żaden nie wygląda na Hiszpana, ale za to jest jeden dziadek
GL! Pro railing ♠_thumbsup:
Napisane przez ultrac
żaden nie wygląda na Hiszpana, ale za to jest jeden dziadek![]()
GL! Pro railing ♠_thumbsup:
Tu dla odmiany dziadek nie bierze udziału w rozgrywce.
Nie wyszedł 3b KJ button vs HJ i spadek na niecałe 20k
Jeden z tych młodych chujków to birs+jakieś cyferki, reszta gada w jakichś dziwnych, prawdopodobnie skandynawskich językach
http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=117769
to ten agro dziadek z mojego drugiego stolika, co wszystko trafiał cały dzień a ludzie mu opłacali
Właśnie wystartował 1k, 10k na start, 40 min levele, możliwe jedno re-entry dzisiaj i udział jutro w 1B rownież z możliwością re-entry, więc można łącznie wykupić się max 4 razy, mam nadzieje że to poluźni gierkę, ja gram bez re-entry
Mam po prawej dziadka co calluje wszystko, JTo albo K8o cold call 3b oop? Ez
I oczywiście na takiego trepa znowu trafiam jakieś second best układy i je value betuje na 3 streetach
Na koniec pierwszego levelu spadłem już do 3k...
Powoli wracam w okolice 7k, ale pewnie znowu nie uda się wejść w fazę ante z co najmniej startowym stackiem, może czas rozważyć late rega
Już wiem skąd jest dziadek po mojej lewej i dzikus 2 miejsca po lewej, wszystko teraz nabrało sensu, ich styl gry i to że znad stołu wali wielbłądem, dziadek jest z Maroko a jego kumpel z Libanu
Napisane przez HTAndrzej5
Już wiem skąd jest dziadek po mojej lewej i dzikus 2 miejsca po lewej, wszystko teraz nabrało sensu, ich styl gry i to że znad stołu wali wielbłądem, dziadek jest z Maroko a jego kumpel z Libanu
Libańczyk niestety odpadł, na 25bb w 4-wayu stacknął drugą parę vs top set, unlucky
Ja mam ok 8k, ante wchodzi za 20 minut
Maroko double up, flatnął mój raise z utg z T7o i potem 3b utg+2 do 1200 (3.5x), flop 753r i check/call pot beta, turn T i check/call overbet shova od JJ
W końcu czuje że gram w Barcelonie, a nie na jakimś reg feście
7200
Maroko traci właśnie prawie cały stack, gra limp 150/call 850 i 6x pot donk all in z 96o na 642ss...
Ja w międzyczasie spadam na 6500 próbując zagrać z nim rozdanie :/
Na 25bb squeeze shove 77 < AK, asik w okienku, szkoda bo turek wygląda super juicy i pulka uzbiera się co najmniej 800k
Startuje właśnie 2k turbo bounty. 30k na start, 15 min levele, 1k za bounty.
Jak na razie pierwszy stolik wygląda nieźle
Na razie mas padaka, secik bez akcji, pare nietrafionych flopów i teraz na 150/300 squeeze/fold AQ
Mam 26k na 200/400, jak wejdzie 300/600 walka o bounty nabierze rumieńców
28k, po przerwie 400/800, jeszcze nikt przy moim stole nie bustnął, ale w ostatnim rozdaniu było blisko, fiszka na 19k flatnął utg raise z KJs, za nim call, squeeze, utg shove i fisza nie kryjąc nikogo call, trafia strita vs AK :fdrink
Pierwszy spot o bounty przegrany, 66 < A9, a na river, koleś miał 9k, zostało 24k bo wcześniej wygrałem jedną mniejszą pulkę, zaraz wchodzi 500/1000
Nie pamiętam już kiedy ostatnio widziałem face card :/
18k na 1k/2k, zbliża się big blind, ale mam na stole 2 niższe stacki, więc jest szansa na bounty przed podwojeniem