Napisane przez djhowk
spoko WKS, graj nawet do końca sierpnia, jesteś jedną z bardziej uczciwych osób na tym forum, w przeciwieństwie do kierownictwa, które utkwiło w wąskim gardle![]()
:nh :yaoming :
Napisane przez djhowk
spoko WKS, graj nawet do końca sierpnia, jesteś jedną z bardziej uczciwych osób na tym forum, w przeciwieństwie do kierownictwa, które utkwiło w wąskim gardle![]()
Napisane przez wukaesiak
Zapro przyjete. Wykres z niebieska, a stawki są wyfiltrowane na wykresie nr2![]()
chłopaki na końcu wykresu widac juz upa bedzie goodrun teraz
da rade odrobic
To jest jakiś nie śmieszny żart. Nie wiem co o tym myśleć. Tak jak pisali wyżej Saja i Woocash taki zjazd przy normalnej grze jest mało prawdopodobny. Dziwi mnie tez gra na stołach ante. Jeśli się okaże że ukrywałeś przed nami wyniki wtedy jak pisałem o natychmiastowym rozliczeniu stejka to znaczy że jesteś po prostu oszustem. Czekam na audyt i wyjaśnienia odnośnie tego co się stało bo nie przemawiają do mnie argumenty mindset do dupy i złe calle. Poza tym jak to możliwe że nie dostaliśmy żadnej informacji od momentu 500 na plusie do samej torby. To nie w porządku w stosunku do nas. Nie zaproponowałeś żadnego rozwiazania odnośnie zejscia ze stawek w momencie gdy mialeś już np 500$ na minusie i pojechałeś do zera bez naszej wiedzy.
Mysle, ze zostalo to zrobione specjalnie jako manifest przeciwko stakingom, coby ludzie otworzyli w koncu oczy.
przy spadu powiedzmy do 400-500$ schodze na nl25
![]()
Było zejście czy nie? Bo ja nie płaciłem za gablerke na kilku BI
Ja caly czas czekam na audyt z pokerstars.
Poza tym ani ja ani zaden ze stackerow nie wysylalizmy kasy na stoly dep ante, wiec WKS mozesz od razu odlaczyc od tego stakingu. To wszystko wyglada na jakis glupi i niesmieszny zart, bo chyba jakbym posadzil mojego dziadka niemajacego pojecia o pokerze to nie przepierdolilby prawie 2k w 5k rak...
Napisane przez Thinloth
Ja się pytam gdzie byli jego rodzice?!
Taniec z gwiazdami na lodzie sam się nie obejrzy!
Napisane przez URJoke0
Napisane przez Thinloth
Ja się pytam gdzie byli jego rodzice?!Taniec z gwiazdami na lodzie sam się nie obejrzy!
I jeszcze dancing with the stars
Napisane przez Radi777
Poza tym jak to możliwe że nie dostaliśmy żadnej informacji od momentu 500 na plusie do samej torby.
Bo już wtedy była tylko "wyfiltrował" odpowiednio w trackerze.
Napisane przez URJoke0
Napisane przez djhowk
wiedziałem, że ktoś prędzej, czy później to zacytuje; wspierałem WKS-a do połowy sierpnia, później widziałem, że się pogubił, ale zachowywałem zdrowe milczenie. co jeśli faktycznie przegrał te pieniądze i nie ma z czego oddać, myślę, że nie gra NL2 dla przyjemności. WKS 30 września będę we Wrocławiu, jeśli masz odwagę spotkać się, pokazać wykresy, rozdania, to napiszę chociaż, że nie oszukałeś- jeszcze browara zrobimy. a tymczasem smutek, że pokerowo-forumowa ikona PokerStategii znalazła się być może na pokerowym zakręcie
Napisane przez djhowk
Napisane przez URJoke0
Napisane przez djhowk
wiedziałem, że ktoś prędzej, czy później to zacytuje; wspierałem WKS-a do połowy sierpnia, później widziałem, że się pogubił, ale zachowywałem zdrowe milczenie. co jeśli faktycznie przegrał te pieniądze i nie ma z czego oddać, myślę, że nie gra NL2 dla przyjemności. WKS 30 września będę we Wrocławiu, jeśli masz odwagę spotkać się, pokazać wykresy, rozdania, to napiszę chociaż, że nie oszukałeś- jeszcze browara zrobimy. a tymczasem smutek, że pokerowo-forumowa ikona PokerStategii znalazła się być może na pokerowym zakręcie
easy 10k usd na skrillu odlozone na koks i dziwki
Dajcie mu reload to odrobi, dajecie gamblerom emtete co wpierdalają po 10k na sesje a tu żałujecie