Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
786 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.7 K Wyświetlenia
Sepurta

Dzisiaj widziałem go na NL2 zoom :coolface:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez Sepurta
Dzisiaj widziałem go na NL2 zoom :coolface:

Przed nowym rokiem latał na nl5 zoom... chyba trzeba było wypłacić na dobrą zabawę :|

Odpowiedz
Cytat
benji97

Przed sylwestrem był na NL2 SH ZOOM i po przegranym ze mną rozdaniu zaczął mnie wyzywać i kazał żebym nauczył się grać :D

Odpowiedz
Cytat
Flo0666

o co kaman z tym lifetime RO ? i za co globala dostał ?

Odpowiedz
Cytat
slawciu

Napisane przez Flo0666

za niewinność, nie wiesz, że więzienia pełne są niewinnych ludzi?

Odpowiedz
Cytat
pszczola321

Napisane przez slawciu

Napisane przez Flo0666

za niewinność, nie wiesz, że więzienia pełne są niewinnych ludzi?

Wiem :why:

Odpowiedz
Cytat
Flo0666

Dzieki za wyczerpującą odpowiedz

Odpowiedz
Cytat
OloPK

RO = read only

Odpowiedz
Cytat
Varrancomando

nerwus :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Woocash

WKS jesteś w szpitalu?

@Jarząb86 wcześniej komentowałeś i przekazywałeś wiadomości od swojego kumpla, masz nam teraz coś do przekazania?

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Woocash
WKS jesteś w szpitalu?

@Jarząb86 wcześniej komentowałeś i przekazywałeś wiadomości od swojego kumpla, masz nam teraz coś do przekazania?

nie

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Hm. Teraz odpowiadasz jednym słowem, a wczesniej to taki wygadany byłeś...

Ma ktokolwiek skype, maila lub nr telefonu do naszego poczciwego stakowanego?

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Jak pisałem tu wcześniej to prosiliście żeby osoby, które nie są inwestorami nie pisały, więc przestałem się tu udzielać bo i niby po co? Ja nie odpowiadam za niego i nie zamierzam tu być pośrednikiem między nim, a wami.

Pisałem już we wrześniu:

Napisane przez Jarzab86
Hej,

Dla sprostowania - oczywiście moje posty i Bąbla to były dla zgrywu, zna nas WKS to sobie pozwoliliśmy na żarty. Wiem, że macie jakieś pretensje czy wątpliwości co do samego faktu jak to się stało, chodzi mi o okoliczności, a nie co do tego że niestety wukaesiak przegrał. I rozumiem to, ale myślę, że to jest indywidualna sprawa między inwestorami a wukaesiakiem, w dobie internetu forum pokerowe to nie jedyny sposób na kontakt, może niech lepiej wyjaśnią to sobie wszyscy zainteresowani (WKS i inwestorzy) prywatnie, nie wiem poprzez skype czy coś

Przykro mi, że straciliście na tym stejku, ale ja Wam niestety nie jestem w stanie w żaden sposób pomóc :(

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Napisane przez Jarzab86

Napisane przez Woocash
WKS jesteś w szpitalu?

nie

:milord:

Odpowiedz
Cytat
djhowk

Napisane przez wukaesiak

Napisane przez Woocash
WKS jesteś w szpitalu?

nie

:thinking:

Odpowiedz
Cytat

Z tego co wiem to waszemu koledze nie idzie ani na nl5 ani na nl2 wąskie gardło coś nie przepuszcza , pomimo że na czacie często pisze o słabych liniach fiszowatym szczęściu :f_love:

Odpowiedz
Cytat
saja13

Jarząb jestes najbardziej irytującym śmieszkiem tutaj. Piszesz, ze przestales sie udzielac, w watku, a w miedzyczasie walisz 10 postow o niczym. Oczywiste jest, ze ktos z was ma inny kontakt do Wukaesiaka. Nie chcecie podac, spoko. Domyslam sie, ze nasz crushers nl5 was o to poprosil i zachowujecie sie w porzadku wobec niego, tylko to pokazuje ze wukaesiak unika kontaktu z nami. Jasne ze moglismy wziac inny kontakt, tylko co by to zmienilo? Jesli chce nas unikac, to chocbym mial jego nr telefonu to tez by mogl nie odbierac fona/skype cokolwiek.

Mój skype - saja138. Read only w tym momencie wystarczy ci wukaesiak, zeby sie ze mna skontaktowac, wiec jesli tego nie zrobisz to sprawa jest prosta ze hajs zajebales, mam nadzieje, ze sie jednak ogarniesz

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez saja13
Jarząb jestes najbardziej irytującym śmieszkiem tutaj. Piszesz, ze przestales sie udzielac, w watku, a w miedzyczasie walisz 10 postow o niczym.

A co ma piernik do wiatraka? Tak, przestałem się udzielać w tym wątku, ostatni mój post tutaj (nie licząc tego kiedy wczoraj zostałem "wywołany do tablicy") był z miesiąc temu, kiedy was poinformowałem że wukaesiak nie może już pisać na forum, bo ma RO, bo pomyślałem, że to chyba istotna dla was informacja, a w międzyczasie napisałem kilkaset postów --> https://polska.pokerstrategy.com/ranking/
Tylko co to ma do tego tematu? W czym Ci to przeszkadza? Mamy wolność słowa, a od pilnowania porządku tu na forum są moderatorzy, chcę to sobie piszę, głównie w dziale "Pogawędki", nie przypominam sobie, żebym tam z tobą o czymś pisał.

Pisałem w tym wątku - źle, bo spam, bo się wypowiadają osoby postronne, nie związane z tym stejkiem. Przestałem pisać - też źle, bo czemu przestałem pisać. Weźcie się w końcu zastanówcie. Czego wy ode mnie chcecie?(

Odpowiedz
Cytat
saja13

Czego wy ode mnie chcecie?(

Zasmiałem nawet przy tym :D No jesli nie chcesz podac kontaktu do Wukaesiaka, to wlasnie niczego nie chcemy. Nie ma co ciagnac tego tematu, pewnie domyslasz sie ze jak ktos chce wejsc dowiedziec sie co z jego hajsem i widzi sciane trollingu to sie mozna zdenerwowac. Jakbys czasem z nim gadal to powiedz po prostu ze moj skype tu wisi i czekam na kontakt, tyle:s_drink:

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez saja13
No jesli nie chcesz podac kontaktu do Wukaesiaka, to wlasnie niczego nie chcemy.

Spoiler

Odpowiedz
Cytat