Up, czekamy na rozliczenie i hajs bo mija obiecany termin
prosze o jak najszybsze rozliczenie, wysyp noworocznych ofert wzywa do dzialania....
no kurde naprawde tak ciezko siasc na godzinke i rozliczyc sie z pieniedzy, badzmy powazni.
ja narazie licze ze wypadlo mu cos zupelnie niezaleznego od niego i dlatego cisza. Wystarczy zerknac na historie postow zeby wyczytac ze nie jest to typ ktory zeszmaci sie dla paru groszy... a przynajmniej ja w to wierze.
panowie spokojnie
ziomek nie wyglada na typa ktory szmaci sie za 1k$
moze mial pare rzeczy do ogarniecia, mysle, ze to rozliczy niebawem, wiadomo jaki teraz jest okres, niektorzy jeszcze maja sylwester, ez
co nie zmienia faktu, ze nie dotrzymywanie wczesniej ustalonych terminow jest malo profesjonalne i irytujace, jako inwestor/rzy oczekiwalbym czegos innego od drugiej strony dealu
czekam/y na siano...
no ja mam nadzieje taka tez, ale:
1. nie rozliczyl sie z MTT stakingu
2. gra za jakies drobne na PS i FTP
no ale trzeba wierzyc w ludzi wiec czekamy
minal tydzien od dnia potencjalnego rozliczenia, optymizm powoli odsuwam na bok :/
kurde boli mnie ze na poczatku zainwestowalem "tylko" 300$ ale Durex zrezygnowal i cos mnie tknelo zeby przejac jego udzialy :/
Trzeba zaczac cos kombinowac moze. Ktokolwiek na tym forum go zna? Ma kontakt? Jak tak to niech da znac
Napisane przez GibkiJoe
kurde boli mnie ze na poczatku zainwestowalem "tylko" 300$ ale Durex zrezygnowal i cos mnie tknelo zeby przejac jego udzialy :/
haha, gg ♠_thumbsup:
ktos wie jakie on ma nicki na innych romach? ktoś ma z nim jakiś kontakt?
wygląda na to, że to kolejny bonzo który skurwił się za milion baksów
proponuje wystosować jakiś apel czy coś w ten deseń do PS żeby, jeśli nie banować takich ludzi, to dawać im jakieś gwiazdki przy nicki albo inne karne kutasy żeby od razu było widać, że oszust
Faba poznałem w trakcie moje stakingu na FTP, wymieniałem z nim uwagi na temat gierek, podzielił się ze mną subskrybcją na sharka, wydawał się ok. Na waszym miejscu jeszcze bym trochę poczekał...