Jak idzie? Sprawdz priv
Obecnie na przerwie jestem , jest 200$ z hakiem , dopłacam na dniach i wracam do gry.
Napisane przez CichyGrzmot
:nh ten mistrz bije wszystkich innych na głowę. GJ Kindek. Ubaw mam po pachy.![]()
:nh
♠_ugly: ♠_cry:
Wolałbym żebyś nie grał pod taka presją... To nie będzie a-game, tylko zysk oriented gra + gra o odzyskanie reputacji, a to nie jest EV+. Dobry profesjonalista w tym momencie by odpuścił. Czasem trzeba jaj, żeby umieć się wycofać.
Boję się po prostu, że prawdopodobienstwo wystapienia takiego scenariusza jest za duze:
pograsz troche nl50, zrozumiesz ze zarobek jest za wolny, a bedziesz desperacko chcial odrobic,
wpadniesz na genialny pomysl ze na nl1000 wystarczy miec tylko troche szczescia,
busto w 100h na nl1000.
To nie jest żart, tylko przestroga
Presji napewno nie bede odczuwał , wielokrotnie grałem pod presją np. w szachy i było ok.
Z tym,że jest mały problem , mam problemy z odzyskaniem 4 000 PLN, które przeznaczyłem na ,,czarną godzinę" i wysłałem je rodzicom. Obecnie nie chcą oddać ,ale ogarnę to na dniach !
Uzbrojcie się w cierpliwość , jedyną osobą co dopłaci do interesu jeśli ktoś ma dopłacać , bede ja.
Termin się jutro kończy, więc oczekuje jakiegoś podsumowanie. Co z tymi pieniędzmi u rodziców (
) masz je? Masz zamiar jeszcze grać? Jest wogóle sens grać?
Napisz coś
Mam je , ale nie chcą oddać , bo nie chcą słyszeć o,,hazardzie"..
Działam w dalszym ciągu.
Jak je odzyskam spłacę Was.
Napewno kontakt ze mną się nie urwie , nie umiem oszukiwać ludzi.
Złoto mam do końca kwietnia wyrobione , zainteresowanym mogę podać nr kom.
Napisane przez Kindek90
Napewno kontakt ze mną się nie urwie , nie umiem oszukiwać ludzi.
padłem
nie ma to jak stackować największego gamblera na ps.com pomimo negatywnego feedbacku
Napisane przez babel92
nie ma to jak stackować największego gamblera na ps.com pomimo negatywnego feedbacku
![]()
its poker, baby