Graj dalej, powodzenia.
Ja uważam, że powinny się zmienić warunki stakingu na korzyść inwestorów. Jeżeli tak się nie stanie to będę musiał poprosić o zwrot inwestycji.
EDIT: Było:
3. Podział profitu: <1000$ 45%/55% na korzysc inwestorow >1k$ 50%/50% >1,5 55%/45%
Uważam, że powinno być:
3. Podział profitu: <1000$ 35%/65% na korzysc inwestorow >1k$ 40%/60% >1,5 45%/55%
Napisane przez MarseliusMS
Ja uważam, że powinny się zmienić warunki stakingu na korzyść inwestorów. Jeżeli tak się nie stanie to będę musiał poprosić o zwrot inwestycji.EDIT: Było:
3. Podział profitu: <1000$ 45%/55% na korzysc inwestorow >1k$ 50%/50% >1,5 55%/45%
Uważam, że powinno być:
3. Podział profitu: <1000$ 35%/65% na korzysc inwestorow >1k$ 40%/60% >1,5 45%/55%
Ze względu na poniesioną przez nas szkodę w postaci mrożenia naszych pieniędzy jestem za
Też uważam że powinniśmy otrzymać jakieś zadośćuczynienie za zainstniałą sytuacje, ale może to niech talerzyk nam zaproponuje czym ono może byc.
Jeżeli nie zaproponujesz to zgadzam się z pozostałymi inwestorami.
Napisane przez KLEKFISZ
[Treść edytowana]
A ja mam nadzieje, że moderator tutaj wejdzie i da ci bana za przekleństwa i obrażanie.
Witaj KLEKFISZ,
Takie zachowanie nie będzie tolerowane na tym forum.
Teraz będziesz miał nieco czasu, aby na ten temat pomyśleć.
Pozdrawiam,
jeneral86
Napisane przez Strider444
No i jak tam, była druga sesja, czy kończymy?
Na odpowiedź poczekasz kolejny tydzień... Prawda jest taka, że talerzyk nie szanuje inwestorów.
@Talerzyk -> proszę o zwrot zainwestowanej kwoty + zysk z profitu 255$.
Napisane przez Strider444
Dobra oddaj nasze pieniądze zanim ktoś nazwie cię złodziejem.
Nie spinaj się tak..
Jeżeli nim jest to takie komentarze nic nie pomogą, a jeżeli nim nie jest to chyba juz zrozumiał że koniec żartów i zakończyliśmy staking.
Spoko luz tylko przypomniał mi sie wantmemoney (wiecie, ten złodziej z forum) i tez sie tak tłumaczył i nie dopisywał.