Przejdź do forum
Deep stakowy piątec...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Deep stakowy piąteczek RAILING

87 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,601 Wyświetlenia
czajkowski99 Autor wątku
czajkowski99

rozeslalem wszystkim pieniadze. lukaszq15 wyslalem ci bez 30 centow bo na 888 sie nie dalo takiej sumy wpisac

prosil bym o potwierdzenie czy kazdy dostal pieniazki. pozdr dzieki

Odpowiedz
Cytat
Alomox

Dostalem. Dzieki, bo z tego co widze blisko torby a udalo sie be wyciagnac :)

Odpowiedz
Cytat
bartolomiusz

Dobry finish :sdrink dzięki za zwrot

Odpowiedz
Cytat
moonika22

_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Lukaszq15

Oglądałem twoją grę na semi ft na starsach i na 888 poker gdzie straciłeś prawie całego stacka ( AA<76) tylko może się pochwalisz jak rozegrałeś te asy, bo open limp przy takich blindach i przy takim depstackowym stole to naprawdę bardzo złe zagranie i nie muszę być specem od mtt, żeby nie zauważyć tego błędu. Tak samo 3bet/fold vs nit z rosja na ft (tym bardziej,że nit otwiera z utg ) za prawie 1/3 stacka. I masę innych błędów jak np. 8Ts open/call z utg vs znowu nit z Rosji i ten calldown ... Nie chce mi się jeszcze innych błędów wypisywać, ale na prawdę musisz popracować nad swoją grą. Nie chce Cię też tylko ganić, bo np. railing prowadzony naprawdę profesjonalnie. Masz potencjał i myślę, że w przyszłości poprawisz swoję grę. Pozdro :)

Odpowiedz
Cytat
czajkowski99 Autor wątku
czajkowski99

Napisane przez Lukaszq15
Oglądałem twoją grę na semi ft na starsach i na 888 poker gdzie straciłeś prawie całego stacka ( AA<76) tylko może się pochwalisz jak rozegrałeś te asy, bo open limp przy takich blindach i przy takim depstackowym stole to naprawdę bardzo złe zagranie i nie muszę być specem od mtt, żeby nie zauważyć tego błędu. Tak samo 3bet/fold vs nit z rosja na ft (tym bardziej,że nit otwiera z utg ) za prawie 1/3 stacka. I masę innych błędów jak np. 8Ts open/call z utg vs znowu nit z Rosji i ten calldown ... Nie chce mi się jeszcze innych błędów wypisywać, ale na prawdę musisz popracować nad swoją grą. Nie chce Cię też tylko ganić, bo np. railing prowadzony naprawdę profesjonalnie. Masz potencjał i myślę, że w przyszłości poprawisz swoję grę. Pozdro :)

kolega z rosji z lwem w avatarku nie byl nitem tylko najbadziej agresywnym i zarazem jedynym regiem przy stole dlatego dostal light 3beta i nie otwieral za 1/3 staka. otwieral za 70K (2bb) majac w staku jeszcze z tylu ponad 15bb :)

Odpowiedz
Cytat
Lukaszq15

Ty 3betowałeś za 1/3 swojego stacka. Dobra z resztą nvm.

Odpowiedz
Cytat