graj i szipuj:gl:
cos sie dzieje?
kiepsko prowadzisz railing.
"9. Podsumowanie bede zamieszczał po kazdej sesji w watku railingowym."
i jeszce pytanie co do profitu. skad taka roznica z tym co pokazuje Sharkscope a Ty mowisz? na sharku bylo 1800 profitu, aTy mowisze ze 1400
Nie lubię Hustlera, ale wyjdzie, że go bronię.
Uwaga, uwaga! Prawda, które zaboli wiele osób...
Sharkscope KŁAMIE
Napisane przez stekubuk
Nie lubię Hustlera, ale wyjdzie, że go bronię.![]()
Uwaga, uwaga! Prawda, które zaboli wiele osób...
Sharkscope KŁAMIE
![]()
co ci zrobił ?? spoko typ
okej, moge wrzucac podsumowanie po kazdej sesji jak na pierwszym stejku :D. sytuacja nie zmienia sie w zawrotnym tempie, wiec nie bylo o czym pisac, wrzuce przed nastepna, bo teraz gram koncowke sesji, a potem piateczek.
steku, nie udawaj, ze mnie nie lubisz
nie wiedzialem, ze kogos szokuje niedokladnosc trackerow
400 to nie jest duzo na sharku w polowie stejka mtt.
Napisane przez hustler9
okej, moge wrzucac podsumowanie po kazdej sesji jak na pierwszym stejku :D. sytuacja nie zmienia sie w zawrotnym tempie, wiec nie bylo o czym pisac, wrzuce przed nastepna, bo teraz gram koncowke sesji, a potem piateczek.steku, nie udawaj, ze mnie nie lubisz
![]()
nie wiedzialem, ze kogos szokuje niedokladnosc trackerow![]()
400 to nie jest duzo na sharku w polowie stejka mtt.
po prostu rob to co napisales w ofercie stakingu.
Jezeli po niecalych 500 turkach przy srednim buyin ok. 5,5$ uwazasz ze 400$ to nieduzo to rozumiem, ze jak ktos rozegral 20.000 turkow przy buyin 11 to spokojnie ma w rzeczywistosci profit o 32k $ mniejszy niz pokazuje sharkscope?
Nigdy nie zauwazylem u mnie wiekszych roznic pomiedzy rzeczywistoscia a sharkscope. A 400$ przy takiej probce i srednim buyin nie uwazam za mala roznice
Napisane przez MarseliusMS
To może hustler dla spokoju zrób screena z trackera pt czy hm...
tak bedzie najlepiej...
nie jestem upierdliwy, ale sam sobie jestes winny takiej sytuacji, bo wrzucasz update raz na jakis czas i nagle pojawia sie cos co rozni sie o 400$ od tego co pokazuje sharkscope
mozna to jakos inaczej sprawdzic? uzywalem dwoch trackerow po wyczerpaniu licencji hm2 i wykresow z tego nie bedzie. jakies propozycje?
A na pokerroomach (rozumiem, że grasz na FTP i 888 za nasze pieniądze) trzymasz tylko nasze pieniądze?
na poker stars jest mozliwosc otrzymania od supportu listy turniejow z wynikami. mysle ze na ftp i 888 tez jest taka mozliwosc
i pytanko: na jakiej podstawie aktualne okreslasz profit i liczbe turniejow?
@marselius - oczywiscie, ze tak. nie wiem czemu dyskusja zmierza w te strone. gram tylko to co w stejku tylko za wasze pieniadze, a ostatnio mniej updatow, bo nuda. wykresy sa dostepne - spektakularnych szipow brak. zainteresowanych audytami zapraszam na pw.
@seedorf - liczbe turniejow ustalam na sharku - filtruje date: od rozpoczecia stejka do aktualnego stanu. profit mierze w najbardziej miarodajny sposob - rollem. pozdro
Hustler, to zrób proszę screena cashierów na FTP i 888 oraz historię wpłat/wypłat i wszystko będzie jasne i nikt się nie będzie czepiał.