Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
786 Posty
133 Użytkownicy
1402 Reakcje
116.7 K Wyświetlenia

Napisane przez djhowk
spoko WKS, graj nawet do końca sierpnia, jesteś jedną z bardziej uczciwych osób na tym forum, w przeciwieństwie do kierownictwa, które utkwiło w wąskim gardle :facepalm:

:nh :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
martinez92pl

Napisane przez wukaesiak
Zapro przyjete. Wykres z niebieska, a stawki są wyfiltrowane na wykresie nr2 ;)

chłopaki na końcu wykresu widac juz upa bedzie goodrun teraz
da rade odrobic xD :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Thinloth

Ja się pytam gdzie byli jego rodzice?!

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

WKS ZUCH CHłopak 13k postow nie poszło w las po cos je nabijal :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Radi777

To jest jakiś nie śmieszny żart. Nie wiem co o tym myśleć. Tak jak pisali wyżej Saja i Woocash taki zjazd przy normalnej grze jest mało prawdopodobny. Dziwi mnie tez gra na stołach ante. Jeśli się okaże że ukrywałeś przed nami wyniki wtedy jak pisałem o natychmiastowym rozliczeniu stejka to znaczy że jesteś po prostu oszustem. Czekam na audyt i wyjaśnienia odnośnie tego co się stało bo nie przemawiają do mnie argumenty mindset do dupy i złe calle. Poza tym jak to możliwe że nie dostaliśmy żadnej informacji od momentu 500 na plusie do samej torby. To nie w porządku w stosunku do nas. Nie zaproponowałeś żadnego rozwiazania odnośnie zejscia ze stawek w momencie gdy mialeś już np 500$ na minusie i pojechałeś do zera bez naszej wiedzy.

Odpowiedz
Cytat
ZolnierzSkez

Mysle, ze zostalo to zrobione specjalnie jako manifest przeciwko stakingom, coby ludzie otworzyli w koncu oczy.

:coolface:

Odpowiedz
Cytat
saja13

przy spadu powiedzmy do 400-500$ schodze na nl25 :truestory:

Było zejście czy nie? Bo ja nie płaciłem za gablerke na kilku BI

Odpowiedz
Cytat
Pietrenko

Powiem Ci, że nie wąsko :D

Odpowiedz
Cytat
Micholin21

nie wierze...

Odpowiedz
Cytat
Woocash

Ja caly czas czekam na audyt z pokerstars.

Poza tym ani ja ani zaden ze stackerow nie wysylalizmy kasy na stoly dep ante, wiec WKS mozesz od razu odlaczyc od tego stakingu. To wszystko wyglada na jakis glupi i niesmieszny zart, bo chyba jakbym posadzil mojego dziadka niemajacego pojecia o pokerze to nie przepierdolilby prawie 2k w 5k rak...

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Thinloth

Taniec z gwiazdami na lodzie sam się nie obejrzy!

Odpowiedz
Cytat
Lonke777

Dlaczego w pierwszym poście jest miś uszatek ? :thinking:

Odpowiedz
Cytat
martinez92pl

Napisane przez skylookx
nie zdażyłem kupic :( ale GL :milord:

wygrales zycie xD :challenge

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Napisane przez URJoke0

Napisane przez Thinloth

Taniec z gwiazdami na lodzie sam się nie obejrzy!

I jeszcze dancing with the stars :truestory:

Odpowiedz
Cytat
hell23

RAJLUJE z zapartym them :pcuser:

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Radi777
Poza tym jak to możliwe że nie dostaliśmy żadnej informacji od momentu 500 na plusie do samej torby.

Bo już wtedy była tylko "wyfiltrował" odpowiednio w trackerze. :why:

Odpowiedz
Cytat
preludiumm
djhowk

Napisane przez URJoke0

Napisane przez djhowk
spoko WKS, graj nawet do końca sierpnia, jesteś jedną z bardziej uczciwych osób na tym forum, w przeciwieństwie do kierownictwa, które utkwiło w wąskim gardle :facepalm:

wiedziałem, że ktoś prędzej, czy później to zacytuje; wspierałem WKS-a do połowy sierpnia, później widziałem, że się pogubił, ale zachowywałem zdrowe milczenie. co jeśli faktycznie przegrał te pieniądze i nie ma z czego oddać, myślę, że nie gra NL2 dla przyjemności. WKS 30 września będę we Wrocławiu, jeśli masz odwagę spotkać się, pokazać wykresy, rozdania, to napiszę chociaż, że nie oszukałeś- jeszcze browara zrobimy. a tymczasem smutek, że pokerowo-forumowa ikona PokerStategii znalazła się być może na pokerowym zakręcie

Odpowiedz
Cytat
zajcur

Napisane przez djhowk

Napisane przez URJoke0

Napisane przez djhowk

wiedziałem, że ktoś prędzej, czy później to zacytuje; wspierałem WKS-a do połowy sierpnia, później widziałem, że się pogubił, ale zachowywałem zdrowe milczenie. co jeśli faktycznie przegrał te pieniądze i nie ma z czego oddać, myślę, że nie gra NL2 dla przyjemności. WKS 30 września będę we Wrocławiu, jeśli masz odwagę spotkać się, pokazać wykresy, rozdania, to napiszę chociaż, że nie oszukałeś- jeszcze browara zrobimy. a tymczasem smutek, że pokerowo-forumowa ikona PokerStategii znalazła się być może na pokerowym zakręcie

easy 10k usd na skrillu odlozone na koks i dziwki :coolface:

Odpowiedz
Cytat
crueleq

Dajcie mu reload to odrobi, dajecie gamblerom emtete co wpierdalają po 10k na sesje a tu żałujecie :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat