Napisane przez Lonke777
Wks jak tam ceny euro i dolara dzisiaj u Ciebie na bajerze? BYla dostawa dolarow z Ameryki? bo fredek dzinsy sprowadzil ale tylko w ameryce zaplaty beirze
Napisane przez Lonke777
Wks jak tam ceny euro i dolara dzisiaj u Ciebie na bajerze? BYla dostawa dolarow z Ameryki? bo fredek dzinsy sprowadzil ale tylko w ameryce zaplaty beirze
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez wrongside
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez nommine
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez JESTERUDY
[Treść wyedytowana]jakbys mnie znal to bys przechodzil na druga strone ulicy na sam moj widok
![]()
ja napewo bo mogłbyś portfel mi zajebać cinkciarzu
radze zajrzec do slownika przed uzyciem slow ktorych znaczenia sie nie zna:megusta::facepalm:
ja sondze rze lodzie pzehodzom pzet topa bo jepiez smiercielu
woda jest droga, w afryce jej nie majom
afryce nie majom wody bo to czarnuchy i myjom sie piachem a my w cebulandii mamy
Napisane przez wrongside
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez wrongside
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez nommine
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez JESTERUDY
[Treść wyedytowana]jakbys mnie znal to bys przechodzil na druga strone ulicy na sam moj widok
![]()
ja napewo bo mogłbyś portfel mi zajebać cinkciarzu
radze zajrzec do slownika przed uzyciem slow ktorych znaczenia sie nie zna:megusta::facepalm:
ja sondze rze lodzie pzehodzom pzet topa bo jepiez smiercielu
woda jest droga, w afryce jej nie majom
afryce nie majom wody bo to czarnuchy i myjom sie piachem a my w cebulandii mamy
Bogacze!
Napisane przez Lonke777
13 postow a już rasista![]()
ty jestes rasista degenie bo uwazasz ze jak ktos uzywa slowa czarnuch to nim jest(rasista).czarnuchy mowia na nas bialasy i nic w tym zlego nie ma,wiec jak ja mowie czarnuch tez nic zlego w tym nie widze.zatem milcz zamiast gadac glupoty
Napisane przez wrongside
Napisane przez Lonke777
13 postow a już rasista![]()
ty jestes rasista degenie bo uwazasz ze jak ktos uzywa slowa czarnuch to nim jest(rasista).czarnuchy mowia na nas bialasy i nic w tym zlego nie ma,wiec jak ja mowie czarnuch tez nic zlego w tym nie widze.zatem milcz zamiast gadac glupoty
Proszę nie spamować, gdyż to wątek railingowy, który służy do kibicowania
Kibice piłkarscy mają swój kodeks honorowy.
1. Kibic nie współpracuje z Policją, nie szuka u niej ochrony przed innymi
kibicami, w konflikcie kibic - Policja zawsze wspiera tego pierwszego (choćby
byłby to kibic z najbardziej znienawidzonej grupy).2. Nie wolno wydawać Policji nawet przeciwników z najbardziej
antagonistycznych klubów. Szalikowiec nawet maksymalnie pobity, gdy
proszony jest przez Policję o wskazanie sprawcy, powinien milczeć jak
grób.3. Stracone szaliki, flagi odzyskane przez Policję jako zhańbione ich ręką nie
mogą być już wywieszane na stadionach.4. Gdy dochodzi do interwencji Policji, gdy Policja bije szalikowców
z nawet najbardziej znienawidzonego klubu obowiązkiem szalikowców
jest podtrzymywać na duchu bitych, zaś obowiązująca w takich sytuacjach
przyśpiewka brzmi: "Zawsze i wszędzie Policja jebana będzie".5. Szalikowiec ma swój honor i nie potrzebuje ochrony Policji. Szalikowcy
szukający ochrony Policji narażeni są na największą pogardę. Wyżej
ceniona jest nawet ucieczka szalikowca z pola walki niż tego typu
działania.6. Nieprzejmowanie się spisywaniem przez Policję. Ostatnio spisywanie
i nagrywanie kibiców przyjezdnych stało się regułą.7. Przyśpiewka "Czy przegrywasz, czy też nie ja i tak kocham Cię” stanowi
najważniejszy punkt kodeksu fana: być na dobre i złe z klubem, niezależnie od
postawy piłkarzy. Przy tym prawdziwy kibic identyfikuje się z nazwą drużyny,
jej tradycją, barwami, herbem, a nie z piłkarzami, sponsorami czy działaczami,
którzy często zmieniają się. Nie ma natomiast żadnej tolerancji dla
sprzedawanych i ustawianych meczów, leniwych piłkarzy. Mogą przegrać, ale
muszą walczyć.8.Walka między kibicami - chuliganami winna być prowadzona na gołe pięści
lub w szczególnych przypadkach, za zgodą obu stron, przy pomocy sprzętu.
Bitwy powinno się przeprowadzać w ustronnym miejscu, aby nie wciągać do
walki osób postronnych9.Wrogim kibicom - nie można zabierać telefonów komórkowych, kurtek, butów
i innych rzeczy niezwiązanych z kibicowaniem - kibice nie są złodziejami.
WKS wyjdź na sektor i powiedz "jestem jumaczem"!
Napisane przez Wujcio000
Kibice piłkarscy mają swój kodeks honorowy.
1. Kibic nie współpracuje z Policją, nie szuka u niej ochrony przed innymi
kibicami, w konflikcie kibic - Policja zawsze wspiera tego pierwszego (choćby
byłby to kibic z najbardziej znienawidzonej grupy).2. Nie wolno wydawać Policji nawet przeciwników z najbardziej
antagonistycznych klubów. Szalikowiec nawet maksymalnie pobity, gdy
proszony jest przez Policję o wskazanie sprawcy, powinien milczeć jak
grób.3. Stracone szaliki, flagi odzyskane przez Policję jako zhańbione ich ręką nie
mogą być już wywieszane na stadionach.4. Gdy dochodzi do interwencji Policji, gdy Policja bije szalikowców
z nawet najbardziej znienawidzonego klubu obowiązkiem szalikowców
jest podtrzymywać na duchu bitych, zaś obowiązująca w takich sytuacjach
przyśpiewka brzmi: "Zawsze i wszędzie Policja jebana będzie".5. Szalikowiec ma swój honor i nie potrzebuje ochrony Policji. Szalikowcy
szukający ochrony Policji narażeni są na największą pogardę. Wyżej
ceniona jest nawet ucieczka szalikowca z pola walki niż tego typu
działania.6. Nieprzejmowanie się spisywaniem przez Policję. Ostatnio spisywanie
i nagrywanie kibiców przyjezdnych stało się regułą.7. Przyśpiewka "Czy przegrywasz, czy też nie ja i tak kocham Cię” stanowi
najważniejszy punkt kodeksu fana: być na dobre i złe z klubem, niezależnie od
postawy piłkarzy. Przy tym prawdziwy kibic identyfikuje się z nazwą drużyny,
jej tradycją, barwami, herbem, a nie z piłkarzami, sponsorami czy działaczami,
którzy często zmieniają się. Nie ma natomiast żadnej tolerancji dla
sprzedawanych i ustawianych meczów, leniwych piłkarzy. Mogą przegrać, ale
muszą walczyć.8.Walka między kibicami - chuliganami winna być prowadzona na gołe pięści
lub w szczególnych przypadkach, za zgodą obu stron, przy pomocy sprzętu.
Bitwy powinno się przeprowadzać w ustronnym miejscu, aby nie wciągać do
walki osób postronnych9.Wrogim kibicom - nie można zabierać telefonów komórkowych, kurtek, butów
i innych rzeczy niezwiązanych z kibicowaniem - kibice nie są złodziejami.WKS wyjdź na sektor i powiedz "jestem jumaczem"!
nie powiem tak bo nie jestem jumaczem, jak tego nie widzisz to wroc na poczatki tego tematu...aha jak takie regulaminy wyciagasz to moze zaczniesz pisac z wlasnego konta a nie pokazujesz brak jaj piszac z konta na szafe
reszta zostanie spłacona w tym miesiącu
Zachowaj resztki honoru i po prostu przestań pisać cokolwiek użytkowniku wukaesiak. Gratuluję tym co odzyskali swoje pieniądze jak widać ze złodziejami też trzeba umieć postępować.
Temat do zamknięcia, nara
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Woocash
Napisane przez wukaesiak
ok od przyszłego tygodnia będziesz dostawał swoją część w wysokości dolara tygodniowo, żebyś z głodu nie umarł i miał na chleb
![]()
Wukaesiak weź nie obiecuj, bo aby wysłać mi dolara tygodniowo to musiałbyś najpierw być w stanie go zarobić. No chyba że masz jakąś kolejną jumę w planach albo pożyczkę u Stewczyka to zacieram rączki w oczekiwaniu na mój hajs.
ok, bedzie dolar na 2 tygodnie
![]()
Napisane przez Woocash
Był już koniec świąt, koniec miesiąca, ciekawe co teraz![]()
I jak tam? Chociaż baksa oddał czy i z tego nie udało mu się wywiązać?
Napisane przez Druneski
Napisane przez wukaesiak
Napisane przez Woocash
Napisane przez wukaesiak
ok od przyszłego tygodnia będziesz dostawał swoją część w wysokości dolara tygodniowo, żebyś z głodu nie umarł i miał na chleb
![]()
Wukaesiak weź nie obiecuj, bo aby wysłać mi dolara tygodniowo to musiałbyś najpierw być w stanie go zarobić. No chyba że masz jakąś kolejną jumę w planach albo pożyczkę u Stewczyka to zacieram rączki w oczekiwaniu na mój hajs.
ok, bedzie dolar na 2 tygodnie
![]()
Napisane przez Woocash
I jak tam? Chociaż baksa oddał czy i z tego nie udało mu się wywiązać?
Podobno już go prawie zarobił, ale wtedy przyszedł koszmarny downswing na nl1 i nic z tego nie wyszło.
Napisane przez Woocash
Koniec świata. Najbliższy wyliczony przez Newtona w 2060:
Link Text...
Napisane przez DominXTC
Napisane przez Woocash
Koniec świata. Najbliższy wyliczony przez Newtona w 2060:
Link Text...
watpie zeby moja watroba dozyla
Napisane przez wukaesiak
ok to teraz już na pewno poczekacie
Lol, cóż za logika:
To tak jakbyś pożyczył od kumpla rower, po czym nie chcesz go oddać bo najprościej go sprzedałeś. Kumpel dzień w dzień grzecznie dopytuje się o swój rower, na co codziennie odpowiadasz mu "jutro". W pewnym momencie kumpel mówi: "ODDAWAJ ROWER TY ZA*EBANY PEDALE, BO ROZPOWIEM WSZYSTKIM JAKIM JESTEŚ ZŁODZIEJEM!". Na co ty stwierdzasz: "taaa? fikasz? to teraz taki ch*j zobaczysz swój rowerek! ale złodziejem nie jestem, co to to nie..."
Napisane przez DominXTC
Napisane przez wukaesiak
Lol, cóż za logika:
To tak jakbyś pożyczył od kumpla rower, po czym nie chcesz go oddać bo najprościej go sprzedałeś. Kumpel dzień w dzień grzecznie dopytuje się o swój rower, na co codziennie odpowiadasz mu "jutro". W pewnym momencie kumpel mówi: "ODDAWAJ ROWER TY ZA*EBANY PEDALE, BO ROZPOWIEM WSZYSTKIM JAKIM JESTEŚ ZŁODZIEJEM!". Na co ty stwierdzasz: "taaa? fikasz? to teraz taki ch*j zobaczysz swój rowerek! ale złodziejem nie jestem, co to to nie..."
błędne rozumowanie.
Napisane przez DominXTC
Napisane przez wukaesiak
Lol, cóż za logika:
No prosze, dość szybko rozpracowałeś jak działają kurwy bez honoru.
WKS,
Jesteś najbardziej żałosnym użytkownikiem tego forum z jakim miałem przyjemność. Wszyscy razem wzięci jumacze hajsu z działu stackingu nie dorastają Ci do pięt.
bardziej pasuje ze rower sie zepsul ale z braku srodkow zwlekam z naprawa
a gdyby mimo to zaczal tak gadac jak napisale to by dostal wpierdol i wlasnie sobie dluzej poczekal