Tutaj bede zdawał relacje!
chyba bylem jednym z pierwszych przeciwnikow ;d niestety po paru minutach kindek musial isc na autobus, zostawiajac mi urocze staty w postaci 3bet 45,5 i af 8.0, turn i river inf ;d
Napisane przez CichyGrzmot
Mowisz serio ?:D
ta, ale to bylo tylko z 30h i chyba niezle runowal, bo na sd pokazal raz TT i rak KK
ale ogolnie chyba jest troche po stronie aggro
Kindek , z Burakiem i Grzmotem to ty nie graj. Burak to zaburaczy ci kase, a Grzmotu to straszny pechowiec jesli chodzi o zarzadzanie pieniedzmi - jeszcze ten pech przejdzie na ciebie i co bedzie
A tak serio to przeciez nie ma 5 min zeby jakis swiezak lub fiszreg sie przysiadl , a ty z McBurakiem grasz, czemu...
Ja swego czasu sporo ogladalem gry Kindka + analizowalem jego rozdania i moge powiedziec, ze rzeczywiscie jest bardzo agresywny (troche za bardzo, cos ala isildur1 :D) i jezeli nie peknie mu psychika, to powinniscie miec niezly profit.
Napisane przez kondziorf
Kindek , z Burakiem i Grzmotem to ty nie graj. Burak to zaburaczy ci kase, a Grzmotu to straszny pechowiec jesli chodzi o zarzadzanie pieniedzmi - jeszcze ten pech przejdzie na ciebie i co bedzie![]()
A tak serio to przeciez nie ma 5 min zeby jakis swiezak lub fiszreg sie przysiadl , a ty z McBurakiem grasz, czemu...
ze mna juz nie pogra bo znowu jestem p*-busto
Poza tym gadalismy chwile i mnie nie kojarzyl
lol
chwilę mnie nie było i już dyskusja na mój temat się wywiązała
co powiedzieć , staty od Buraka trochę over rated , ale fakt lubie napierdalać
ad: kondziorf
do buraka się przysiadłem , bo nie kojarzyłem go , a nick miał fishowy
chciałem sprawdzić rodaka
życzcie mi udanej imprezy
jakas relacja moze? grasz? i czemu wszedłes dzis na PLO HU - miales blokowac inne stawki/gry?
Napisane przez kondziorf
jakas relacja moze? grasz? i czemu wszedłes dzis na PLO HU - miales blokowac inne stawki/gry?
nie mam najlepszych wieści , tilt był spory , słaby gracz na omaszce to wlazłem.
Ale generalnie tak czy owak , bede musiał dopłacić lada dzień dolarsy z kieszeni , bo nie mam kompletnie komfortu już.
Koleś mnie zlał na parenaście bi , 2x wygrywając flipy na deepie , i 2x mając AA na moje pockety QQ i TT...
So sick...
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Za swoje dolarsy gamblować to jeszcze, ale za czyjeś to już trzeba mieć tupet.
Dogadaliśmy się, że dalsza gra odbędzie się na ścisłych zasadach:
Kindek:
- nie dosiada sie, tylko czeka na przeciwników
- gra tylko z ludzmi ktorzy w ptr maja mniejszy winrate niz -2BB/100,
- jak pojawia sie tilt to schodzi ze stolu
Wyciągamy wnioski i jedziemy dalej
Akceptuje zasady , kondziorfa , na dniach dopłacam ,żeby ochłonąć i poczuć komfort psychiczny i jedziemy dalej!