Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HU NL 50 short.

36 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
3,857 Wyświetlenia
Kindek90

Tutaj bede zdawał relacje!

Odpowiedz
Cytat
35 odpowiedzi
kondziorf

GL!

Odpowiedz
Cytat
McBurak

chyba bylem jednym z pierwszych przeciwnikow ;d niestety po paru minutach kindek musial isc na autobus, zostawiajac mi urocze staty w postaci 3bet 45,5 i af 8.0, turn i river inf ;d

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Mowisz serio ?:D

Odpowiedz
Cytat
McBurak

Napisane przez CichyGrzmot
Mowisz serio ?:D

ta, ale to bylo tylko z 30h i chyba niezle runowal, bo na sd pokazal raz TT i rak KK :) ale ogolnie chyba jest troche po stronie aggro :D

Odpowiedz
Cytat
kondziorf

Kindek , z Burakiem i Grzmotem to ty nie graj. Burak to zaburaczy ci kase, a Grzmotu to straszny pechowiec jesli chodzi o zarzadzanie pieniedzmi - jeszcze ten pech przejdzie na ciebie i co bedzie :D

A tak serio to przeciez nie ma 5 min zeby jakis swiezak lub fiszreg sie przysiadl , a ty z McBurakiem grasz, czemu...

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Ja swego czasu sporo ogladalem gry Kindka + analizowalem jego rozdania i moge powiedziec, ze rzeczywiscie jest bardzo agresywny (troche za bardzo, cos ala isildur1 :D) i jezeli nie peknie mu psychika, to powinniscie miec niezly profit.

Odpowiedz
Cytat
McBurak

Napisane przez kondziorf
Kindek , z Burakiem i Grzmotem to ty nie graj. Burak to zaburaczy ci kase, a Grzmotu to straszny pechowiec jesli chodzi o zarzadzanie pieniedzmi - jeszcze ten pech przejdzie na ciebie i co bedzie :D

A tak serio to przeciez nie ma 5 min zeby jakis swiezak lub fiszreg sie przysiadl , a ty z McBurakiem grasz, czemu...

ze mna juz nie pogra bo znowu jestem p*-busto :) Poza tym gadalismy chwile i mnie nie kojarzyl :)

Odpowiedz
Cytat
Kindek90 Autor wątku
Kindek90

lol :P chwilę mnie nie było i już dyskusja na mój temat się wywiązała :D

co powiedzieć , staty od Buraka trochę over rated , ale fakt lubie napierdalać :P

Odpowiedz
Cytat
Kindek90 Autor wątku
Kindek90

ad: kondziorf

do buraka się przysiadłem , bo nie kojarzyłem go , a nick miał fishowy :P

;) chciałem sprawdzić rodaka :D

życzcie mi udanej imprezy ;)

Odpowiedz
Cytat
Nasir99

gl

Odpowiedz
Cytat
kondziorf

jakas relacja moze? grasz? i czemu wszedłes dzis na PLO HU - miales blokowac inne stawki/gry?

Odpowiedz
Cytat
Grinder23

Napisane przez kondziorf
jakas relacja moze? grasz? i czemu wszedłes dzis na PLO HU - miales blokowac inne stawki/gry?

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat
Kindek90 Autor wątku
Kindek90

nie mam najlepszych wieści , tilt był spory , słaby gracz na omaszce to wlazłem.

Ale generalnie tak czy owak , bede musiał dopłacić lada dzień dolarsy z kieszeni , bo nie mam kompletnie komfortu już.

Koleś mnie zlał na parenaście bi , 2x wygrywając flipy na deepie , i 2x mając AA na moje pockety QQ i TT...

So sick...

Odpowiedz
Cytat
Kargi1988

lol ...

Odpowiedz
Cytat
BleakAmaranth

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Za swoje dolarsy gamblować to jeszcze, ale za czyjeś to już trzeba mieć tupet.

Odpowiedz
Cytat
kondziorf

co sie stalo - miales nie grac jak pojawi sie oznaka tiltu

Odpowiedz
Cytat
kondziorf

Dogadaliśmy się, że dalsza gra odbędzie się na ścisłych zasadach:
Kindek:
- nie dosiada sie, tylko czeka na przeciwników
- gra tylko z ludzmi ktorzy w ptr maja mniejszy winrate niz -2BB/100,
- jak pojawia sie tilt to schodzi ze stolu

Wyciągamy wnioski i jedziemy dalej

Odpowiedz
Cytat
Kindek90 Autor wątku
Kindek90

Akceptuje zasady , kondziorfa , na dniach dopłacam ,żeby ochłonąć i poczuć komfort psychiczny i jedziemy dalej!

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

:nh ten mistrz bije wszystkich innych na głowę. GJ Kindek. Ubaw mam po pachy. :facepalm:

Odpowiedz
Cytat