Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

3x Daily Session

43 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,832 Wyświetlenia

Moze po prostu zamiast tych zwrotów dorzuć inny turniej, co o tym myslisz?

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Zagram sesje jutro i wtedy pomyslimy, jeszcze nie koniec :)

Odpowiedz
Cytat

Jak poszło?

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Nie poszło , ida zwroty za ostatnia sesje moje konto zostalo wyzerowane przez jakis uprzejmych ludzi.... W ciagu 24h odesle kase.

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Jak tylko zabezpiecze swoje konto totalnie porozmawiam z dzialem Seciurity, odesle pieniadze.

Odpowiedz
Cytat
Strider444

Jak to konto wyzerowane?? Do roomu ci się włamali??

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Nie dostalem jeszcze odpowiedzi od PokerStars ale wszedlem dzisiaj na konto dzisiaj rano a tam kasy nie było, w historii wyplat nic nie było, zadnych przekazow pieniaznych, pokerprolabs nie pokazuje zadnych turniejow ozegranych, zreszta przez 12h nie było tylu turniejow nawet zeby taka kwote przegrac..... tylko znaczaco wzrosla ilosc punktow FPP ktore mam na koncie.

Odpowiedz
Cytat
MarioAK

na cashu pewnie do kogoś koleś przegrał

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Tez doszedlem do takiego wniosku tylko przegral to w genialny sposob, gdyz na pre flopie przeiez nie ma rake'u. I teraz wychodzi sprawa jak udowodnic to ze ja nie gralem?...

Odpowiedz
Cytat
Mathiu1

Będzie inne IP logowania do konta, niż zwykle. Chyba, że ktoś grał z Twojego kompa.

Odpowiedz
Cytat

Ja jak cos zwrot bede chcial na neteller nie pokerstars

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Napisane przez Mathiu1
Będzie inne IP logowania do konta, niż zwykle. Chyba, że ktoś grał z Twojego kompa.

Moj komp był przy mnie cala noc wiec na pewno nie z mojego kompa.

Odpowiedz
Cytat
mirash84

rozumiem, ze ten ktos oprocz hasla to i pin jakos dorwal?

Tylko, ze pin chyba nie da sie zczytac keylogerem, bo nie wpisuje sie go z klawiatury...

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Nie mam tokena jeszcze. Zamowilem go dopiero, bo zauwazylem jak bardzo moze byc przydatny po opowiesciach w Barcelonie i byl pierwsza rzecza jaka zrobilem w poniedzialek.

Moje konto było chronione tylko hasłem, jest to tylko i wylacznie moja wina bo po przeskanowaniu laptopa dzisiaj wykrylo mi mnostwo rzeczy ktorych nie powinno tu byc, jakies programy szpiegowskie, mnostwo jakis pasci w Kluczach Rejestru itp.......

Odpowiedz
Cytat
mirash84

W miedzy czasie warto by bylo zalozyc PIN (normalnie w Login security settings), nie wstukuje sie go z klawiatury tylko myszką, wiec te rozne keyloggery maja utrudnione zadanie.

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Napisane przez mirash84
W miedzy czasie warto by bylo zalozyc PIN (normalnie w Login security settings), nie wstukuje sie go z klawiatury tylko myszką, wiec te rozne keyloggery maja utrudnione zadanie.

Nawet nie wiedzialem ze cos takiego jest.

Odpowiedz
Cytat
daamiaan1991 Autor wątku
daamiaan1991

Dostałem odpowiedz, przez 2h w nocy grane było NL 600 SH a takze został wyrobiony Stellar. Niestety nie moga nic zrobic.

Odpowiedz
Cytat
mirash84

Jest jeszcze cos takiego jak responsible gaming - mozesz tam ustawic maksymalne stawki na jakich mozna grac, zmiana na wyzsze stawki trwa 4h - moze to zniechecic zlodzieja, albo dluzej bedzie sie meczyl na nizszych stawkach.

oddzielnie ustawia sie dla cash games i dla turniejow.

Odpowiedz
Cytat
Mathiu1

Napisane przez mirash84
Jest jeszcze cos takiego jak responsible gaming - mozesz tam ustawic maksymalne stawki na jakich mozna grac, zmiana na wyzsze stawki trwa 4h - moze to zniechecic zlodzieja, albo dluzej bedzie sie meczyl na nizszych stawkach.

oddzielnie ustawia sie dla cash games i dla turniejow.

Jak to nic nie mogą zrobić :|
Przecież logowanie było z całkiem innego IP (prawdopodobnie też z innego kraju) - w jaki sposób w ciągu kilku godzin mógłbyś przemieścić się o tysiące kilometrów?
Do tego można zauważyć, że zwyczajowo nie grasz cashów NL600, tylko całkiem inny typ gry.
Do tego jeśli to była kradzież, to kasa powinna zostać "przegrana" do jednego/dwóch innych graczy, a nie rozdana wszystkim na stoliku.

Odpowiedz
Cytat