ja jestem za tym żebyś grał te w których masz lepsza bazę rąk
:fdrink
Napisane przez incasent
Napisane przez rjablo
jak by to powiedzieć, poniosło cię z tym qk, za wczesna pozycja na coś takiego!!LOL !!!!
Jasne ! w turnieju turbo mając >10BB powinien czekać na AA ...
Tym bardziej ze wchodził na blindy i zostało by Mu < 7bb ....
toż to najprostsza tabelka pusz fold takiej rzeczy nie dopuszcza na tej pozycji. tabelki też nie używam (bardziej na wyczucie to mam, ale kiedyś zerkałem), ale jestem pewien, że to jeszcze było za dużo blindów na taki ruch kamikadze. za wczesna pozycja.
Ostatni turniej sie zakonczyl, niestety ok.25 miejsc od ITM.
Tak wiec wygralem 59,05$.
Nawet super promocyjne dodatki nic nie daly
( tam 0$ wygranych :facepalm:)
Mysle ze fajna rzecz zaproponowal jeden z inwestorow zeby za te 59,05% zagrac sng 180$
Moja propozycja jest nastepujaca (prosze pod tym postem wpisac litere A,B lub C)
A - rozsylam wygrane $
B - gram 4 x sng 180tki turbo za 15$
C - gram 7x sng 180tki tuebo za 8$ + 1 x sng 180 turbo za 2,5$
Napisane przez incasent
Napisane przez rjablo
jak by to powiedzieć, poniosło cię z tym qk, za wczesna pozycja na coś takiego!!LOL !!!!
Jasne ! w turnieju turbo mając >10BB powinien czekać na AA ...
Tym bardziej ze wchodził na blindy i zostało by Mu < 7bb ....
olej ziomka, bo za bardzo nie ogarnia o co chodzi w pokerze
Napisane przez seedorf333
Ostatni turniej sie zakonczyl, niestety ok.25 miejsc od ITM.Tak wiec wygralem 59,05$.
Nawet super promocyjne dodatki nic nie daly( tam 0$ wygranych :facepalm:)
Mysle ze fajna rzecz zaproponowal jeden z inwestorow zeby za te 59,05% zagrac sng 180$
Moja propozycja jest nastepujaca (prosze pod tym postem wpisac litere A,B lub C)
A - rozsylam wygrane $
B - gram 4 x sng 180tki turbo za 15$
C - gram 7x sng 180tki tuebo za 8$ + 1 x sng 180 turbo za 2,5$
dla mnie wszystko oprócz A
aż sprawdziłem w tabelce, bo mnie sprowokowałeś tym że nie mam pojęcia o pokerze, oś nny mi pisa o fazie pusz fold, ilości blindów itp. w tabeli jest jak byk, żeby walnąć taki allin z kqo powinieneś mieć max 5bb. po prostu zrobileś błąd. spokojnie mogłeś jeszcze 1 kółko poczekać i cisnąć z lepszej pozycji albo lepszymi kartami. nie z takiej ilości blindów widziałem jak się ludzie wygrzebywali. chłopie kq jest słabsze od a2, ale ludzie o tym zapominają.
czokownia, incasent i dawid - mi pasuje rozegranie tych 7x8 i 1x2,5
poczekam na zdanie pozostalych inwestorow i zobaczymy jak to wyjdzie
Napisane przez rjablo
aż sprawdziłem w tabelce, bo mnie sprowokowałeś tym że nie mam pojęcia o pokerze, oś nny mi pisa o fazie pusz fold, ilości blindów itp. w tabeli jest jak byk, żeby walnąć taki allin z kqo powinieneś mieć max 5bb. po prostu zrobileś błąd. spokojnie mogłeś jeszcze 1 kółko poczekać i cisnąć z lepszej pozycji albo lepszymi kartami. nie z takiej ilości blindów widziałem jak się ludzie wygrzebywali. chłopie kq jest słabsze od a2, ale ludzie o tym zapominają.
ej idz juz sobie.
truj juz komus innemu dupe, ok?
damiansk to moj ziomek, on na pewno bedzie za opcja C
W takim razie czekamy jeszcze tylko za ukasz0206
Jak da mi znac i zgodzi sie to rozpoczne grac. Napisze tutaj numery turniejow ktore beda brane pod uwage w tym stakingu
jasne grajcie co tam chcecie ja jestem na tak
ps. rjablo jak Cie proszę nie śmieć tu ... są odpowiednie działy na forum gdzie jest analiza rąk, a my tu chcemy sobie pewne rzeczy ustalić a nie grzebać się w Twoich
wywodach na temat pokera
Pewnie kolo 18, narazie porzadki przedswiateczne.
Napisze 30min wczesniej jak rozpoczne.
Pewnie bede gral wiecej turniejow sng 180, dlatego napisze tutaj numery turniejow ktore beda obowiazywaly w stakingu
jednak wczesniej niz o 20 nie rozpoczne. za duzo obowiazkow
a no i z gory mowie, ze jezeli wygram jakies "gorsze" to juz w gre wchodszi tylko odeslanie pieniedzy wg udzialow, bo od kwietnia rozpoczynam challenge i troche bedzie mi przeszkadzalo granie 180tek pod staking. co innego mtt
2,5$
711895385
8$
711894670
711896769
711898805
711900988
711902980
711906763
711910684