Przejdź do forum
700SNG 3,5+R$ 180ma...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

700SNG 3,5+R$ 180man - talerz4

147 Posty
21 Użytkownicy
0 Reakcje
7,374 Wyświetlenia
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Witam, widze ze jak jeden dzien nie wejde na forum to juz jest spory problem. Wczoraj gralem.

total 162
profit - 245

Zobowiazalem sie skonczyc przed 21 czerwca, Wam to pasowało. Jesli juz Wam nie pasuje w kazdym momencie moge zwrocic Wasze inwestycje.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder

Napisane przez talerzyk4
Wczoraj gralem.

I dostępu do forum nie miałeś?! Tak się nie robi, to są jakieś jaja. Pisałem o zwrocie wraz z tamtymi cyferkami jeszcze przed tym jak zacząłeś grać wczorajsza sesję dlatego czekam na zwrot waz z zyskiem z profitu 255$ czyli 471,04$ i zapominamy o całej sprawie.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

na ten moment roll 2755, zobowiazalem sie zagrac do 21 czerwca. klepneliscie. moze zwrocic procentowo tak jak to wychodzi z 2755.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder

Napisane przez talerzyk4
na ten moment roll 2755, zobowiazalem sie zagrac do 21 czerwca. klepneliscie. moze zwrocic procentowo tak jak to wychodzi z 2755.

Mam nadzieję, że już nigdy nie znajdziesz inwestorów. Fajnie pewnie ze wszystkich robić sobie jaja. Mam nadzieję, że dobrze się bawisz.

EDIT: A właśnie, nic nie było klepnięte bo nawet nie odpisywałeś, więc nawet nie było zgody na warunki które proponowaliśmy. Więc znowu Ty jesteś winny.

EDIT2: Poza tym napisałem 2 dni tmeu "Ja uważam, że powinny się zmienić warunki stakingu na korzyść inwestorów. Jeżeli tak się nie stanie to będę musiał poprosić o zwrot inwestycji."

Nie zmieniły się warunki i zwrotu nie dostałem. Znowu na Twoją niekorzyść.

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

Ja jebie :facepalm: nikt nic nie klepnął. Ja poproszę o natychmiastowy zwrot. Nie wiem po co to grałeś jak większość tego nie chciała. Nie ma z tobą żadnego kontaktu. Powinieneś odesłać przynajmniej 100% wkładu.

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

W tej chwili jesteśmy mocno poszkodowani. Jak łaskawie wejdziesz może jutro na forum to podejmij jakąś męską decyzję i odpisz.

Odpowiedz
Cytat
yellowElephant
Legacy Member

Moim zdaniem powinienes oddac razem z profitem (255$), ale zgodze sie ze striderem 100% - wszystko zeby zakonczyla sie ta farsa.
Jak bys wchodzil regularnie na forum to by nie bylo tylu problemow i nerwow. Musisz nas zrozumiec, to calkiem powazne kwoty, a Ty co chwile dajesz nam powod zebysie o nie martwic.
Napisze z capsem zeby nie bylo niedomowien - NIE GRAJ, PROSIMY O ZWROTY JAK NAJSZYBCIEJ.

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder

Niech będzie, ja również się zgadzam na 100% czyli początkowy wkład. Ale na pewno nie mniej.

Odpowiedz
Cytat
gacekk6
BlackMember

w 100% was popieram zwroty wraz z profitem ktory byl bo wtedy wszyscy chcieli koniec stakingu, a ze zagrales sb sesje dzien pozniej bo nie wszedles na forum na ktorym wystawiles oferte to juz twoja wina nie nasza.

Odpowiedz
Cytat
AABurzaAA
Poker Player

Talerz na priv posyłałam login na P*, na który chce zwrot.

Odpowiedz
Cytat
naspieknychjestmalo
Oldschool Grinder

Napisane przez Strider444
To jak Talerz, kiedy doczekamy się zwrotów?

4h go nie było na forum, jak on śmiał -.-

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

Napisane przez naspieknychjestmalo

To jak Talerz, kiedy doczekamy się zwrotów?

4h go nie było na forum, jak on śmiał -.-

On powinien dostać bana, żeby nikt nie kupił już jego stejka. Tak dla dobra innych inwestorów.

Odpowiedz
Cytat
macaco2
PokerStrategist

Weźcie się dogadajcie, gościowi coś wypadło z przyczyn losowych ok, kasy nie ukradł ani nie storbił (mam nadzieje :coolface:).

Odpowiedz
Cytat
yellowElephant
Legacy Member

Zgadzam się że troche zbyt dużo emocji całe zajście wywołało, ale fakt jest taki że mógłby być bardziej rzetelny.

Niech po prostu zrobi zwroty jak najszybciej i zakończymy całe zajście w pokojowej atmosferze :fdrink

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

Up. :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
MUSATHI1
Oldschool Grinder

Mimo usilnych starań nie znajduje jakichkolwiek okoliczności pozwalających na taki stosunek do inwestorów jaki zaprezenotował talerzyk.Stad mój post który bardziej niż z troski o cudze pieniądze , wynika z ciekawości .Proszę podajcie mi taka/kie sytuacje w których usprawiedliwiona jest taka postawa? . Publicznie nie odważne się komentować braku działań talerzyka .Natomiast frapuje mnie postawa niektórych inwestorów skąd u niektórych z Was tak dużo zrozumienia /naiwności w sytuacji w której stakowany jednoznacznie określił swój stosunek do Was.

Odpowiedz
Cytat
MUSATHI1
Oldschool Grinder

i jeszcze jedno odnośnie kradnięcia kasy to ze nie zajebał pozwala mu robić z ludzi Wala i mrozić ich kasę? T O podejście które buduje jakieś patologiczne wzorce.Powinno być jasno i przejrzyście bo to transakcja wiązana ktora opiera sie na takich wlasnie zasadach. pozdro ziomyyyyyyyyyyy

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

W pełni sie zgadzam. Talerz teraz zachowuje sie jak Putin. Udaje, że nic sie nie dzieje. A to że nie wchodzi kilka dni na forum gdy inwestorzy czekają na zwroty to przecież nic takiego :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder

W pełni sie zgadzam. Talerz teraz zachowuje sie jak Putin. Udaje, że nic sie nie dzieje. A to że nie wchodzi kilka dni na forum gdy inwestorzy czekają na zwroty to przecież nic takiego :yaoming :

Czekaj, przecież weekend jest, pewnie wyszedł wczoraj i wróci w poniedziałek rano :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Hej, wiem ze to wszystko wynika z mojej winy, Wasza frustracja jest jak najbardziej uzasadniona. Przepraszam ale sa czasami w zyciu wazniejsze sprawy niz poker. Rol ktory posiadam 2755 tak jak pisalem oddsylam procentowo.

animus05 30% - 827 - poszlo
Strider444 10% - 275 - poszlo
Maro85 5% - 137 - poszlo
AABurzaAA 5% - 137 - poszlo
gacekk6 - 10% - 275 - poszlo
yellowElephant 10% - 275 - poszlo
zebro18 - 10% - 275 - poszlo
MarseliusMS - 15 % - 413 - poszlo
kamazak - 5% - 137 - poszlo

Odpowiedz
Cytat