Tu będą zas-news-updaty z Dublina i Barcelony
Start Irish Open jutro o 14 polskiego czasu, wml
Tu będą zas-news-updaty z Dublina i Barcelony
Start Irish Open jutro o 14 polskiego czasu, wml
Mam nadzieję że live lepiej flipujesz niż przez internet ;D Jest gdzieś opcja zorientować się jaki jest field turnieju, struktura itd? I newsy?
Napisane przez pszczola321
Mam nadzieję że live lepiej flipujesz niż przez internet ;D Jest gdzieś opcja zorientować się jaki jest field turnieju, struktura itd? I newsy?
informacje nt turnieju
struktura podobna do ept, 30k na start, 60 min levele od 1 do 9, potem 75 min, w hu 45 min
field będzie znany dopiero po zakończeniu late rega, czyli jutro wieczorem, rok temu zagrało 500 osób, za pierwsze było €420k, ale wtedy wpisowe było €3200, więc teraz to będzie pewnie ok €300k-€350k
stream ze stołów tv będzie chyba na pokertube, jak na którymś się znajdę to dam znać
Nie wiem czy to zasługa zmniejszonego buy-ina, ale field wygląda znacznie bardziej soft niż rok temu, wygląda znacznie lepiej niż w ukipt
Póki co zarejestrowanych jest 450 osób
Miałem idealny stół, chyba najlepszy w życiu, 4 dziadków, jedna babcia i 2 kolesie ok 30-tki, ale nie wyglądających na orłów
Musiał przyjść Levy i usiąść po mojej lewej :/
Napisane przez HTAndrzej5
Miałem idealny stół, chyba najlepszy w życiu, 4 dziadków, jedna babcia i 2 kolesie ok 30-tki, ale nie wyglądających na orłów
Musiał przyjść Levy i usiąść po mojej lewej :/
4 dziadków, jedna babcia :nh team pro
Super idzie na razie, prawie 5k w plecy na 25/50...
Właśnie dostałem 4x c/r od dziadka grającego aby two i musiałem insta mucknąć ak na a965
Byle do ante, tam czuje się lepiej
Heh, jak to możliwe żeby przegrać 90% potów vs koleś który gra każdą rękę
Ofc większość dochodzi do showdownu...
21k po 2lvl, dziadek 90/10 niszczy stolik, jego specjalność to callowanie 2 dużych betów z bottom pair i trafienie 2 par
Jak na razie najwiecej zabrał mi i leviemu
Trochę cieżko nie grać z nim potów, bo to kopalnia złota, tylko trzeba doczekać momentu kiedy przestanie trafiać i straci ten stack w 2-3 rozdania, podejrzewam że stanie się to w max 4 lvl i chciałbym uprzedzić w tym leviego
Wróciłem na 26k i takie rozdanie:
Lvl 75/150
Limp z utg tego dziadka 90/10, foldy do mnie, mam 66 i gram 575, na bb dokłada Levy i oczywiście dziadek
W końcu trafiam flopa, j86 z fd, gram 1150, Levy fold, dziadek call, turn 8 dająca drugi fd, gram 1650, dziadek call, na river 2 nie dająca flusha, gram check bo dziadek na river nie płaci jak nie trafił a jak betuje to zawsze grube bety, wali 3200, przebijam do 8500, dziadek call i pokazuje j8
Gramy 3h a on już suckoutnął na turn i river ze 20 razy, jest nieprawdopodobny...
Napisane przez hazelasty
Nie wsadzil ci allina z J8? wtf
Chwile potankował, powiedział że obstawia mnie na jj i callnął
Po tym jak już pokazałem rękę powiedział że chciał grać all in ale był przekonany że mam to jj
Jakby nie patrzeć gram teraz freerolla, nie rozumiem czemu nie zagrał all ina, ofc bym go snapnął
Co ciekawe np na boardzie aj3k4 raisował bet kolesia na river z 43
Zostało 13800, jeden double up i będzie spoko
Szkoda tylko że na 150/300 nie wejdzie jeszcze ante