przypominam ze mam zarezerwowane 5% w następnym stakingu
Mam zapisane, szp4q. Każdego kto choć napomknął o rezerwacji na przyszły stacking od razu wrzucam na liste.
Niepotrzebnie dzisiaj kończyłem wcześniej sesje, ostatecznie
zakończyłem ją profitem.
+$4509.02 1270/2000
to i ja - choć nie uczestniczę w tym, to jednak śledzę:) - poproszę o rezerwację na następny staking. Około 100 - 150$. Oczywiście liczę się z odległym miejscem na liście rezerwowej:D
GL tutaj!!!
Oczywiście liczę się z odległym miejscem na liście rezerwowej
Niekoniecznie - jeśli Mateusz chce grać zaproponowaną przeze mnie wersję porannego mtt turbo + mttsng, to będzie potrzebował co najmniej 10k-15k, więc udziałów powinno starczyć. Pamiętajmy, że tam latają turki aż do 109$, a jedna sesja kosztuje grubo ponad 1k$.
No chyba, że teraz wykręci jakiś pojebany profit, to braknie udziałów bez względu na kwotę ;p
Napisane przez gaaish
No chyba, że teraz wykręci jakiś pojebany profit, to braknie udziałów bez względu na kwotę ;p
Jestem jak najbardziej za osiągnięciem pojebanego profitu
Napisane przez MateuszPaker
Dzisiaj znowu na początku sesji podludzie farcą![]()
Niech farcą takie farty przynoszą później depozyty
Napisane przez gaaish
Oczywiście liczę się z odległym miejscem na liście rezerwowej
Niekoniecznie - jeśli Mateusz chce grać zaproponowaną przeze mnie wersję porannego mtt turbo + mttsng, to będzie potrzebował co najmniej 10k-15k, więc udziałów powinno starczyć. Pamiętajmy, że tam latają turki aż do 109$, a jedna sesja kosztuje grubo ponad 1k$.
Dokładnie takie mam plany na następny stacking.Wystarczy dla każdego :), profity powinny być przepyszne przy tej porannej opcji.
Dzisiaj znowu rozegrałem tylko połowe z planowanej ilości sitków, a to na skutek 60 sng bez ITM, kuuurwa 60!!!Na szczęście gram właśnie 2 ostatnie stoły, 2 hu, oba z przewagą na 8$.Może wyjdzie profit nawet
+$4370.73 1340/2000
Dzisiaj standardowy wpierdol przez kilka początkowych godzin grindu, dosyć sick.Rozegrałem przez to wkurwienie tylko 90 sng, minimalnie do tyłu, bo na koniec rzecz jasna shipy.Ostatnio shipuje tylko 8$ i 15$, coś się zacięło w 45tkach i 3+r które na początku stackingu dawały największy profit.
Obczailem rega który według huda pushuje 100% na każdym stacku z LP i calluje go ze śmiesznie szerokim rangem, zero dostosowania z jego strony, trzeba karać aggrobydlaków.
Joseracer-podczłowiek, ścierwo, zjeb callujący na 12bb na SFT pod seta i trafiający, rakeback wiejski pro, na wsi trzeci po sołtysie i księdzu.
+$4280.12 1430/2000
Hahaha, dobrze trafione.Ostatnio znowu złapała mnie mega zajawka na kapitana bombe, grając zdarza mi się splunąć i nazwać tępych chui tępymi chujami.
Chuj z Legią, tylko HUWDU.
Napisane przez MateuszPaker
Hahaha, dobrze trafione.Ostatnio znowu złapała mnie mega zajawka na kapitana bombe, grając zdarza mi się splunąć i nazwać tępych chui tępymi chujami.Chuj z Legią, tylko HUWDU.
Hahahaha klasyka!
Zakładam jutro temat z nową ofertą stakingową na poranne MTT +180+45.Ruszam z grą oczywiście dopiero po ukończeniu tego stakingu.

Zasady identyczne jak tutaj, profit dzielony 50/50 z wyjątkiem rb który będę rozliczał w następujący sposób:
Profit:
>-$2000-cały rb dla inwestorów
-$2000 do +$2000-50/50
+$2000<-rb dla mnie
Planuje rozegrać 1500 turniejów.Zbieram 10k$ akcji.
Dodam jeszcze, że lifetime na starsach na MTT jestem na minus :D.Oczywiście kurewski bad run(połowa strat to same majorsy holdemowe), ale lepiej żebyście wiedzieli.
Więcej szczegółów już w samym temacie w głównym dziale stakingowym.
W tym miejscu prośba do ludzi(tylko) którzy zainwestowali w bieżącą oferte, żebyście dali znać czy wpisywać was na super hiper zajebiście profitowy stacking sesji porannych :)?
Zapisanych jak na razie mam :
Spoiler
rebusik 5%
szp4q 5%
BSNTLG
redmobile-1000$
Herekpl-500$
Sz3sz
Rakietman-300/400$
Bart-100$
Tomekgchm
Wojaq
Grooby
Napiszcie jak możecie czy to aktualne i ile konkretnie % chcecie zainwestować.