4642, 7140,43
juz poprawilem
dzis z racji tego ze final lm pokrywa sie godzinowo z sesją, to odpuszczam.
jutro mam komunie, teoretycznie powinna byc bezalkoholowa, ale znając wujka różnie to moze byc, wiec od tego uzalezniam jutrzejszą sesje.
dzis jako ze i tak nie pogram sitkow naparzam studa hi/lo pod punkty na sn.
total jakies 900 pkt i 21,83 ;p profitu
co tu duzo pisac, nastukalem te ~2k vpp, ale finansowo wyszlo fatalnie, bo dzisiejszy dzien -500,47. to dorzuce to do moich kosztów przy rozliczeniu. dosc deprymujące byl fakt ze do stołów dosiadl sie Kubek, ktory przyznal ze gra w to 1 raz a mimo wszystko chyba nie poniósł takiej klęski jak ja. Ta gra przyprawila mnie juz o wiele siwych wlosow a mimo wszystko i tak do niej wracam ;/
tak jak wspomnialem jutrzejszą sesje uzalezniam od stanu mojej trzezwosci
CichyGrzmot nie zadawaj takich pytan na forum bo jeszcze mi ktos konto zablokuje jak zacznie weryfikowac moją tożsamosc
Napisane przez jerryfci
co tu duzo pisac, nastukalem te ~2k vpp, ale finansowo wyszlo fatalnie, bo dzisiejszy dzien -500,47. to dorzuce to do moich kosztów przy rozliczeniu. dosc deprymujące byl fakt ze do stołów dosiadl sie Kubek, ktory przyznal ze gra w to 1 raz a mimo wszystko chyba nie poniósł takiej klęski jak ja. Ta gra przyprawila mnie juz o wiele siwych wlosow a mimo wszystko i tak do niej wracam ;/
tak jak wspomnialem jutrzejszą sesje uzalezniam od stanu mojej trzezwosci
CichyGrzmot nie zadawaj takich pytan na forum bo jeszcze mi ktos konto zablokuje jak zacznie weryfikowac moją tożsamosc![]()
jestem z 300$ do przodu dzis w tym studzie hi/lo, rzeczywiscie najs jak na 1 dzien
rozegranych 4762. calkowity profit (uwzgledniając moje koszta) ~6800
proponuje zakonczyc staking, gra wyjątkowo sie nie klei, chcialbym troche poanalizowac, odpocząc od gry, nie widze sensu zeby na sile doklikiwac reszte sitkow, a szansa na to ze w ~250 sitkach wykrece nagle ni z tąd ni z owąd jakis przyzwoity porfit jest mala. jak będzie zgoda to jutro robie dokladne podliczenie i posylam dziengi, jak nie to doklepie ten stejk prawdopodobnie w czwartek i piątek (mam jakiegos kolosa w srode, caly semestr przepiepszylem, musze sie spiąc troszke)
spoko
bylby ktos chetny na wymiane kasy w stylu:
jerryfci --> moja czesc wysyla Ci na P*
Ty --> wysylasz mi na MB/Neteller (oba portfele mam w $)
ostatnio nie gram na starsach, malo inwestuje w stakingi i moge miec problemy z wyplaceniem kasy
bede wdzięczny za pomoc
ja moge, jak chcesz dodaj mnie na skype : jociasiee , bede po poludniu / wieczorem
gg jerry
Napisane przez jociasija
ja moge, jak chcesz dodaj mnie na skype : jociasiee , bede po poludniu / wieczorem
gg jerry
ok super, wieczorem sie odezwe
@jerryfci moja zwrot prosze odeslac do jociasija
Jw, mozesz konczyc.
Rowniez mozesz mi cos zarezerwowac jakbys wystawiał nastepny stake.
mamy wiekszosc, wiec przeglosowane
jeszcze raz przelecialem przez railing i zliczylem wszysko
1 grupa z turniejami
-27 scoop
-72,6 stud hi/lo scoop moja dzialka
-44 satka stud
-5,5 b5,5
-181,51 stud hi/lo
-27,5 satka
+10,9 satki
-500,47 stud hi/lo
-27 scoop (wczoraj zagralem)
874,68 dodac do profitu
2 grupa bez turniejów
874,68+109,96=984,64
roll:6075,94
profit 1 grupy=6950,62
zysk inwestora= (0,4-1950,62/2500*0,05)*6950,62=2509,088
5%=125,45~126
profit 2 grupy= 7060,58
zysk inwestora= (0,4-2060,58,2500*0,05)*7060,58=2533,254
5%=126,67~127
chyba tak jest spoko, jak ktos znajdze błąd, lub obliczenia są niejasne to smiało
jeszcze poczekam z godzinke przed wysylaniem na reklamacje
Gibkijoe, Twoj profit wysle Jocii, ze wzgledów bezpieczenstwa, jako ze kazdy moze go teraz dodac do znajomych proponuje zebys jakos zweryfikowal swoją tozsamosc poprzez jakiegos ustalonego priva na strategii.
Dzieki za staking
masz racje co do tego ze ktos moze sie "zyczliwie" podszyc na skype wiec lepsza opcja bedzie priv na strategii.
@jociasija wyslalem Ci wiadomosc na priv.
roll:

hajsidło powinno byc dosłane.
mysle ze podobnie do was nie jestem zadowolony z koncowego rezultatu po takim runie z początku. Wiele pracy mnie czeka, aby poprawic grę. granie na dsie/ b/e jest bardzo nużące i męczące, przez co stejk trochę się wydłuzył, ale myślę ze nikt nie ma mi tego za złe.
tak jak pisalem podczas runu lecialem 1,6kk chipsow nad ev, na dsie nazbieralo sie tego 2,3kk pod ev, co nie zmienia faktu ze jakosc gry nie byla powalająca. nie będe ukrywal ze ubolewam nad tym ze starsy mnie troche oszukują. w mojej 8 miesięcznej bazie mam 25kk chip ev won przy 15kk realnych wyggranych. w 180tkach przez wiekszosc turnieju gra się pod cev, dopiero przy 4,5 left gra sie czystym $ev, ciekawi mnie to jak ksztaltowaly by sie moje wyniki przy realnym, nie zanizonym chip won.
dziękuje wszystkim za staking i ciesze sie ze wszyscy wychodzimy z niego z profitem.
jesli ktos chce poswiecic chwilke to zapraszam do feadbacku:
Feedback jerryfci