ja fold, nie odpowiada mi oferta
Ja odpadam, będę niestety potrzebował tych hajsów już teraz, ale trzymam kciuki - fajnie, jakby "mój" pomysł na grę się komuś sprawdził, przecierasz szlaki :).
Btw - wrzuciłeś screena z niedzielnego rozkładu, tygodniowy się trochę różni.
Napisane przez sz3sz
ja fold, nie odpowiada mi oferta
Why? Z ciekawości pytam.
Ja bym się pisał jak by były same 180, ew 180 + mtt poranne, ale gdzie większość była by jednak 180tek. Daj znać co sądzisz.
Imo fajną opcją byłoby 10-12 x poranne mtt, wymienione przez mateusza (co da plus minus 300-400 turniejów) + 1100/1200 180tek jak w poprzednim stakingu.
To samo tyczy się rakebacku, w przypadku strat całość RB powinna wracać do inwestorów.
Przy takie strukturze rezerwowałbym 400-500$.
Większość osób jest jednak zainteresowana tym abyś grał sit&go, a nie mtt, poza tym bierzesz 2x więcej kasy, grasz odmianę w której jak sam mówisz jesteś graczem przegrywającym i przy zysku 2k nie dzielisz się już rb, myślę że każdy stackujący liczy że oferta da co najmniej 2x wpisowe( bo taki zyski zrobisz grając sng) może następny stacking niech będzie dalej tylko na sng i nie będzie problemu ze sprzedażą. Sam chętnie bym wziął %.
Napisane przez MikeWrclv
Imo fajną opcją byłoby 10-12 x poranne mtt, wymienione przez mateusza (co da plus minus 300-400 turniejów) + 1100/1200 180tek jak w poprzednim stakingu.To samo tyczy się rakebacku, w przypadku strat całość RB powinna wracać do inwestorów.
THIS.
Jakieś wynalazki typu $82 hyper turbo 6max i tym podobne to może być szybka droga do torby. Więcej SnG Mtt, a poranne mtt tylko jako dodatek pewnie bardziej odpowiadalby wiekszosci inwestorów. Tez jestem za pokryciem ew. strat calym RB. Wstepnie potwierdzam rezerwacje...
Nie do końca pojmuje wasz tok rozumowania.Przecież jeżeli na identycznych warunkach wybieram gre MTT +sng zamiast samych sitów to znaczy, że uważam, że ta opcja jest bardziej dochodowa. Nie gram dla zabawy, a po to, żeby zarobić i wiem, że long runowo poranne MTT + poranne sng wypadają o niebo lepiej niż same wieczorne 180tki.
Dodatkowo znaczna ilość tych "mtt-ków" ma fieldy zbliżone do 180tek co widać nawet po pulach gwarantowanych, a kilkanaście 45tek w sesji zmniejszy wariancje.
Ja już to sobie wszystko dokładnie obmyśliłem ;), ale to już sobie pewnie pogram w dalekiej przyszłości jak zrobie rolla, bo patrząc po reakcjach ciężko będzie o taką ilość akcji, a na siłe nikogo przekonywać nie będe.
Napisane przez MikeWrclv
Imo fajną opcją byłoby 10-12 x poranne mtt, wymienione przez mateusza (co da plus minus 300-400 turniejów) + 1100/1200 180tek jak w poprzednim stakingu.To samo tyczy się rakebacku, w przypadku strat całość RB powinna wracać do inwestorów.
Dla mnie spoko.Coś w stylu 10dni mtt +sng(rano) i 10 dni samych wieczornych sng.Imo dobry kompromis.Przy takim układzie można rozegrać 4 razy więcej sng niż MTT. Co myślicie?
Moim zdaniem z takimi wynikami i reputacją sprzedałbyś te 10k w ciągu godziny, poza tym zawsze możesz spróbować, a jak nie pójdzie to dopiero wtedy zmienić ofertę na bardziej sngową. Tak tylko luźno sugeruję, nie namawiam ani nic bo jak już pisałem tym razem nie dam rady Cie staknąć.
Dodatkowo znaczna ilość tych "mtt-ków" ma fieldy zbliżone do 180tek
Otóż to.
Tylko o ile grając same sity 45-180 up to $35, avg BI wychodzi ile? 11-13$ ? co przy 5k na start daje spokojnie ~400BI, a tutaj przy jakiś BI typu 82 hyper turbo, albo 109 turbo, avg BI wyjdzie ze 3 razy tyle, a na start 10k... wszystko pisze mniej więcej, bo nie wiem jak to dokładnie wychodzi - zmierzam do tego, że przy swingu, te 10k można szybko bustnąć... chyba, że wprowadzisz coś w stylu odpuszczania mtt z wyzszym BI w razie spadania w dół
Dodatkowo te wszystkie 6maxy w wypadku Mateusza tez mnie nie przekonuja, bo po prostu nie wiem jak będzie mu sie w nich grało...
Tak czy siak, ja tam swoją drobną cegiełkę zostawiam i graj co uważasz za słuszne, byle z fartem! pozdro :sdrink
av bi mtt to 31$, mieszając to z sng powinno wyjść coś koło 20$, 10k$ to 500 av bi , więcej niż miałem teraz.
wstepnie 200 bucksow poprosze
choc fakt faktem ze te wyzsze mtt przy swingu wolalbym wypierdolic... a czy bedzie 0 czy 1000$ na plus to rybka ja licze na 20k+
jak grac to grubo
Sorki ale z powodu wydatków osobistych odpadam z take steka, może następnym razem, myślę że tak czy tak easy sprzedasz tą ofertę :fdrink
Napisane przez gaaish
Btw - wrzuciłeś screena z niedzielnego rozkładu, tygodniowy się trochę różni.
Przygotuj dokładną ofertę jakie turki (forma, BI, itp) wtedy można by coś doradzić.
Ale ja też bym był za wywaleniem hyperów, 6maxów i zamiast 109$ zagrać parę innych z BI 20-30 albo 3x 180 za 35$ czy tam 45manów.
+$4708.48 1640/2000
Granie w niedziele to pomyłka.W tym roku raz byłem w tym dniu na plus.RAZ!
Stackingiem zajme się jutro czy pojutrze, założe oferte i kto będzie chcial to skorzysta.
+$4659.17 1720/2000
Tak sobie myśle czy zamiast stackingu nie pograć 2.50.Bardzo za nimi tęsknie.