dzięki za analizę, w większości przypadków należy betować i zazwyczaj tak robię, jednak tutaj podjąłem ryzyko z uwagi na fakt, że byłem niemalże w stu procentach pewien, że gracz za mną nie zagra check na flopie
Pierwsze 1.5h eventu 55 totalny carddead, i brak miejsca na jakąkolwiek sensowną akcje.
Niedawno trochę ruszyło trzy wygrane spoty, i mamy 2x avg stack 23k przy blindach 100/200 więc miłe 110bb
Weszliśmy do ITM w Evencie 55, niestety na AA które dostaliśmy na Hand for hand, nie dostaliśmy akcji, a spoko spot na Double Up.
W hot 3,3 Spoko staczek
nie zdążyłem skończyć posta, a standardowo flipek w plecy, no i niestety out w MM Event 55
KJs < 99
Out z Hot'a w ITM
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/1259027_EB99100CFB
AQ < KQ standard obv
Event 63 30k stack obecnie spory flip wygrany na fisha 4bet ship z JJ o dziwo pokazał AK lecz bez hita tym razem.
I kolejna ręka izolacja shorta powiodła się sukcesem AK trafiło na flopie vs JJ i do rivera nie zobaczylismy J
mamy 60bb i zblizamy się do itm
Event 64 stack początkowy dopiero nie dawno rozpoczelismy grę
Event 63 już w ITM, właśnie flipek do przodu 30bb
Event 64 12k, spokojne 50bb QQ > AJ i jeszcze na trzeciego wrzucił 99 short
Event 64
straszne, blindwars fish totalny na bb, moje AQ poległo na 89s staram się o tym nie myśleć i spokojnie rozgrywać event 63, mam nadzieje ze go zdeepujemy.
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/1267845_63482FD1DB
Tak można sobie ostrzyć zęby po Evencie 63
Event 83 38k stack, spoko gra szkoda spota AKs < A9
Event 84 12k stack, 300bb ezz game
out 886
Wybacz Tomku bo zgrzeszyłem
j/w
BI 8.8$ 1.1$ 5.5$ obv z mojej kieszeni do profitu z uwagi na zaistniałe okoliczności.
Jednym z moich kolejnych celów jest ogarnięcie Time Bank Managementu NIE DA SIĘ GRAC 24h,
Potrafię zrobić 918bb na NL5 i zamiast skonczyć sesję to nie przestrzegać jednej z żelaznych zasad kontrolowania zmęczenia.
MM SStorm Event out A8s < 88 std
MM Main Event ~ stack startowy...
16 miejsce w 5.5 SStack'a obv suck