Ja wolę żebyś dorzucał 4.4, liczył obv do wyniku ale nie liczył do liczby gier, i ew. skonczyl troche pozniej
tak samo jak uczniak, no chyba ze reszta inwestorow woli aby trzymac sie terminu, wtedy zawsze mozna po zakonczeniu zrobic nowy staking lub ruszyc z kontynuacja.
tylko jak sie wszyscy stakowani gracze zagadaja ze koncza idealnie na koniec grudnia to ciezko bedzie bez 2-3 dniowego obusniecia w czasie przegrupowac inwestycje ze wzgledu na opoznienia w zwrotach
dostosuje sie do reszty. propozycja uczniaka git tylko po prostu napisz co postanowiono, ile turkow
nie wiem jak wy ale ja lubie miec wszystko czarno na bialym, wylozone lopatologicznie, zeby byla jasnosc co, jak, gdzie, kiedy...
Pobrałem player_account_history i nie wiem czy dobrze liczę ale wychodzi mi około 200 gier i minus -300 jak narazie. Postaram się jeszcze zrobić jakiś raport z sharkscope, bo minus wydaje mi się za duży.
Niech ktos z inwestorow sprawdzi go po 13 czy ktorym tam grudnia na sharku pls, mi sie skonczyla subskrypcja. tx
Nie jestem inwestorem, ale mam subskrypcje na ss to moge wkleić wyniki z filtrem od 13 grudnia:

To proponuje wziac sie do roboty bo zostaly 4 dni i ponad 300 gier wg pierwotnej wersji... prosze o jakis odzew, a jesli nie zamierzasz grac to odeslanie hajsu
Spokojnie. Problemem jest ilosc gier jakie sie odpalaja. 12 $ startuje 10 -12 w czasie sesji ( przed rozpoczeciem stackingunstartowalo okolo 20). Mamy 2 wyjscia. Gram ile sie da do 31 lub przedluzamy do 500 gier.
Edit: shark troche oszukuje bo jest 236 gier i -135 $ .
Nic nie zostało ustalone.
Rozegram do końca ile się da i odeśle hajs jest delikatny profit coś koło 150$ Sharkscope nie trackuje mojej gry, napisałem @ i czekam na odpowiedz. Jakby co policze z player_audit_history.
ja mimo wszystko jestem za kontynuacja z dorzucaniem jakis mikro zapychaczy, gracz dobry tylko soft nie pozwala krecic odpowiedniego volume
oczywiscie jesli inni inwestorzy beda chcieli rozliczenia wczesniej to nie ma problemu, jest tez opcja nowego stakingu np na 180man 3$+R
przemyslalem temat po wytrzezwieniu i zmienilem zdanie co do terminu rozliczenia, jutro ostatnia sesja i od razu zwroty. Na wszelki wypadek napisz do supportu o zwiekszenie limitow transferow zeby nie bylo pozniej problemow przy rozsylaniu i ewentualnych opoznien z tego tytulu
edit: hmm jutro bedziesz wogole jakas sesje odpalal ? przygotowania sylwestrowe itp moga Ci przeszkodzic w rozegraniu sesji wiec moze zrob samo rozliczenie
wyslalem Ci tez wiadomosc na priv z nickiem do zwrotu