Napisane przez jerryfci
Napisane przez Krobb
Napisane przez dark1one
w przedziale 5-15 to jest i tak lepsza oferta niż ta obecna biorąc pod uwagę ilość sng
Na pewno lepsza? (nie biore tak bardzo pod uwage liczbe sng, bo tutaj proporocjonalnie zwieksza sie czas stakingu)
Roi 15% jest chyba jak najbardziej realne, i przy nim podzial 60/40 jak obecnie wydaje sie odpowiedni. Czyli ok bedzie roi 5% ~ 15% podział 50/50 ~ 60/40.
Albo chociaż 65/35 wprowadzic od roi 20%.
Ja jeszcze z decycja o kontynuacji poczekam czy jerryfci przemyślisz zmiane podziału.
Ilosc sng ma znaczenie, dlatego imo ta oferta jest atrakcyjna, im wiekszy volume tym blizej zblizamy sie do longruna. Malo Cie rozumiem oferta 60/40 przy 2k voluma byla dla Ciebie atrakcyjna a ta nie? powaznie nie widzisz tutaj róznicy? Z mojegu punktu widzenia korzystniej dla mnie jest wystawic 3 oferty na 1,5k voluma przy podziale 50/50 niz jedną z takimi warunkami. bo wystarczy ze w jednej zlapie runa i wyjde na swoje
E. zauwaz ze kazdą strate Ty pokrywasz, jak myslisz jakie jest prawdopodobienstwo straty przy 2k sitków a jakie przy 5k
Ok, w zasadzie zgadzam sie z wiekszosci co piszesz. Nie chodziło mi, że liczba sng nie ma żadnego znaczenia.
Po prostu sugerowałem modyfikacje progów, żeby chociaz 65/35 wchodziło od roi 20 (ogolnie zakladam, ze najbardziej realne jest ok 15, chyba ze sie myle...)
Anyway, jesli pozwolisz, to ja poczekam też na rozliczenie obecnego stake'a.