lol, mówiłem Ci "narysuj im, że sporo wjebałeś", ale nie "strobiłeś stejka"
nie wiesz, że owcę można strzyc wiele razy, ale obedrzeć ze skóry tylko raz? mogłeś im oddać po 5%
Napisane przez babel92
lol, mówiłem Ci "narysuj im, że sporo wjebałeś", ale nie "strobiłeś stejka"![]()
nie wiesz, że owcę można strzyc wiele razy, ale obedrzeć ze skóry tylko raz? mogłeś im oddać po 5%![]()

Napisane przez babel92
lol, mówiłem Ci "narysuj im, że sporo wjebałeś", ale nie "strobiłeś stejka"![]()
nie wiesz, że owcę można strzyc wiele razy, ale obedrzeć ze skóry tylko raz? mogłeś im oddać po 5%![]()
Ja to bym narysowal, ze przegralem pare dolarow, zeby sobie rakeback zabrac :fuckyeah
Napisane przez macaco2
Ja bym wolał sprawdzić po audycie co i jak było, a nie po wklejanych wykresach, ale ja cegły nie miałem tylko śledziłem railing...
Czyżby "pechowo" przegrał do jednego gracza kilkadziesiąt BI?
Napisane przez pszczola321
Napisane przez slawciu
WKS zajebał stejka![]()
![]()
![]()
![]()
Pewnie nie zajebał, ale to co prezentuje swoją osobą jest równie żałosne.
This.
Napisane przez babel92
Tez mu to mówiłem
A Tobie coś odpalił? Bo mnie tak
Trzeba było się stosować do zaleceń na moim blogu frakcyjne ruchy myszką i być może na 0 by się wyszło.
A, tak trzeba do naturalnego środowiska nl2 powrócić i tam stejka odrobić, już widziałem że na nl2 fr zoomie coś tam skubie
Napisane przez sojowyjarz
Maszynka nie przepuściła![]()
Teraz będzie nl2 czelendż?
Cała jego gra w pokera to nl2 czelendź
Napisane przez amoratank
Trzeba było się stosować do zaleceń na moim blogu frakcyjne ruchy myszką i być może na 0 by się wyszło.
A, tak trzeba do naturalnego środowiska nl2 powrócić i tam stejka odrobić, już widziałem że na nl2 fr zoomie coś tam skubie![]()
Napisane przez sojowyjarz
Maszynka nie przepuściła![]()
Teraz będzie nl2 czelendż?
Cała jego gra w pokera to nl2 czelendź
![]()
W sumie wyslalelm ci to zapro bo chcialem zebys na join me pokazal pare ostatnich rozdan z tego zjazdu i do kogo byly przegrywane i jakieś daty bo wydaje mi sie, ze juz wczesniej storbiles, bo jak radii pisal zeby to rozliczyc to niewiadomo czemu nie chciales a to tobie najbardziej powinno w tej calej sytuacji chyba zalezec na tym, ale juz pierdoli mnie to bo i tak nic to nie zmeni.
Napisz tylko czy przegrałeś to grając najebany, czy tylko dla jaj sobie już stackami rzucałes bo kazdy kto sie kesza tykał wie, ze zjazd na 40BI grając B game w 5k rąk jest prawie niemożliwy.
Swoje 100$ na koniec widze ze odrobiłes, także stejk skończony, gg. Nie wydaj na głupoty, a na pewno nie na pokera
Ja chce koniecznie zobaczyc audyt od pokerstars.
Cos mi sie wydaje ze po dobrym poczatku stejka chciales sobie pokombinowac za nasza kase i chyba cos Ci nie pyklo.
Poza tym, dlaczego grales stoliki deep ante skoro nie byly one przedstawione w ofercie? Rozumiem ze to bylo grane za swoje, tak?
uczciwiej by było przedstawić wykres z NL25- NL50 i na jego podstawie rozliczać stejka, a odpuścić sobie dołączanie rozdań z NL100- NL1000, bo one nie były w umowie, także nie podlegają pod stejka
Napisane przez djhowk
uczciwiej by było przedstawić wykres z NL25- NL50 i na jego podstawie rozliczać stejka, a odpuścić sobie dołączanie rozdań z NL100- NL1000, bo one nie były w umowie, także nie podlegają pod stejka
a sorry, teraz widzę, że przegrałeś to na NL50
Dajcie mu już spokój zachowujecie się jak by waszą kasę przegrał , z maszynką nikt nigdy nie wygrał maszynka chciała przemieliła pieniążki i nie ważne czy stosował a game b game czy omega game. Na nl2 odrobi