GL, Kasia daje szipy.
Na moim nowym stole kapitanem jest ok 60 letni hiszpańsko wyglądający dziadek, gra na razie statami 65/55/10, jest zajebany chipsami i nikt mu się nie przeciwstawia, ani nawet nie próbuje grać z nim zbyt wielu potów, mam nad nim pozycję więc będę go pewnie 3b izolować z grywalnymi rączkami, ale takich na razie brak.
Co ciekawe dziadek w większości przypadków stosuje delayed cbety, może on coś ogarnia, cieżko stwierdzić, wyraz twarzy temu przeczy, ale gdyby to był młody gracz to wziąłbym go pewnie za rega.
Po kilkunastu rozdaniach dziadek w końcu doszedł do showdownu, walnął 3 beczki i pokazał KK na K8x8x
Nie widziałem całego rozdania, ale było coś takiego:
Dziadek otwiera button 1000 (200/400), sb 3b 2500, dziadek call, flop Q53r i tu zgubiłem akcje na chwile, ale pula na turnie była już parenascie koła, turn Q i check sb, dziadek 7000, sb all in i pokazuje QJ, ale miał 8200, więc dziadek miał nadal decyzję
Popatrzył i powiedział, i can win, call, 6 please i pokazuje 74o, river 6
Dziadek ma już ez ponad 100k
Straszne card dead od jakiegoś czasu, pare małych półek wygranych, pare przegranych, zjechałem do 21k, powoli robi się coraz mniej miejsca na grę
Właśnie pisząc to opłaciłem 2 małe bety z oesd kolesiowi i już 17k...
Kolejne kilka koła tracę po 3b A7s na buttonie, flopek AQx z fd, przeczekany, turn 8 dające drugi fd, on bet ja call, river 5 uzupełniające fd z turna i hero calluje vs JTs z kolorem
Schodzę na obiad z 7500, po przerwie 250/500
W końcu jakiś pozytyw, dziadek otwiera z mp w bb na sit oucie, dostaje call a ja wsuwać AQ, dostaje call od flatera i holduję vs AT
18k
KT nie chodzi dzisiaj, najpierw KTo z CO i na T76 z fd dostaje donk bet, ja call, turn 3 uzupełniające flush i dostaje shove 3x pot
Kółko pózniej open KTs z HJ i 3b od pasywnego kolesia na 20bb z sb...
Zostało 13k, więc czekam na dobre reshove spoty, zwłaszcza w kapitana dziadka
Napisane przez bartek3112
Napisane przez HTAndrzej5
Wygrany flipek AJ na AK :fuckyeah
Ok 25kflipek?
![]()
Klasyczny
Dziadek ma już ok 180k, ale to co trafia to magia
Ciekaw jestem jak się nazywa, pewnie skończy jako jeden z liderów tego dnia
Napisane przez marcino18
byc moze to Carlo Mora
Nie
Pewnie się okaże że to jakiś reg online którego nie poznałem
E: mam nawet jedno podejrzenie patrząc na styl, FU_15
Co próbuje coś zagrać z dziadkiem to się kończy tak samo
Tym razem callnąłem go z KJ, spadł niski mono w kolorze mojego K, on cbet, ja call, turn blank, on check, ja bet, river Qo, on check i poddaję bo musiałbym pot walnąć żeby marzyć o jakimś fe, pokazał 77 z gut shotem do straight flusha
Startuje ostatni dzisiaj level, 300/600
2 małe poty wygrane z dziadkiem i pierwszy raz w turnieju przekraczam startowy stack, 31k
W ostatnim rozdaniu chyba mnie Hiszpan angle shootował raisując cbet i udając że chciał tylko callnąć, akurat miałem średnią rękę więc odpuściłem.
Zostało 25k, mam nowy stolik, jeden dziadek z wąsem i 6 młodych typów, żaden nie wygląda na hiszpana...
Zostało 30 minut gry