Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

2 stejk by jerryfci

318 Posty
22 Użytkownicy
0 Reakcje
20.4 K Wyświetlenia
Krobb

Napisane przez dark1one
w przedziale 5-15 to jest i tak lepsza oferta niż ta obecna biorąc pod uwagę ilość sng ;)

Na pewno lepsza? (nie biore tak bardzo pod uwage liczbe sng, bo tutaj proporocjonalnie zwieksza sie czas stakingu)

Roi 15% jest chyba jak najbardziej realne, i przy nim podzial 60/40 jak obecnie wydaje sie odpowiedni. Czyli ok bedzie roi 5% ~ 15% podział 50/50 ~ 60/40.
Albo chociaż 65/35 wprowadzic od roi 20%.

Ja jeszcze z decycja o kontynuacji poczekam czy jerryfci przemyślisz zmiane podziału.

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

Napisane przez CichyGrzmot
Zauważ, że to, że Ty grasz 5k sitów to nie przynosi nam tylko same korzyści. Będziesz grał sporo dłużej, więc zalety w miarę pewnego profitu są w jakimś stopniu niwelowane przez fakt, że nasza kasa będzie u Ciebie leżeć nie 3-4 tygodnie, a 2 miesiące.

zapraszam na oferty jednodniowe
E. co do 2 czesci, jak przyrunuje na +6k zwracam zainwestowane pieniądze

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

Napisane przez Krobb

Napisane przez dark1one
w przedziale 5-15 to jest i tak lepsza oferta niż ta obecna biorąc pod uwagę ilość sng ;)

Na pewno lepsza? (nie biore tak bardzo pod uwage liczbe sng, bo tutaj proporocjonalnie zwieksza sie czas stakingu)

Roi 15% jest chyba jak najbardziej realne, i przy nim podzial 60/40 jak obecnie wydaje sie odpowiedni. Czyli ok bedzie roi 5% ~ 15% podział 50/50 ~ 60/40.

Ja jeszcze z decycja o kontynuacji poczekam czy jerryfci przemyślisz zmiane podziału.

Ilosc sng ma znaczenie, dlatego imo ta oferta jest atrakcyjna, im wiekszy volume tym blizej zblizamy sie do longruna. Malo Cie rozumiem oferta 60/40 przy 2k voluma byla dla Ciebie atrakcyjna a ta nie? powaznie nie widzisz tutaj róznicy? Z mojegu punktu widzenia korzystniej dla mnie jest wystawic 3 oferty na 1,5k voluma przy podziale 50/50 niz jedną z takimi warunkami. bo wystarczy ze w jednej zlapie runa i wyjde na swoje
E. zauwaz ze kazdą strate Ty pokrywasz, jak myslisz jakie jest prawdopodobienstwo straty przy 2k sitków a jakie przy 5k

Odpowiedz
Cytat
kozak567

ja zostaje

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Ja też

Odpowiedz
Cytat
Krobb

Napisane przez jerryfci

Napisane przez Krobb

Napisane przez dark1one

Ilosc sng ma znaczenie, dlatego imo ta oferta jest atrakcyjna, im wiekszy volume tym blizej zblizamy sie do longruna. Malo Cie rozumiem oferta 60/40 przy 2k voluma byla dla Ciebie atrakcyjna a ta nie? powaznie nie widzisz tutaj róznicy? Z mojegu punktu widzenia korzystniej dla mnie jest wystawic 3 oferty na 1,5k voluma przy podziale 50/50 niz jedną z takimi warunkami. bo wystarczy ze w jednej zlapie runa i wyjde na swoje
E. zauwaz ze kazdą strate Ty pokrywasz, jak myslisz jakie jest prawdopodobienstwo straty przy 2k sitków a jakie przy 5k

Ok, w zasadzie zgadzam sie z wiekszosci co piszesz. Nie chodziło mi, że liczba sng nie ma żadnego znaczenia.
Po prostu sugerowałem modyfikacje progów, żeby chociaz 65/35 wchodziło od roi 20 (ogolnie zakladam, ze najbardziej realne jest ok 15, chyba ze sie myle...)

Anyway, jesli pozwolisz, to ja poczekam też na rozliczenie obecnego stake'a.

Odpowiedz
Cytat
ImWealth

Ja zwalniam swoje udziały. Prosiłbym o odesłanie ich na inne konto niż to z którego przelewałem kase, szczegóły na skypie : )

Odpowiedz
Cytat
ferdynandbalon

Born, wstępnie bym przechwycił 5% od Ciebie więc jeśli jest możliwość to rezerwuję :)

Odpowiedz
Cytat
CichyGrzmot

Ja tez chce zwiekszyc jesli jest mozliwosc.

Odpowiedz
Cytat
Rakietman

zostawiam

Odpowiedz
Cytat
lukich1908

ja bym z chęcią coś wziął, jeśli znajdą się wolne udziały :fdrink

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

dzis nie gralem, tego stejka dokoncze do czwartu. zrobilo sie male zamieszanie, myslalem ze inwestorzy pozostaną Ci sami, jednak wychodzi na to ze powstaną male rotacje. jutro ogarne wszystkie rezerwacje (dzis jestem zbyt wyluzowany ;p ;) ) pierwszenstwo mają inwestorzy z pierwszego stejka, bo to oni we mnie wierzą od początku, obiecalem tez miniumum 5tke ninusowi. pzdr.

Odpowiedz
Cytat
ImWealth

Ja rezygnuje z tego powodu, że wskoczyłem limit wyżej w nl holdem gdzie jestem wygrywającym graczem i nie mam potrzeby inwestowania kasy w stackingi.

Odpowiedz
Cytat
ninusss

przez telefon mowilem ze dyche wezme na pewno, ale chetnie i 15% wezme nawet jezeli mozliwe :sdrink moge przejac akcje Born2bebroke

Odpowiedz
Cytat
GibkiJoe

hehe no to robie sie juz kolejka do zwiekszenia udzialow ;] jesli cos skapnie to ja tylko ekstra 5% poprosze :)

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

rozegranych 1800, profit ~950, 24k fpp

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

Udzialowcy na nowy stejk
Kaczmarol 10%
Krobb 10%
Animus 10%
Gibkijoe 10%
Darkone 20%
Czarnebloto 10%
Kozak 5%
Cichygrzmot 10% (prosiles o zwiekszenie, to dalem Ci 5tke)
Rakietman 5%
Ninuss 10%
sory chłopaki ale zbrakło udziałów. Po podliczeniu tego stejka utworze wątek w dziale stakingowym, zeby kazdy mial gdzie sie odwolywac w razie co.

Odpowiedz
Cytat
Szp4Q

Czyli już nie mam szans na kontynuacje?
Napisałem że prawdopodobnie zrezygnuje, ale dopiero będę wiedział to w czwartek :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

sory moje przeoczenie, zabrzmialo to tak jakbys chcial zrezygnowac, chcialem miec wszystko poukladane zeby nie robic przerwy w grze, jak sie namyslisz do czwartku to daj znac, 5tka dla Ciebie będzie, ninuss będzie niezadowolony :/ ale dalem pierwszenstwo inwestorom z pierwszego stejka wiec musze sie trzymac tego. pzdr

Odpowiedz
Cytat
jerryfci Autor wątku
jerryfci

rozegranych 1884. roll stopnial o ~150, jutro zrobie dokladne podliczenie. Na zyczenie moge przeslac komus audyt z okresu stakingu. jutro postaram sie dograc reszte.
jako ze nie wyzalelem sie tu przez caly okres to na koniec wrzucam ;P suckout wart 800 plnów
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/2518319_944D32E479

Odpowiedz
Cytat