Napisane przez GooseKeeper
Napisane przez asiarat
Napisane przez GooseKeeper
Napisane przez Strider444
Downswing to downswing nic nie poradzisz.no nie sądzę żeby to tak do końca było...bo jeśli dostajesz w trąbę to tracisz kasę...jeśli jesteś na plus to zarabiasz, tylko że w niektórych przypadkach 2 razy wolniej, a czasem 3 razy wolniej...jeśli są takie sesje jak ta ostatnia i ta dzisiejsza możliwe to nie wiem czy tego typu oferty od strony matematycznej sie obronią....To nie jest kwestia tego że swing sie zdaża, tylko jak sie go traktuje
Zainwestuję 1000 ds 50% tracę 500. Zainwestuję 1000 Upswing 50% wygrywam 250, albo mniej... 13 w plecy, 14 na spory +, 15 mocno do tyłu, ten rzutem na taśmę na +. Grający może być tylko i wyłącznie na +, do tego od grubego profitu ciągnie gruby %...nie bardzo rozumiem czemu przy 100% ryzyku inwestorów tak są te oferty konstruowane.
jak wypłyniesz za kilka lat z akwarium co raczej bedzie malo prawdopodopodobnym scenariuszem twojego życia to bedziesz mógł tutaj robić napinki chłopcze a teraz - milcz nubie
![]()
ok,ok. Nie podoba ci sie mój post. Pojechałes mi że jestem słaby, pokazałes kto tu rządzi...spoko. Tylko że to ty sie spinasz. Ja tylko sie wypowiadam jako ktoś kto zainwestował, więc mam do tego chyba prawo, no ale chyba nie bardzo.....więc. Bez odbioru
Nie znam dobrze asiarata, ale mam wrażenie, że ma z Ciebie dobrą pompę