rozeslalem wszystkim pieniadze. lukaszq15 wyslalem ci bez 30 centow bo na 888 sie nie dalo takiej sumy wpisac
prosil bym o potwierdzenie czy kazdy dostal pieniazki. pozdr dzieki
rozeslalem wszystkim pieniadze. lukaszq15 wyslalem ci bez 30 centow bo na 888 sie nie dalo takiej sumy wpisac
prosil bym o potwierdzenie czy kazdy dostal pieniazki. pozdr dzieki
Oglądałem twoją grę na semi ft na starsach i na 888 poker gdzie straciłeś prawie całego stacka ( AA<76) tylko może się pochwalisz jak rozegrałeś te asy, bo open limp przy takich blindach i przy takim depstackowym stole to naprawdę bardzo złe zagranie i nie muszę być specem od mtt, żeby nie zauważyć tego błędu. Tak samo 3bet/fold vs nit z rosja na ft (tym bardziej,że nit otwiera z utg ) za prawie 1/3 stacka. I masę innych błędów jak np. 8Ts open/call z utg vs znowu nit z Rosji i ten calldown ... Nie chce mi się jeszcze innych błędów wypisywać, ale na prawdę musisz popracować nad swoją grą. Nie chce Cię też tylko ganić, bo np. railing prowadzony naprawdę profesjonalnie. Masz potencjał i myślę, że w przyszłości poprawisz swoję grę. Pozdro
Napisane przez Lukaszq15
Oglądałem twoją grę na semi ft na starsach i na 888 poker gdzie straciłeś prawie całego stacka ( AA<76) tylko może się pochwalisz jak rozegrałeś te asy, bo open limp przy takich blindach i przy takim depstackowym stole to naprawdę bardzo złe zagranie i nie muszę być specem od mtt, żeby nie zauważyć tego błędu. Tak samo 3bet/fold vs nit z rosja na ft (tym bardziej,że nit otwiera z utg ) za prawie 1/3 stacka. I masę innych błędów jak np. 8Ts open/call z utg vs znowu nit z Rosji i ten calldown ... Nie chce mi się jeszcze innych błędów wypisywać, ale na prawdę musisz popracować nad swoją grą. Nie chce Cię też tylko ganić, bo np. railing prowadzony naprawdę profesjonalnie. Masz potencjał i myślę, że w przyszłości poprawisz swoję grę. Pozdro![]()
kolega z rosji z lwem w avatarku nie byl nitem tylko najbadziej agresywnym i zarazem jedynym regiem przy stole dlatego dostal light 3beta i nie otwieral za 1/3 staka. otwieral za 70K (2bb) majac w staku jeszcze z tylu ponad 15bb