

Jak nie to moze byc ostatni dzwonek.

Jako psycholog w szpitalu psychiatrycznym chciałbym tylko zaznaczyć że większość moich pacjentów to mili, sympatyczni ale chorzy ludzie. Złodziej to złodziej, proszę nie mieszać tych kwestii ;)

Jako psycholog w szpitalu ps uważaj na grupę interwencyjną, bo przyjadą i pójdziesz w pasy.

Odpowiedz
Cytat
Coach
weirdcreep
PokerStrategist

unikasz kontaktu z inwestorami, nie odpowiadasz na ich zarzuty = masz cos do ukrycia = jestes złodziejem. Tu nie ma dyskusji na ten temat, to widać dołym okiem

Odpowiedz
Cytat
marvelwil
Poker Player

Od dwóch stron mnie trzęsło, żeby coś napisać.
Samobój w okno. Nie dziwie się, że w karty nie idzie, skoro tak namiętnie spierdoliłeś najprostszą analizę .

Wszystko to co zrobiłeś to zemsta za publiczne skwitowanie twego skilla, a nie kara umowna.
Pisz prawdę, że publiczne wyśmianie zabolało, a nie brak reload'u.

Odpowiedz
Cytat
spyraman
PokerStrategist
Spoiler

:truestory:

Odpowiedz
Cytat
strusiek22
PokerStrategist

Napisane przez PrezesAlfa

Napisane przez wincentf

Jako psycholog w szpitalu psychiatrycznym chciałbym tylko zaznaczyć że większość moich pacjentów to mili, sympatyczni ale chorzy ludzie. Złodziej to złodziej, proszę nie mieszać tych kwestii ;)

Jako psycholog w szpitalu ps uważaj na grupę interwencyjną, bo przyjadą i pójdziesz w pasy.

Powiedz lepiej jak zamierzasz oddac ukradzione pieniadze inwestorom.
Ustaliles z nimi terminy splat, czy nalepka zlodzieja zostanie Ci juz do konca zycia?

Odpowiedz
Cytat
wincentf
PokerStrategist

Napisane przez wincentf

Dziecko drogie, pojęcia nie masz o czym piszesz

Odpowiedz
Cytat
pszczola321
Poker Player

Napisane przez wincentf

Napisane przez wincentf

Dziecko drogie, pojęcia nie masz o czym piszesz

Powiedz mu to prosto w oczy :badteeth:

Odpowiedz
Cytat
MateuszPaker
PokerStrategist

Napisane przez CichyGrzmot
Najbardziej bezczelny złodziej pokerstrategii :facepalm:. Dobrze, że już nie stakuje. Ktoś jeszcze zarabia na tym ?

Cichy może powiesz mi to osobiście w krk

tough guy :|

Odpowiedz
Cytat
naturehol
PokerStrategist

Napisane przez CichyGrzmot
Najbardziej bezczelny złodziej pokerstrategii :facepalm:. Dobrze, że już nie stakuje. Ktoś jeszcze zarabia na tym ?

Cichy może powiesz mi to osobiście w krk

Teraz Cichy na pewno odpuści! :nh

Odpowiedz
Cytat
piotereczek
Oldschool Grinder

Rozegraj im te turki aż do torby(wywiąż się całkowicie ze swojej części) a potem miej pretensje do tamtych że nie chcą dać reloada będąc już na czysto u siebie . Chyba zignorowanie teraz płaczków inwestorów będzie najlepsze.

Odpowiedz
Cytat
Fakee1
PokerStrategist

Napisane przez piotereczek
Rozegraj im te turki aż do torby(wywiąż się całkowicie ze swojej części) a potem miej pretensje do tamtych że nie chcą dać reloada będąc już na czysto u siebie . Chyba zignorowanie teraz płaczków inwestorów będzie najlepsze.

on te pieniądze już dawno ukradł przecież...

Odpowiedz
Cytat

rezerwuje 5%na następny, bo widze że każdy zadowolony z profitu

Odpowiedz
Cytat

Dział stakingu ewoluuje. Teraz nawet "inwestorzy" robią wałki. :yaoming : I kary umowne, które nie były podane w umowie - też ciekawy wątek.

Zgadzam się z teorią, że Prezes wypłacił na początku hajs i nie miał za co dokończyć stakingu. Inwestorzy wycofując się (mogli to rozegrać tak - blef pt. "damy reload, ale dokończ pierwszą transzę" i byśmy wiedzieli czy jest kasa) oczywiście oszukali go (zapracował na to chłopak, trzeba przyznać) - nie wiem na jakiej podstawie twierdzicie, że reload był opcjonalny przy make up w umowie. Dwie strony złamały warunki.

Odpowiedz
Cytat

jak inwestorzy zapłacą kare za niewywiązanie się z umowy to prezes będzie miał kase na zwrot przegranej kasy, dzięki czemu inwestorzy odzyskają pieniądze, prosty pomysł na rozwiązane problemu ale jak widać nie wszyscy to rozumieją i sie kłócą :D

Odpowiedz
Cytat
strusiek22
PokerStrategist

Napisane przez URJoke0
Dział stakingu ewoluuje. Teraz nawet "inwestorzy" robią wałki. :yaoming : I kary umowne, które nie były podane w umowie - też ciekawy wątek.

Zgadzam się z teorią, że Prezes wypłacił na początku hajs i nie miał za co dokończyć stakingu. Inwestorzy wycofując się (mogli to rozegrać tak - blef pt. "damy reload, ale dokończ pierwszą transzę" i byśmy wiedzieli czy jest kasa) oczywiście oszukali go (zapracował na to chłopak, trzeba przyznać) - nie wiem na jakiej podstawie twierdzicie, że reload był opcjonalny przy make up w umowie. Dwie strony złamały warunki.

Nie zgadzam sie. Podam analogiczny przyklad:
Placisz powiedzmy pilkarzowi za rok gry 100tys podpisujecie umowe, ze jesli bedziesz z niego zadowolony to zostanie na nastepny rok za kolejne 100tys.
Okazuje sie ze referencje goscia z poprzednich klubow(wykres naszego hero) maja sie nijak do jego poziomu gry i daje ciala na calego, ze Mietek z pod sklepu lepiej by rozgrywal poszczegolne mecze(rece).
Niniejszym po uplywie roku, dajesz mu wolną reke na szukanie nowego klubu samemu tracac pierwsza czesc kontaktu.
Ale nie wyobrazam sobie sytuacji, zeby zawodnik po 3/4 sezonu powiedział: jak mi nie zapłacisz za nastepny to ja juz w tym sezonie nie zagram!

To ze wypłącił hajs i nie ma za co dograć jest bardziej niż oczywiste!

Inwestorzy płacą teraz za własną uczciwość, ze powiedzieli złodziejowi, że nie będą z nim przedłużać, a jemu ta decyzja spadłą z nieba, bo miał punkt zaczepienia co do zaprzestania gry.

P.S: Pwiedzmy, że jestes inwestorem, umowiliscie sie j.w na reload i widzisz, że gość na najniższych stawkach na świecie nie jest nawet gownoregiem, albo na pograniczu gownorega z fiszem i nie widzisz dalszych perspektyw mimo, że jego wykres wygladal calkiem niezle ze wzgledu na wcześniejsze upswingi.
I co?
Placisz nastepna transze?
Bez jaj... to tak jak na giełdzie, cos nagle okazuje sie tragiczne to sprzedajesz ze strata, aby wiecej nie tracić.

Odpowiedz
Cytat
strusiek22
PokerStrategist

Jeszcze jakby napisał prawde: "Sorry chlopaki, wypłaciłem 1000zł na poczatku stejka na zycie i nie brałem pod uwage, że tak spadne w dół, chciałem to ująć przy rozliczeniu odejmując ze swojego profitu. Teraz mi pozostaje Was przeprosić i obiecuje, że oddam Wam pieniadze jak tylko zarobie".
Myślę, że nikt by go nie linczował i nie robił z niego perfidnego złodzieja, a ta gnida jeszcze sie sadzi i zachowuje jak sędzia mówiąc o wyimaginowanych karach umownych i robiąc z siebie ofiare.
Analogicznie stawiam sie w tej sytuacji, u mnie było na start 5k$, aby przy 700$ w ogole pytać o reloud, a jakby mi inwestorzy kazali zwrócić hajs, to pozostałoby mi jedynie przeprosić za strate i odesłać pieniądze.
O reloudzie rozmowy powinny sie zaczynać w momencie kiedy roll nie jest w stanie pokryć całości sesji, natomiast rezygnacja inwestorow w czasie trwania ujemnego stejka to prezent. Odsyłasz hajs i szukasz nowego stejka, gdzie nie musisz odrabiać strat tylko znowu zaczynasz od zera.

Odpowiedz
Cytat

Ale przykład. :facepalm: Musiałbym zerknąć w umowę takiego piłkarza (zakładam, że na ogół są tam podane warunki np. rozegranie xx meczów w sezonie, po których następuje automatyczne przedłużenie kontraktu). Poważne kluby przed podpisaniem umowy poddają piłkarzy testom medycznym i wiedzą o nich wszystko (np. że wieku 5 lat miał złamanie obojczyka :)), więc same "referencje" nie wystarczą.

"Niniejszym po uplywie roku, dajesz mu wolną reke na szukanie nowego klubu samemu tracac pierwsza czesc kontaktu." - nie bardzo rozumiem

"Pwiedzmy, że jestes inwestorem - nigdy nie będę, szanuję pieniądze :coolface:

, umowiliscie sie j.w na reload i widzisz, że gość na najniższych stawkach na świecie nie jest nawet gownoregiem, albo na pograniczu gownorega z fiszem i nie widzisz dalszych perspektyw mimo, że jego wykres wygladal calkiem niezle ze wzgledu na wcześniejsze upswingi." - biorę młotek i stukam się w głowę, że zainwestowałem w takiego gracza :coolface:

Umowa jest umową.

Jeszcze jakby napisał prawde: "Sorry chlopaki, wypłaciłem 1000zł na poczatku stejka na zycie i nie brałem pod uwage, że tak spadne w dół, chciałem to ująć przy rozliczeniu odejmując ze swojego profitu. Teraz mi pozostaje Was przeprosić i obiecuje, że oddam Wam pieniadze jak tylko zarobie".
Myślę, że nikt by go nie linczował i nie robił z niego perfidnego złodzieja. - no jakbyś to nazwał? Pożyczką?

Odpowiedz
Cytat
strusiek22
PokerStrategist

Oczywiscie ze nie pozyczka, ale np. taka myszkamiki splacila pozniej i wiekszych pretensji ludzie do niej nie maja.
Tak w zyciu wyszlo, przeprosila, naprawila szkode i latki zlodzieja do takiej osoby przypiac nie mozna.
Ale byc perfidnym zlodziejem, nakladac wyimaginowane kary z kapelusza i udawac ze jest sie pokrzywdzonym to jest skandal. Jeszcze ma czelnosc przy tym obrazac innych ludzi.
Dla mnie to jest najgorszy typ zlodzieja.

Odpowiedz
Cytat

Chyba kpisz. :ayfkm: Myszka disneyowska to jeszcze lepszy ananas niż Prezes. Nie wiadomo na ile oszukała inwestorów, bo audytu jak nie była tak nie ma. Pisze, że +1100, a jak inwestorzy chcieli rozliczenie to wykresik z - 2k :yaoming :. Skandal i perfidne kłamstwo czy w porządku zachowanie i brawa na stojąco?

Odpowiedz
Cytat
strusiek22
PokerStrategist

Dobra nie znam dokladnie tamtej sprawy, wiec zapewne masz racje.
Natomiast chyba wiekszego ananasa od tego zlodzieja to nie ma.

Odpowiedz
Cytat