Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
786 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.7 K Wyświetlenia
Lonke777

Napisane przez Jarzab86

Napisane przez saja13
No jesli nie chcesz podac kontaktu do Wukaesiaka, to wlasnie niczego nie chcemy.

Spoiler

Nara tez zawijam

DO ZAMKNIECIA

Odpowiedz
Cytat
djhowk

podaję kontakt:
Prawilniak11 Day/Night Cafe w zależności od pory dnia

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Napisane przez djhowk
podaje kontakt:

Zamknięte :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
djhowk

Napisane przez Lonke777

Napisane przez djhowk
podaje kontakt:

Zamknięte :ayfkm:

jako osoba stakująca upraszam, żeby osoba Lonke777 przestała pisać w tym temacie. jak najbardziej otwarte.

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witajcie,

Chciałbym Wam przekazać, że wukaesiak ma już możliwość pisania na forum PokerStrategy.com i może teraz odnieść się osobiście do waszych wiadomości oraz sytuacji związanej ze stakingiem w tym temacie.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Skibcio
Witajcie,

Chciałbym Wam przekazać, że wukaesiak ma już możliwość pisania na forum PokerStrategy.com i może teraz odnieść się osobiście do waszych wiadomości oraz sytuacji związanej ze stakingiem w tym temacie.

Pozdrawiam.

za multikonta globala nie bedzie ?

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez nazwauzytkownika111

Napisane przez Skibcio
Witajcie,

Pozdrawiam.

rzekł człowiek z multikonta, który nie ma jaj żeby pisać z własnego :f_thumbsup: a co do reszty to zaraz się odniosę :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez Woocash
WKS jesteś w szpitalu?

@Jarząb86 wcześniej komentowałeś i przekazywałeś wiadomości od swojego kumpla, masz nam teraz coś do przekazania?

ok od przyszłego tygodnia będziesz dostawał swoją część w wysokości dolara tygodniowo, żebyś z głodu nie umarł i miał na chleb :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

a reszta zostanie spłacona w tym miesiącu, choć do świąt wielkanocnych jeszcze dużo czasu

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez Skibcio
Witajcie,

Pozdrawiam.

rzekł człowiek z multikonta, który nie ma jaj żeby pisać z własnego :f_thumbsup: a co do reszty to zaraz się odniosę :f_cool:

badz pewien mam jaja [Treść wyedytowana].niestety na glownym koncie wisi globson za...lol w sumie nie wiem za co bez wyjasnien zostal nalozony a pytajac o powod gora milczy.

no ale zlamales regulamin nalezy ci sie global kibicu w kapciach

//obrażanie innych użytkowników - Skibcio

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez Skibcio
Witajcie,

Pozdrawiam.

badz pewien mam jaja [Treść wyedytowana].niestety na glownym koncie wisi globson za...lol w sumie nie wiem za co bez wyjasnien zostal nalozony a pytajac o powod gora milczy.

no ale zlamales regulamin nalezy ci sie global kibicu w kapciach

w zadnym pkt nie zlamalem regulaminu, poniewaz w przeciwienstwie do ciebie nie mam i nigdy nie mialem multikonta :f_drink:

Odpowiedz
Cytat

siebie mozesz oszukiwac ale innych tak latwo sie nie da.jak beda chcieli to sprawdza to i bedziesz w dupie.mi to zwisa w sumie,ale jestem za rownoscia :coolface:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

siebie mozesz oszukiwac ale innych tak latwo sie nie da.jak beda chcieli to sprawdza to i bedziesz w dupie.mi to zwisa w sumie,ale jestem za rownoscia :coolface:

czyli stare komunistyczne, cebulackie podejscie w stylu 'ja sie donosicielstwa brzydze ale uprzejmie donosze...' xD

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez wukaesiak
ok od przyszłego tygodnia będziesz dostawał swoją część w wysokości dolara tygodniowo, żebyś z głodu nie umarł i miał na chleb :f_cool:

Bezczelny typ z Ciebie. Oszukać ludzi i śmiać się im w twarz...

Telenowela trwa trzy miesiące i jesteśmy w tym samym miejscu. Zupełnie jak w "Modzie na sukces": w poniedziałek główny bohater słyszy dzwoniący telefon , we wtorek odbiera, w środę okazuje się że to pomyłka, w czwartek odkłada słuchawkę, a w piątek dochodzi do wniosku, że dawno się nie ożenił z nikim ze swojej rodziny. :yaoming:

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak Autor wątku
wukaesiak

Napisane przez URJoke0

Napisane przez wukaesiak

Bezczelny typ z Ciebie. Oszukać ludzi i śmiać się im w twarz...

Telenowela trwa trzy miesiące i jesteśmy w tym samym miejscu. Zupełnie jak w "Modzie na sukces": w poniedziałek główny bohater słyszy dzwoniący telefon , we wtorek odbiera, w środę okazuje się że to pomyłka, w czwartek odkłada słuchawkę, a w piątek dochodzi do wniosku, że dawno się nie ożenił z nikim ze swojej rodziny. :yaoming:

ok po raz kolejny zglaszam twoj post bo juz chyba kazdy prosil zebys sie nie wypowiadal...a i owszem jestem bardzo bezczelny i arogancki i woocash tak wlasnie hajs bedzie dostawal

Odpowiedz
Cytat
Swiezak

.

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Wks po co Ty tu jeszcze wchodzisz w ten wątek? Ja bym na Twoim miejscu zgłosił do zamkniecia bo tym jak Cie wszyscy tutaj obecni obrzucili błotem, żeby nie powiedzieć G. A Ty jeszcze coś im oddawać chcesz... Na Twoim miejscu oddałbym tylko tym pokornym co nie pyskowali do Elyty maja po kilka set postow a sie szaroburzą :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Swiezak

.

Odpowiedz
Cytat
SlaybackShark

Napisane przez Lonke777
Wks po co Ty tu jeszcze wchodzisz w ten wątek? Ja bym na Twoim miejscu zgłosił do zamkniecia bo tym jak Cie wszyscy tutaj obecni obrzucili błotem, żeby nie powiedzieć G. A Ty jeszcze coś im oddawać chcesz... Na Twoim miejscu oddałbym tylko tym pokornym co nie pyskowali do Elyty maja po kilka set postow a sie szaroburzą :coolface:

to chyba jakiś niesmaczny żart, mają mu bić brawo, że oje*ał ich z kasy?

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez SlaybackShark

Napisane przez Lonke777

to chyba jakiś niesmaczny żart, mają mu bić brawo, że oje*ał ich z kasy?

Nie zwracaj na niego uwagi, czasami można spotkać trolli na forum ale są to ludzie inteligentni, natomiast Ląkę jest po prostu głupi :truestory:

Odpowiedz
Cytat