Przejdź do forum
600SNG 3,5+R$ 180ma...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

600SNG 3,5+R$ 180man BESIUNIA

53 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
3,785 Wyświetlenia
52 odpowiedzi

Kropa

Odpowiedz
Cytat
AABurzaAA
Poker Player

j.w.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

pierwsza sesja 65 sng -208$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

druga sesja 69 sng + 306$

suma:
134 sng
+98$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wczoraj 62 sng -45$

suma:
196 sng
+53$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wczoraj 32 sng -232$

suma:
228 sng
-179$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

kolejna sesja 84 sng +218$

suma:
312 SNG +39$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wczoraj pechowa sesja 78 sng -729$

suma:
390 sng
-690$

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wczoraj 104 sng -132$

suma:
494 sng
-822$

Odpowiedz
Cytat

Szkoda 10 staking i inwestorzy na minusie.

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

Downswing to downswing nic nie poradzisz.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Dziś ostatnia sesja 106 sng, +959$

Podsumowanie:

600 SNG
oszałamiający profit 137$, profit inwestorów 89$

ogólnie oprócz ostatniej sesji staking na downswingu, poniżej kilka wykresów

chipsy:

Spoiler

bb > 1k

Spoiler

bb > 2k

Spoiler

bb > 4k (exp 10bb/100)

Spoiler

Proponuję rozesłać profit i rozpocząć grę nowych 600 sng na tych samych warunkach, gram codziennie także myśle że pójdzie szybko i oby bez downswingu, dajcie znać czy wszyscy zostają, pozdro :)

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Strider444

no nie sądzę żeby to tak do końca było...bo jeśli dostajesz w trąbę to tracisz kasę...jeśli jesteś na plus to zarabiasz, tylko że w niektórych przypadkach 2 razy wolniej, a czasem 3 razy wolniej...jeśli są takie sesje jak ta ostatnia i ta dzisiejsza możliwe to nie wiem czy tego typu oferty od strony matematycznej sie obronią....To nie jest kwestia tego że swing sie zdaża, tylko jak sie go traktuje

Zainwestuję 1000 ds 50% tracę 500. Zainwestuję 1000 Upswing 50% wygrywam 250, albo mniej... 13 w plecy, 14 na spory +, 15 mocno do tyłu, ten rzutem na taśmę na +. Grający może być tylko i wyłącznie na +, do tego od grubego profitu ciągnie gruby %...nie bardzo rozumiem czemu przy 100% ryzyku inwestorów tak są te oferty konstruowane.

Odpowiedz
Cytat

Ja nie bardzo rozumiem skąd się biorą idioci którzy kupują oferty na 600sng, ostatnia oferta wyglądała tak że po 400sng po prostu odpuścił resztę bo i tak by profitu nie zrobił.

Odpowiedz
Cytat
pejas
Poker Player

Zostaje, gl

Odpowiedz
Cytat
MarseliusMS
Oldschool Grinder

Ja również zostaję.

P. S. Matematycznie te oferty się też bronią, ale fakt, że zysk w longtermie dla inwestora jest śmiesznie mały. Ale jako inwestor się z tym pogodziłem. Lepszy jakikolwiek zysk niż żaden. No chyba że Besiunia zrobi malutki change oferty na korzyść inwestorów :)

Odpowiedz
Cytat
asiarat
Oldschool Grinder

Napisane przez GooseKeeper

no nie sądzę żeby to tak do końca było...bo jeśli dostajesz w trąbę to tracisz kasę...jeśli jesteś na plus to zarabiasz, tylko że w niektórych przypadkach 2 razy wolniej, a czasem 3 razy wolniej...jeśli są takie sesje jak ta ostatnia i ta dzisiejsza możliwe to nie wiem czy tego typu oferty od strony matematycznej sie obronią....To nie jest kwestia tego że swing sie zdaża, tylko jak sie go traktuje

Zainwestuję 1000 ds 50% tracę 500. Zainwestuję 1000 Upswing 50% wygrywam 250, albo mniej... 13 w plecy, 14 na spory +, 15 mocno do tyłu, ten rzutem na taśmę na +. Grający może być tylko i wyłącznie na +, do tego od grubego profitu ciągnie gruby %...nie bardzo rozumiem czemu przy 100% ryzyku inwestorów tak są te oferty konstruowane.

jak wypłyniesz za kilka lat z akwarium co raczej bedzie malo prawdopodopodobnym scenariuszem twojego życia to bedziesz mógł tutaj robić napinki chłopcze a teraz - milcz nubie :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Strider444
PokerStrategist

Jakby ktoś rezygnował to wezmę 150$

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez asiarat

Napisane przez GooseKeeper

jak wypłyniesz za kilka lat z akwarium co raczej bedzie malo prawdopodopodobnym scenariuszem twojego życia to bedziesz mógł tutaj robić napinki chłopcze a teraz - milcz nubie :coolface:

ok,ok. Nie podoba ci sie mój post. Pojechałes mi że jestem słaby, pokazałes kto tu rządzi...spoko. Tylko że to ty sie spinasz. Ja tylko sie wypowiadam jako ktoś kto zainwestował, więc mam do tego chyba prawo, no ale chyba nie bardzo.....więc. Bez odbioru

Odpowiedz
Cytat