W novej goricy jest internet więc będę wrzucał updaty co jakiś czas
Dostałem na stoliku jednego Polaka, prosa goldbet (lol), jakiegoś chyba ruska i random Włochów, zaczęliśmy z 25k na 50/100, zagramy dzisiaj tylko 6 levelów
Jest double up
Open z ep od prosa goldbetu, call od jakiegoś w miarę ogarniającego Włocha po mojej prawej, ja squeeze na byttonie z kk (2-3 squeeze ip na tym levelu), pros dokłada, Włoch pasuje
Spada flop k32dd, gram cbet za 1700 (ok 40% pota) i dostaje c/r do 4k, gram 6.5k i dostaje snap shove, gram snap call, koleś pokazuje k8dd (nice call pre sir), na turn Ad
ale river 2 :fuckyeah
Koleś miał mniej niż myślałem, z 16k, mam teraz 48k
Gra dzisiaj 220 osób, wczoraj było ok 80, więc field nie powala
Wkurzyłem lokalnego dziadka, całował 3 bety na AxxKQ (2 fd na turnie) gdy miałem AQ, chyba flopnął 2 pary, teraz jak defondowałem do jego raisu to na 752r zagrał cbet all in za parenaście koła
54k na drugiej przerwie, jeszcze tylko 2 levelu dzisiaj zagramy, imo przynajmniej ze 3 levele za krótko...
Jednak to nie dzisiaj zagrało 220, tylko total, pulka 578k, 40 miejsc płatnych, mincash 3.6k, za pierwsze 155k
Zaczął się ostatni level, mam ok 57k
na stronie ipt.it jest :
298 zagralo , 191 left , av. stak 39 k
endrju stak 54 k - 17 msc
Napisane przez asiarat
na stronie ipt.it jest :298 zagralo , 191 left , av. stak 39 k
endrju stak 54 k - 17 msc
True
Zapomniałem o ostatnim wpisie bo na obiad się zbieraliśmy, skończyłem z 75k
Dzisiaj gramy 9 leveli, zapomniałem naładować iphona, więc nie wiem czy mi tyle pociągnie, w tej chwili mam ok 95k
Po lewej mam na big stacku gościa co był 4-ty na ostatnim ept, mam jeszcze Fina na shorcie, a tak to muppet show, sami Włosi
Jest końcówka levelu 300/600, mam ok 120k
Spadłem na 90k, koleżka po mojej lewej, ten od ept, zaczyna mnie wkurzać, ciągle mnie 3 betuje gej
Niezłe card dead mam, timing też zawodzi, po dłuższym murowaniu zagrałem cold 4 beta i dostałem snap shove
Jeszcze 30 min levelu 500/1000, mam 60k
Poszedł 3 becik z aq oop i 2 barrele na suchym boardzie, to dostałem allka na twarz...
43k
Kurwa, dziadek postanowił sobie callnąć 3 beta z a6 i dostał board a5234, zostało mi 16k na 1200/600
Może być ciezko z railem, bo tu trzeci świat jest, jedyne co trzyma światowy poziom to ceny...
Za pól godziny zaczynam, wml