To co mi wyslal hustler to to nie jest audyt, gdzie wszystko widac czarno na bialym tak jak na Starsach tylko to sa screeny ze stanu rolla i wyplat/wplat (sporo ich bylo w tym okresie) i za bardzo nie moge sie polapac. Wyslalem to do gacka i ma podobne zdanie, wiec nie chodzi o to ze mi sie nie chce, tylko musze rozgryzc jak to obliczyc.
Przyjrzałem sie temu no i z FTP dostałem audyt, ale jest tam masa liczenia, bo robił sporo transferów z/do PokerStars i Skrill i Netka, ale no trudno chciałem audyt to musze teraz poswiecic czas na policzenie.
Gorzej sprawa ma sie z 888.
Dostałem od Hustlera:
-screena wiadomosci od supportu w ktorym jest napisane ze w tym okresie był do przodu 191$ (sharkscope pokazuje ze 1751$)
-plik excel z depozytami
-plik excal z cashoutami - nie otwiera sie
-screen bankrolla, ktory zrobil 10.03.2015 - to w zasadzie do niczego nie jest potrzebne
Wydaje mi sie ze posiadajac takie dane dla 888poker za duzo nie da sie obliczyc
Można ewentualnie polegać na screena z maila, ale ta roznica jest na tyle duza chcialbym na czyms innym polegac
Eh, eh..
Ogólnie to rozumiem skad wziela sie ta spina i (o zgrozo) sedorf zachował się całkiem rozsadnie - chodzilo o pieniądz.
... Ale dla reszty hejterów ktorzy nie mieli jajek żeby powiedzieć przynajmniej "jest ok" mam pare slow:
zajmijcie się czymś konstruktywnym
Napisane przez yellowElephant
Eh, eh..
Ogólnie to rozumiem skad wziela sie ta spina i (o zgrozo) sedorf zachował się całkiem rozsadnie - chodzilo o pieniądz.... Ale dla reszty hejterów ktorzy nie mieli jajek żeby powiedzieć przynajmniej "jest ok" mam pare slow:
zajmijcie się czymś konstruktywnym
wiesz dlaczego? bo nie jest ok. nawet, jeśli audyty są w porządku, to wciąż nie jest ok.
No to nie wiem po co ta dyskusja. Jeżeli wszystko się zgadza to nie wiem po jaką cholerę drążycie temat. Chcecie hustlera zmienić czy coś? Bo nie rozumiem: przeprosił, wytłumaczył że szły w jego kierunku oszczerstwa to się zdenerwował, wysłał audyt, miał ciężki okres i wrócił do porządku dziennego. W pewnym momencie przegiął ale się zrehabilitował. Nic więcej zrobić nie może (przynajmniej ja nie widzę dodatkowego rozwiązania).
Jeżeli jeszcze czegoś od niego oczekujecie to rozmawiajcie z nim na priv. Ja się wtrącać nie będę bo sam jestem inwestorem ale wszystko mi hustler wytłumaczył i dla mnie jest w porządku. Dla mnie temat zamknięty.
Napisane przez MarseliusMS
No to nie wiem po co ta dyskusja. Jeżeli wszystko się zgadza to nie wiem po jaką cholerę drążycie temat. Chcecie hustlera zmienić czy coś? Bo nie rozumiem: przeprosił, wytłumaczył że szły w jego kierunku oszczerstwa to się zdenerwował, wysłał audyt, miał ciężki okres i wrócił do porządku dziennego. W pewnym momencie przegiął ale się zrehabilitował. Nic więcej zrobić nie może (przynajmniej ja nie widzę dodatkowego rozwiązania).Jeżeli jeszcze czegoś od niego oczekujecie to rozmawiajcie z nim na priv. Ja się wtrącać nie będę bo sam jestem inwestorem ale wszystko mi hustler wytłumaczył i dla mnie jest w porządku. Dla mnie temat zamknięty.
Bo miałeś najwięcej % w stejku i nie zostałeś potraktowany jak gówno
Nie jest wszystko okk z audytem bo zostal wyslany tylko z FTP (dziwne, ze tam pokrywa się idealnie z sharkiem, a na 888 roznica 1500$). Z 888 juz nie otrzymalismy audytu, tylko jakies screeny i mail, ktore niczego nie dowodza. Takze ja czuje sie i oszukany i nadal czekam na audyt z 888. A traktowanie inwestorow to juz inna sprawa.
Napisane przez naturehol
Bez względu na to jak przemiłym gościem będzie teraz Hustler
Hustler będzie teraz tak przemiłym gościem, że nawet Ty dostrzeżesz w tym ironię
to jego poprzednie wypowiedzi są porażką.
Niestety muszę się z Tobą zgodzić. Zachowałem się jak idiota i wstydzę się każdego posta wyrzyganego w tamtym czasie. Ale nie wyedytuję ich. Mam nadzieję, że kiedyś sobie je poczytam i z uśmiechem na twarzy powspominam te piękne czasy, kiedy hustler czekając na metro rozkminiał co będzie, jeśli przejedzie go nierówno, przy samej krawędzi peronu albo ze zbyt małą prędkością hue hue. Przepraszam wszystkich, których obraziłem swoją bezsensowną agresją. W szczególności inwestorów, których zdanie jest dla mnie ważne niezależnie od ilości posiadanych udziałów
Ta sytuacja sporo mnie nauczyła, a jeśli zmieni coś w nastawieniu innych ludzi, to jeszcze fajniej.
Napisane przez seedorf333
Dostałem od Hustlera:
-screena wiadomosci od supportu w ktorym jest napisane ze w tym okresie był do przodu 191$ (sharkscope pokazuje ze 1751$)
-plik excel z depozytami
-plik excal z cashoutami - nie otwiera sie
-screen bankrolla, ktory zrobil 10.03.2015 - to w zasadzie do niczego nie jest potrzebne
-Umierałem z ciekawości, więc oprócz prośby o audyt dodałem pytanko o to ile profitu zrobiłem podczas stakingu, żeby nie czekać na wyniki Twojego dochodzenia. Dzięki temu sami wszystko policzyli he he.
-dokładnie te dwa pliki od nich dostałem i dokładnie te dwa pliki Ci wysłałem, nawet ich nie otwierałem (bo po co, skoro robota już zrobiona)
- racja, do niczego. może z wyjątkiem tego, że profit został obliczony przez nich na podstawie wpłat i wypłat ($191), więc logiczne jest to, że nie obejmuje on kasy posiadanej na koncie. Dlatego chcąc Ci pomóc uporać się z dodawaniem i odejmowaniem dorzuciłem screena z softu, gdzie mroziło się $250 jednego z inwestorów, który cierpliwie czekał aż podniosą mi limity. Z moich obliczeń wynika, że profit na 888poker wynosi $441.
Wydaje mi sie ze posiadajac takie dane dla 888poker za duzo nie da sie obliczyc
Można ewentualnie polegać na screena z maila, ale ta roznica jest na tyle duza chcialbym na czyms innym polegac
Dostałeś ciepły audycik prosto od 888 i dwa screeny, które zrobiłem dla Ciebie z dobrego serca, a wszystko okraszone szczerymi przeprosinami. Na czym Ty jeszcze chcesz polegać?
Napisane przez gacekk6
Nie jest wszystko okk z audytem bo zostal wyslany tylko z FTP
Dokładnie, nie było żadnego audytu od ósemek. Tylko jakieś dwa pliczki od jakiegoś 888poker, ale to chyba spam.
Spoiler
Zrzekłem się dumy i wstawiłem także swój mail z błędem gramatycznym. Angielska język, trudna język.

dziwne, ze tam pokrywa się idealnie z sharkiem, a na 888 roznica 1500$
A teraz weź do ręki kalkulator, kartkę i długopis. Odpal Wyrocznię i policz ile turniejów typu rebuy zagrałem na FTP, a ile na 888. Teraz dodaj profit obliczony przez ekspertów z laboratorium pszemka do profitu z FTP. Przypadek? Niesondze.
Takze ja czuje sie oszukany
Przykro mi.
Pozdrawiam mamę i tatę.
Napisane przez hustler9
profit został obliczony przez nich na podstawie wpłat i wypłat ($191), więc logiczne jest to, że nie obejmuje on kasy posiadanej na koncie.
Seems legit.
Przykład: gracz posiadał 500 $, wpłacił 200$ (ma na koncie 700$), zagrał turnieje za 100$, wygrał netto na tychże MTT 100$ (ma na koncie 800 $), wypłacił 200$ (ma na koncie 600$), prosi o audyt, support mu pisze, że na podstawie wpłat i wypłat jest na zero.