siema, coś wiadomo kiedy będzie kasa?
pzdr
Witam. Sorry za opóźnienie ale piatek mecz wczoraj zlot w Krakowie i tak zleciało :D... Wczoraj zweryfikowali mi konto na krzakach. Dzisiaj zlecam wypłatę na netka i pożniej rozsyłam kto chciał przez PS a kto ma dostać na 888 przelew będzie go miał maks do 30 minut bo zaraz się za nie biore... Pozdro... I dawajcie znać czy doszło i czy wszystko ok...
:sdrink
MOCNYM, ASIARAT, RAKIETMAN, i DUREX już poszła kasa na krzakach reszta musi czekać na PS....
U mnie się zgadza. Thx, do następnego. W razie czego zarezerwuj dla mnie proszę podobną cegłę :sdrink
Reszta niech się nie spina... Podobno 2 dni robocze zatwierdzają wypłaty na netka.. Ale się nie zdziwię jeśli potrwa to chwilę dłużej....
Pozdro
Przyszła kasa na netka... Musze jeszcze tylko poczekąć aż zwiększą mi maksymalny depozyt na starsach bo jest 640 $ dzienny... Jak tylko odpisza wpłacam kase i rozsyłam...
Pozdro
Zwiększyli mi dwa razy limit ale musze wpłacić na dwa razy .... Rozesłałem kase:
SOTARU, WLOD4000, PIRIPARA, MAJKJEL
Jutro wieczorem prześle ostatnią transzę MRFA11 i wssystko będize rozliczone.....
Napiszcie czy doszło i wszystko ok ....