2927, 7175,89 juz nawet nie pamietam kiedy mialem dobrą sesje ;/
masakra
sesja na -1100 chyba nie przypominam sobie zeby kiedys mnie tak pokaralo
3363, 6589,82
wariancja nie rozpieszcza, 3k w dół, ale jeszcze trochę turków zostało, gl :fdrink
glupio sie przyznac, ale mam problemy mindsetowe ktore przekladają sie na gre.
takie porownanie, nie wiem czy są tu kibice siattkowki, jak atakujący dobrze wejdzie w mecz, to bardzo czesto dzieje sie tak ze przez reszte meczu jest nie do zatrzymania, ale jak dostanie przykładowo 3 pojedyncze bloki pod rząd, cud musi sie zdarzyc zeby nagle sie przelamal i zostal bohaterem meczu, bo ma gdzies w glowie wczesniejsze niepowodzenia.
widze, czuje to ze ten zjazd wplynąl na moją gre, nie gram optymalnie.
proponuje przez najblizsze 3,4 sesje pograc tylko 3r i 8mki, zeby uchronic sie prze wiekszymi swingami i odbudowac sie mentalnie a jak dalej będzie szlo fatalnie, moze najlepszym pomyslem będzie wczesniejsze zakonczenie?
pzdr
Proponuje parę dni przerwy. Nic tak dobrże że robi jak oderwanie się całkowicie od pokera na 2-3 dni. Teraz też chorowales, na pewno to też wpłynęło.
Odpada, postaram sie zagrać dzis krótka sesje z max 22 stołami jednocześnie. Moze dzis bedzie przełamanie. Oby z fartem
74 turki zagrane, profit 6683,35, 18 w zawieszeniu, nie mam pojecia co to bedzie, ale poczekam jeszcze z pol godziny i sie rozłaczam raczej
ostatnio gram srednio, starsy tez mnie nie rozpieszczają. w trakcie dzisiejszej sesji dzialy sie takie cuda, czary ze sprawdzielem sobie jak to jest z tym ev moich pushy. sesja byla marna a z powodu tych cudow, ktore mialem dzis przyjemnosc uswiadczyc mimo ze zakadalem 150 voluma skonczylem na polowie.
dzis pol miliona chipsow pod ev. szczere mowiąc dobrze nie wiem jaki to ma wplyw na wyniki na 180tkach, ale intuicja mi mowi ze lepiej jest byc nad niz pod ev.
dzisiejsza sesja:

ten miesiąc:

calosc mojej bazy:

chyba starsy mnie jednak nie lubią
ps. wiem ze tylko przegrywający gracze wyskakują z ev, ale dzis ma zlosc sięgnela zenitu.
3693, 6535,49
zdaje sobie sprawe ze chipsy bezposrenio nie przekladają sie na wygrane w turniejach jest masa innych składowych ktorych wykres ev nie pokaze. tutaj po prostu pokazane jest jak farce gdy pojdą alliny przed riverem. i wychodzi na to ze mam wiecej pecha, tyle z tych cyferek mozna wywnioskowac. w turkach typu 180 turbo, gdzie wiekszosc sie rozgrywa na ai pre mysle ze ma to bezposrednie przelozenie na wyniki. pzdr
odpusc gre na jakis czas i popracuj nad mindsetem, bo to sie zle skonczy jak bedziesz dalej gral
powiem Ci szczerze ze wczoraj mindsetowo bylo juz calkiem spoko, z wczorajszym runem spokojnie przyjmowalem na klate wszystkie spoty, mocno sie nie przejmując tym :fdrink. wrzucając te screeny troche tak na sile staram sie usprawiedliwiac slabe wyniki, ale wolalem zeby kazdy mial wgląd na to co sie dzieje. pol miliona chpisow pod ev w 80 turkach to juz przegiecie i z taką wspolpracą starsow latwo o dobry wynik nie jest.
rozumiem ze jako inwestor chuchasz na swoje pieniądze i wolalbys abym troche odpoczął od gry bo podejrzewasz ?tilt? etc. rozumiem to w 100%
ja ze swojej strony moge Cie zapewnic ze z mindsetem nie jest az tak zle, a to ze jestem sfrustrowany ze od jakiegos czasu moja gra nie przynosi korzystnych rezultatów mysle ze jest logiczne i kazdy by byl. Oczywiscie kwestia tego czy przeklada sie to na gre. moim zadaniem jesli takie zjawisko mialo miejsce to juz kulminacyjny punkt byl dawno temu, teraz juz jest spoko, przyjrzalem sie blizej wczorajszej sesji, imo wiekszych bledow nie bylo, kilka z kapke za luznych calli, ale taki jest moj styl i czasem zdzarza mi sie przesadzic.
ale ok dzis nie gram, jutro gruba sesja.
jestem tez sklonny do wczesniejszego zakonczenia stejka jesli jest taka wola inwestorow.
pzdr